World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
katt ide. letöltöd a klienst, feltelepíted.
miközben uptadeli magát (sajna rohatt sok pecset letölt, és mindig bekell lépegetni a wowba stb..)
szóval ugyanezen a linken van egy "copy character" rész. itt tudsz tetszés szerint pre-made (elõre elkészített) és saját karaktereket átmásolni a teszt szerverre (a saját nem tûnik el, csak másolat lesz belõle és az kerül a tesztre). innentõl már menni fog
(vagy launcherbõl public test gomb)
1.Ha írok blizznek levelet akkor kb mikor válaszolnak?Support részbe írtam,feltörték az accom.
2.Ha a wow.exevel vagy a laucher.exe-vel indítom akkoris elindítja mintha a wow.exet indítanám,de szeretném kipróbálni a test servert.Mit csináljak?
#114350 meg te lehet, hogy úgy csináljátok a kveszteket, hogy wow elõtt elolvastok mindent allakhazamon aztán a játékban próbáltok emlékezni amennyire megy.
megsúgom ha ki alt tabolsz és akkor nézed meg a kvesztet amikor éppen csinálod, akkor az a 10 másodperces memóriád ami a 10es IQ-hoz jár az is elég lesz.
<#gonosz1>#gonosz1>
๏̯͡๏﴿
amúgy meg ha a játék megy, mi a probléma?
"Dial-up, 8Mbit dl." - tuningolt modem? <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Mindegy, annyira nem érdekes.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Amúgy csatlakozás után is ezt adja (alap, hogy ezt néztem elõször! 😊.
Érdekes, hogy mégis tudok kattingatni az ablakban, néha bejön egy legördülõ menü, de akármit választok, ez a képernyõ marad.
Sõt, még a system requirements is bejött egy kattintás után egy külön explorer ablakban <#idiota>#idiota>
Nem tudjátok, a Launcher indítása után miért kapom folyton ezt az üzenetet?
Maga a játék gond nélkül megy.
Elõre is köszi!
ಥ_ಥ
Nem tudok róla, hogy ezzel ki lehetne váltani a regisztrációs "tudsz-e fizetni" ellenõrzést.
Bankkártyához lásd az elõzõ hozzászólásom 2. pontja, ami a leírásában tartalmazza kb ezt: "internetes fizetésre alkalmas" az a nyerõ.
1 hónap 12,99 euro.
Lásd az elõzõ hozzászólásom 1. pontja.
ಥ_ಥ
2. juniorral nem megy, csak erre alkalmas kártyákkal (általában dombornyomott) -> www.otpbank.hu
ಥ_ಥ
1. Letöltöttem a 10 napos Eng verziót trialban és játszok vele már 7. napja
2. Megtetszett, és lám már a polcomon díszeleg az eredeti dobozos
3. Láttam a manage accountnál (wow-europe) hogy a kézikönyvön szereplõ kódot beütve a trial eredetetire válthatom. (ha jól sejtem)
Az elsõ 30 napos játék lehetõséget, amit az eredeti játékkal kapok, így is fel tudom használni, vagy mindenképpen kell gamecard is hozzá.
A boltos csávó szerint csak úgy tudok játszani az elsõ 30 nappal is, ha veszek egy gamecardot, mivel nincs számlám, amire aktiválni tudnék.
A trialnál ahol beírhatom a kódot, nem ezt tudnám áthidalni (legalább is elsõ körben)?
A bankkártyás verzió szimpatikusabb, de valaki tud segíteni, hogy merre induljak el ha így akarok fizeni, infóként annyi, hogy VISA kártyám van.
Ja és tényleg, mennyi most kb. a havidíj bankkártyával, illetve esetleg ha több hónapra olcsóbb akkor úgy mennyi lenne?
Az angolom elég alap, így az eredeti oldalon kicsit elvesztem.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
TSW: Tunderke
Azt szeretném megkérdezni vagyis segítséget kérni abban h lehet beállítani a bankártya fizetést az accountnál, sajan még kezdõ vok meg az angol is nehézkes és nem szeretnék vlmit elrontani.
Esetleg aki alkalmazza az léccives irja le részletesen lépésrõl lépésre a teendõket, igazándiból ugy kb tudom mit hova kell irni de nem fogadta el a kártyámat (Otp junior), és a szüleimével probálkoznék
Elõre is köszönöm
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és nem énsem vagyok kocka de aki minde Q nevet vág az már KOCKAAAAAAAA!!!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Azt szeretném kérdezni hogy warrior-nál mire jó talent-olni??Mire éri meg??Ha lehet képet mutassatok!Köszönöm szépen elõre is!Jah meg ha lehet rogue-re is vamit.Big Thx Elõre is !
input /search/ > a quest nevére
és commentekben vannak koordináták, elolvasod és
örülsz, miis
nemtud nekem vki linket adni vagy elküldeni egy olyan addont ami megmutatya a térképen a questek helyét??régen voltnekem ilyen csakmár letöröltem:S ha vki tud nekem ilyen addont adni megköszönném!
PS3 ID: AdmT89
l2p. :o
egyik ismerosom ugyanigy jart es a mai napig nem tud jatszani, belogol es instant dc, de ha csinal egy uj level 1 karit azzal tud jatszani(amig el nem megy vele egy zsufolt varosba). reformat,reinstall, wtf/interface/cache dir urites nem segit. megprobalhatod a halokartyadnal beallitani a szukseges beallitasokat(hivatalos forum/tech support reszenel keresd meg), hatha rajtad segit.
a gond az, hogy a world server es a halokartyad kozt nem jon letre rendes kapcsolat, ha megnezed packetyzerrel, lathato hogy nem ernek oda a packetek es midnig ujraporbalja kuldeni(nem, nem tuzfal miatt) mig vegul dczik. szerintem ez az uj Voip baromsag miatt van az egesz.
Senkinek sem okozott problémát a legutóbbi nagy patch???? Csak mert amióta kijött nem tudok jáccani mert folyton disconnectel... Miután belépek annyira nem tölti be a cuccokat hogy még a táskáim sem jelennek meg, meg a ruháim sem....
Ha esetleg van valakinek ötlete mitõl van ez szivesen meghallgatom...
elõrre is köszi