World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
ok

๏̯͡๏﴿

Shortstop
😄
vérig sértettél

tigeroo
segítek
katt ide. letöltöd a klienst, feltelepíted.
miközben uptadeli magát (sajna rohatt sok pecset letölt, és mindig bekell lépegetni a wowba stb..)
szóval ugyanezen a linken van egy "copy character" rész. itt tudsz tetszés szerint pre-made (elõre elkészített) és saját karaktereket átmásolni a teszt szerverre (a saját nem tûnik el, csak másolat lesz belõle és az kerül a tesztre). innentõl már menni fog
tigeroo
lol téleg?😄 huhuh! ugye komoly? kiis probálom..😛
Fehercsoki
Launchert nem indítja el,WoWTest mappám nincs😞

burki6
Hát nemtom h ezt tapasztalatból mondod-e, de nekem tök simán megy az OTP Junior Plusz kártyáról a fizetés.

tigeroo
World of Warcraft mappáján belül van egy olyan, hogy WoWTest. Onnét indítsd a WoWtest.exe-t
(vagy launcherbõl public test gomb)
Fehercsoki
Lenne 2 kérédsem:
1.Ha írok blizznek levelet akkor kb mikor válaszolnak?Support részbe írtam,feltörték az accom.
2.Ha a wow.exevel vagy a laucher.exe-vel indítom akkoris elindítja mintha a wow.exet indítanám,de szeretném kipróbálni a test servert.Mit csináljak?

Lynx_TWL
csak a szemüveg talált. :>

#114350 meg te lehet, hogy úgy csináljátok a kveszteket, hogy wow elõtt elolvastok mindent allakhazamon aztán a játékban próbáltok emlékezni amennyire megy.
megsúgom ha ki alt tabolsz és akkor nézed meg a kvesztet amikor éppen csinálod, akkor az a 10 másodperces memóriád ami a 10es IQ-hoz jár az is elég lesz.

<#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

azért gondolom mert a blizzard-nál ledöglött a news server, ahonnan a híreket töltené be.
amúgy meg ha a játék megy, mi a probléma?

tigeroo
a PTR-en miért tûntek el a karaktereim? copyzni meg már nem tudok rá
Davidus
basznak dolgozni csak játszanak egész nap!

V9ykn8_TZL0

picket
szõke, 90-60-90, 1024x768 <#idiota>

"Dial-up, 8Mbit dl." - tuningolt modem? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Rip
Dial-up, 8Mbit dl.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

MaDFoX
Nálam az explorernek van proxyja (0.0.0.0), hogy ne mûködjön... Azóta látom azt az ablakot így (az is exploreres), bár nem is igazán érdekel ami ott van...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Milyen a netkapcsolatod?
Shortstop
ign gy már nekem is de ahhoz meg kell nézegetni a thotton vagy akár máshol

Rip
Neem, kilõttem azt is, és úgy is megnéztem.

Mindegy, annyira nem érdekes.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

MaDFoX
Tûzfalon megfogtad esetleg?...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Rip
Lemaradok a hírekrõl 😊

Amúgy csatlakozás után is ezt adja (alap, hogy ezt néztem elõször! 😊.

Érdekes, hogy mégis tudok kattingatni az ablakban, néha bejön egy legördülõ menü, de akármit választok, ez a képernyõ marad.
Sõt, még a system requirements is bejött egy kattintás után egy külön explorer ablakban <#idiota>

picket
Ha pléj gomb mûködik, akkor mi a gond? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Pontosan ezt az ablakot dobja fel, ha úgy indítod a wowot hogy nincs neted. Ismerõs volt mert néha efelejtek csatlakozni a wow start elõtt 😊)
Rip
Sziasztok,

Nem tudjátok, a Launcher indítása után miért kapom folyton ezt az üzenetet?
Maga a játék gond nélkül megy.

Elõre is köszi!

janyikzs
Egyébként úgy tudom hogy az én kártyám jó, ha ez ki is derül pontosan, utána mit lépjek?

janyikzs
Köszönöm mindenkinek, utánajárok

picket
"Bankkártyához lásd az elõzõ hozzászólásom 2. pontja, ami a leírásában tartalmazza kb ezt: "internetes fizetésre alkalmas" az a nyerõ." - Nem kell feltétlenül otp-s, keress rá a bankod honlapján.

&#3237;_&#3237;

picket
A boltosnak igaza van.

Nem tudok róla, hogy ezzel ki lehetne váltani a regisztrációs "tudsz-e fizetni" ellenõrzést.

Bankkártyához lásd az elõzõ hozzászólásom 2. pontja, ami a leírásában tartalmazza kb ezt: "internetes fizetésre alkalmas" az a nyerõ.

1 hónap 12,99 euro.

Lásd az elõzõ hozzászólásom 1. pontja.

&#3237;_&#3237;

picket
1. szotar.sztaki.hu/angol-magyar
2. juniorral nem megy, csak erre alkalmas kártyákkal (általában dombornyomott) -> www.otpbank.hu

&#3237;_&#3237;

janyikzs
Kezdés...

1. Letöltöttem a 10 napos Eng verziót trialban és játszok vele már 7. napja
2. Megtetszett, és lám már a polcomon díszeleg az eredeti dobozos
3. Láttam a manage accountnál (wow-europe) hogy a kézikönyvön szereplõ kódot beütve a trial eredetetire válthatom. (ha jól sejtem)

Az elsõ 30 napos játék lehetõséget, amit az eredeti játékkal kapok, így is fel tudom használni, vagy mindenképpen kell gamecard is hozzá.
A boltos csávó szerint csak úgy tudok játszani az elsõ 30 nappal is, ha veszek egy gamecardot, mivel nincs számlám, amire aktiválni tudnék.

A trialnál ahol beírhatom a kódot, nem ezt tudnám áthidalni (legalább is elsõ körben)?

A bankkártyás verzió szimpatikusabb, de valaki tud segíteni, hogy merre induljak el ha így akarok fizeni, infóként annyi, hogy VISA kártyám van.

Ja és tényleg, mennyi most kb. a havidíj bankkártyával, illetve esetleg ha több hónapra olcsóbb akkor úgy mennyi lenne?

Az angolom elég alap, így az eredeti oldalon kicsit elvesztem.

Mighty
Amit mar megcsinaltal, nem kell megkeresni. L billentyu lenyomasara elojon a questlog. Ott vannak a meg be nem fejezett kuldetesek. Ha mar csak le kell adni, akkor ott virit mellette a completed felirat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tankokhoz lenne egy kérdésem: mennyi +hit rating az egészséges illetve elegendõ? Bár ork vagyok (+5 axe skill) és igyekszem axékat használni (kár, hogy Grom'tolnál nincs jobb elérhetõ részemre), azt vettem észre, hogy viszonylag sokat misselek. Attumennél pedig pl nagyon sokat... érdemes +4 agi +4 hit ratingos gemeket használni más rovására vagy esetleg más javaslat? Néha gáz, mikor kezdõdik a bossfight és misselem az elsõ csapást...

TSW: Tunderke

rodzsi
hali all!
Azt szeretném megkérdezni vagyis segítséget kérni abban h lehet beállítani a bankártya fizetést az accountnál, sajan még kezdõ vok meg az angol is nehézkes és nem szeretnék vlmit elrontani.
Esetleg aki alkalmazza az léccives irja le részletesen lépésrõl lépésre a teendõket, igazándiból ugy kb tudom mit hova kell irni de nem fogadta el a kártyámat (Otp junior), és a szüleimével probálkoznék
Elõre is köszönöm

BEAST
Nemis allitottam hogy a jatek minden questjenek a nevere emlekszem, de ha meglatok egy questet, megnezem mit is kellett benne csinalni akkor rogton tudom hogy ez volt az amiben itt es ott kellett rohangalni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bodesz
hmm...akkor te csak pár küldit tolsz vagy mi?aki végig Questeli az egész gamet tuti alig marad meg pár Q neve...nemmondom hogy semmi mert én nekem lvl 12-30ig megmaradt egy tonna Q neve helyhez kötni kicsit nehezebb de 30fölött semmisem rémlik xD
és nem énsem vagyok kocka de aki minde Q nevet vág az már KOCKAAAAAAAA!!!

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

BEAST
varjunk csak, tehat ha valaki rendelkezik atlagos memoriaval, es megjegyez dolgokat ... akkor "40kilós lúdtalpas szemüveges tornából örök felmentett kocka" ... logikus, nem te vagy a szellemi fogyatekos aki par quest utan mar a nevukre sem emlekszik, nem hogy a neveket helyekhez is kosse <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shortstop
amennyiben nem az életem a wow, és nem vagyok 40kilós lúdtalpas szemüveges tornából örök felmentett kocka mint szerintem te is 😄

Lynx_TWL
amennyiben retardált vagy.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Shortstop
ez tok ok, csak 8q utan mar fingod sincs melyiket csinltad meg

nálam csak a hang szokott néha kimaradni. más probléma még nem lépett fel.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

én a furyt ajánlom. azzal nagyokat tudsz ütni. kipróbáltam az arms talenteket is, de egy idõ után gyengének tûnt nekem a dolog és visszatalentoltam furyra.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Rip
Mobmap

A Database és az add-on is kell.

Rip
Mobmap és mobinfo hasznosak.

DeathJr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy warrior-nál mire jó talent-olni??Mire éri meg??Ha lehet képet mutassatok!Köszönöm szépen elõre is!Jah meg ha lehet rogue-re is vamit.Big Thx Elõre is !

cartographer tudott ilyesmit a quest-modulelal

tigeroo
www.wowhead.com

input /search/ > a quest nevére
és commentekben vannak koordináták, elolvasod és
örülsz, miis
Hello!
nemtud nekem vki linket adni vagy elküldeni egy olyan addont ami megmutatya a térképen a questek helyét??régen voltnekem ilyen csakmár letöröltem:S ha vki tud nekem ilyen addont adni megköszönném!

PS3 ID: AdmT89

judgement nicnis globalcdn szal semmi gond rajusdgeolni azonnal a sealt mielott lelehetne purgolni.

shaime01
ki az aki engedi nem spammelni a purge-t shamanként .. seal of wisdomot mielött rányomod a sámlira lepurgeolja

l2p. :o

dede nagyon sok embernek van ez a gondja a mai napig, hivatalos forumon van par tipp, nemely embernek megoldja maradeknak nem megy tovabbra sem.
egyik ismerosom ugyanigy jart es a mai napig nem tud jatszani, belogol es instant dc, de ha csinal egy uj level 1 karit azzal tud jatszani(amig el nem megy vele egy zsufolt varosba). reformat,reinstall, wtf/interface/cache dir urites nem segit. megprobalhatod a halokartyadnal beallitani a szukseges beallitasokat(hivatalos forum/tech support reszenel keresd meg), hatha rajtad segit.

a gond az, hogy a world server es a halokartyad kozt nem jon letre rendes kapcsolat, ha megnezed packetyzerrel, lathato hogy nem ernek oda a packetek es midnig ujraporbalja kuldeni(nem, nem tuzfal miatt) mig vegul dczik. szerintem ez az uj Voip baromsag miatt van az egesz.

Üdv uraim!!!
Senkinek sem okozott problémát a legutóbbi nagy patch???? Csak mert amióta kijött nem tudok jáccani mert folyton disconnectel... Miután belépek annyira nem tölti be a cuccokat hogy még a táskáim sem jelennek meg, meg a ruháim sem....
Ha esetleg van valakinek ötlete mitõl van ez szivesen meghallgatom...
elõrre is köszi