166745
  • edios
    61-et nem tudod elérni vele 1 xp híján, viszont minden, amit csinálsz(q,gold stb) megmarad. Lejárat után visszakerülsz alaptérképre, és mintha mi sem történt volna folytatod a játékot. (Bár onnantól már semmi értelme bc nélkül)
  • Narxis
    Semmi baj.
  • Savmacska
    És igy nehezen birom értelmezni, meg van amit nem értek.
  • Savmacska
    Köszönöm, de talán azért kérdeztem meg mert nem tudok olyan jól angolul
  • Foglaltnick
    azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak, meg minden, de azért legalább a hivatalos faq-t megnézhetnéd mielőtt kérdezel... ennyi azért csak belefér...

What content do I have access to during the 10-day free trial?

You can start a new draenei or blood elf character and explore their all-new starting areas. You can also take a high level (58+) pre-existing character through the Dark Portal and get your first glimpse of Outland! While you can complete expansion quests and even pick up some powerful new items, any characters you play during the trial can only advance up to one experience point below level 61.

What happens to my characters and items after the 10 free days expire?

Any new Draenei or Blood Elf characters you've created will be saved and will be inaccessible until you upgrade to a retail version of The Burning Crusade. Once you've upgraded, they will be unlocked just as you left them, and ready for further adventures. All items and gold you gain in Outland during the trial period are yours to keep. Any characters that find themselves still in Outland or any other expansion zone at the trial expiration will be transported to their bind point in Azeroth. If the character's bind point was set in Outland or any other expansion zone, he or she will be transported to one of the default graveyards (Westfall/Barrens).

http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20586
  • Savmacska
    egy kérdés, elértem a 60as szintet de nincs bc-m nah msot van ez a 10napos trial bc-ezze fel upgradelem a wow-omat, és tegyük fel ezt akkor tettem amikor a "kasztom" 60as volt na ugye most a 10napos bc-vel ezt feltolom 65-re a trial bc lejárt, és a karakterem megáll 65ön és akkor folytathatom ha megvettem a boltba a gc-t ? Vagy ha rosszak az elképzelésim akkor mienk van a trial bc-vagy mi a szerepe ? Előre is köszi !
  • picket
    És te ilyet már láttál. Sőt, gondolom screenshotod is van róla! Csak nem osztod meg velünk, mert irigy vagy. :c

Miért jön mindig elő ez a "bunkó magyar" téma, és miért él még ebben az országban, aki szégyelli, hogy magyar? És miért nem adja ki magát kisgyerekekre lövöldöző arab terroristának, végülis senki nem látja, hogy kucsma, vagy turbán van a fejeden miközben tankolsz, healelsz, vagy megy a pewpew. Vagy valld magad valamilyen nemzetiségnek. Szabad ország, nem is kell bizonyítanod. Még Mortimer is cigány, te is megteheted

Két lehetőséged van:
    -Rászólsz arra a honfitársadra, aki szerinted helytelenül viselkedik. Ha lehetőséged van rá, akkor fegyelmezel is. (Én guildből is raktam ki embert, mert nyilvánosan nem tudott viselkedni.)
    -Kussolsz. Ha gyáva vagy hozzá, vagy leszarod, és ott helyben nem teszel semmit, vagy elmész másik realmre, akkor már semmi közöd hozzá, és be lehet fogni. Ha ott vagy, akkor meg ott tegyél ellene.

Észre kéne venni, hogy egyik országban sem szmokingban, angolul társalogva születnek a gyerekek. Mindet meg kell nevelni, és ránk elég sok neveletlen jut, meg elég sok aki nem beszél nyelveket. Ezért itt rinyálni hülyeség.
  • Dopti
    Hi, account managment oldalra be tudtok lépni?
  • Zsoltika 007
    Én voltam csak kitalálták hogy jelszavas legyen. És senki sem tudja a passt oda ismerőseim közül...
  • voloume
    mi az a hun chat ?:) életemben nem voltam fent, de nem is hiányzik

amugy akkor senki sem tudja milyen addon lehet?
  • isi
    swe ragna
  • Glesthor
    ott a pont!
  • Tatyla
    értelmes magyarok pl. be se loggolnak a hun chat-re...
  • Akitlosz
    Azt is meg lehet érteni, ha valaki csak magyarokkal akar játszani. Tudtommal sokan csak ezért mennek arra a szerverre.

Ott tényleg sok a magyar. De akkor minek kell külföldit bevenni a csapatba? Sok magyarból össze lehet hozni egy partyt.

Gondolnám. Mert amelyik szerveren én játszom főként ott valószínűleg összesen nincs öt magyar. De nincs is baja senkinek a magyarokkal.

Bloodscalpon meg bizonyára pl. az oszrákokkal nincs gond.

Nem tudom hol játszanak tömegével a svédek, de ott meg könnyen lehet, hogy nekik a legrosszabb a hírük.

Szóval nem tudom mi az ideális. Amelyik szerveren nicnsenek magyarok, ott biztosan nincs is jó hírük, de nem is tud az ember magyarokkal játszani. Ahol meg sok a magyar, ott lehet, de fennállhatnak az általad vázolt problémák.

Aztán meg nagy igazság, hogy általánosítani nem helyes.

A példádban szereplő svéd helyében azt gondolnám, hogy balszerencsémre találkoztam pár angolul nem beszélő külföldivel. És semmiképpen nem azt, hogy minden magyar köcsög.

• shaime01
    képzelj el egy átlagos bloodscalpos svédet.
    Belép a partyba

Hun1: hellosztok
    hun2: csá
    swe: hi
    hun1: ugye mind magyarok vagytok?
    swe: please english.
    hun2:KUSSOLJÁL KÖCSÖG SVÉD GECI KRVA ANYÁDAT
    hun1:szarnoob svéd geci mit ugatsz itt össze vissza
    You have been removed from the group.

Azért "szégyenlik" a normális magyarok magukat bs-en. és ez minket minősit nem öt. mint irtad mindenhol vannak bunkok ahol a magyarokat utálják azon a serveren 80%-ban.
  • Akitlosz
    Sziasztok!

Én nem hiszem, hogy lenne bármiféle speciális magyar probléma a játékosokkal.

Segítőkész meg bunkó játékosok mindenhol vannak, nem a nemzetiségtől függ.

Aki sokat játszik magyarokkal nyilván velük van a legtöbb hasonló tapasztalata.

A magyarok nem különbek, de nem is rosszabbak másoknál.

Ha egy külföldi csak azért lépne ki a csapatból, mert magyar vagyok, az ugyan nem engem minősítene, hanem csak őt.

Azért ott még nem tartunk, hogy szégyelni kellene.
  • GamerAdams007
    Az kb egy egyszerűsített combatlog mod addon lehet
  • voloume
    tehát végülis ez a gyerek igy oda lehuzta de én láttam más videóban hogy pl oldalt van és mondjuk az utolso 20at mutatja

• voloume
    wm playerről valmiér nem tok screent csinálni XD
  • Lacee
    tegyél szerintem, nem értem mi kéne
  • voloume
    sziasztok egy olyan addont keresek ami plz az adott utolsó 10-20 dmg-et mutatja adott/kapottat és belehet állítani hogy hova kerüljön de ha igy nem ugrik be rakok rola screent
  • The Garrett
    forditva. :D
  • GamerAdams007
    Ah megvan ^^
  • GamerAdams007
    Plz link ha van stream
  • Tatyla
    Nihilum most öli live-ban Kiljadent ....
  • dartonita
    Botii...
    Te maradj az AOC-nel azt javallanam :)

Fudelassu a wow eu honlap.
  • Botond #124939
    Ide már mindenkit beengednek? -.-
  • panther112
    Még néhány retalent és 25-öt fog kérni a "tanár".
  • dartonita
    Hatarozottan kevesebbszer halok miota prot-ra valtottam.Picit megutkoztem azon mikor a tanar 1g-t akart kerni a teljes talent ujrapontozasra,de akkor ez majd kesobb.
    Ma vegre ugy tunik sikerul upgradelni az accot is normalisra.
    Reszkess Arathor :D
  • Me0w
    Na, most bejutottam, 1 perc utan disconnect... ez lol
  • Me0w
    En majd' minden realmra be tudok jelentkezni, kiveve BS=t :) Sracok ott allnak Netherpsite elott es engem varnak =)
  • isi
    de jó beléptet és szerot akarok váltani és azt írja hogy session expired :D miageci
  • Fehercsoki
    Dejó pedig pont most raideltünk volna...
  • YakHead
    Csodás, akkor most mehetek sörözni a haverokkal
  • Tatyla
    login szerver meghalt ja...
  • Pyotr
    az authentication serverrel van gond:(
  • Fehercsoki
    Nekemis:S
  • YakHead
    Srácok BS-el mi van? Vagy csak én nem tudok bejelentkezni? Authentication-nél megáll.
  • Calver
    prot az inkább 40+ jó AoE grindeléssel, főleg mert akkortájt jön Seal of Wisdom. addig ret a nyerő, bár én 40+ is inkább ret maradtam, főleg mert küldizés retrivel sokkal kellemesebb, valamint már a 40es hátassal is igencsak gyorsan haladsz (160 helyett 184% nem rossz ugyebár). valamint ha elkapnak egy pvp szerveren protként, ahogy épp 6 mobot ölsz... hát, sok szerencsét
  • dartonita
    Igen tudom,honapokig jatszottam palaval,csak...mashol :)
    Itt ujra kell tanulgatni mindent,egesz mas.De tetszik.