World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utoljára szerkesztette: Randlan, 2016.09.28. 07:55:25
Egyébként miért annyira nagy szám ez a Legendary? Nekem is van eddig két 110-es karakterem (hunter és DH), de még én is legendary nélkül szaladgálok, igaz nem is zavar. xD
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.09.28. 06:50:37
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Outland szerveren voltak Allis karijaim, de visszahúzott a Horda (ősrégen ott toltam), és a lvl100 boostot eltoltam ugyanígy az Outlandon egy Hordás karira ............ viszont baromi érdekes volt, hogy Dalaranban is kb 90% Allis karik rohangálnak, meg lent a bal kezdő területen is csak Allis karik vannak, állandóan gankelnek, sehol hordás ember.
Aztán megnéztem a Realmpop oldalt, és 6x több allis kari van mint Hordás a szerón ........
A cross realmokkal ez számít még? Vagy miért ennyi nyomi Allis erre? 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Bár valszeg én balfasz vagyok de olyat viszont nem találtam aki értelmes áron vesz.
Mert akkor nyilván azért érné meg ezeket craftolni mert fogyóeszköz. És többször is venni fogják 😄
(Nameg nem azt mondtam hogy abba is hagyom)
Ami viszont jö, hogy egy karit fullra lehet normal raid ilvlbe(850) öltöztetni kb 25k/slotból (14 slot=350k gold), vagyis jelenlegi árak mellett 140 euroból.
Éljen a pay2win!
De alapjáraton nem hangzik rosszul az ötlet 😄
Gondolom még mindig max 2 szakma lehet egyidőben nem?
Skinning/mining közelében sincs ennek.
Utoljára szerkesztette: devlking, 2016.09.27. 19:22:15
Pl az nem zavarna ha mondjuk néhány órát nyúzni kéne vagy bányászgatni ha van értelme és golddá lehet tenni.
Vagy AH ba betenni 1 napra xy cuccot és talán megveszik...
Én leatherworkinggel csináltam a goldot, már lusta vagyok bőrért rohangálni, a skinninget le is dobtam, inkább megveszem az ahból, craftolok és eladom. Már csökken a kereslet de még elviselhető haszon van rajta.
Az legújabb karakterem enchanter / alchemy. Az enchanting mindig jó, alchemyt nem tudom de úgy érzem rendben lesz ez is.
Gondoltam egy instant 100 ről induló mondjuk Warrior-ra és egy 98as Demon Hunterre.
Farmolni szeretek/szerettem sok online játékban gyűjtögettem minden félét. Az AH készletét ha kell átböngészem szívesen.
Gondoltam Professionoknál olyanra hogy Mining-Jewelcrafting egy másik karinál Skinning-Leatherworking
még most is menők ezek a szakmák?
Nyilván a cél az lenne, hogy összejöjjön annyi pénz, hogy ne kelljen pénzt adni rá de ha az első hónapban nem sikerül még az talán nem gáz de hosszú távon 1-2 hónappal előre ha meglenne a token akkor nem kéne kényszeresen játszani lehetne szép nyugodtan 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ha szeretsz kereskedni nem agyműtét kiszedni a goldot. Ha csak farmolsz és aukciós ház közelébe sem jártál 10 éve és nem is érdekel akkor nehezebb, de nem lehetetlen. Max szinten persze, az alatt nem nagyon lehet.
Szeretnék véleményt kérni ha lehet ne oltsatok le ezerrel 😄
Utoljára eredeti wowot talán még BC idején toltam azóta persze pár tört szerón megfordultam.
Újra kellene mindent venni ahogy néztem elég tűrhető áron 12-14k ból meglenne 30 nap játékkal.
Kérdeztem pár embert azt mondták kb 68-70k goldba kerül 1 hónapi játékhoz való token.
Teljesen új accounttal a 0 ról az első hónapban nagyjából mennyi órát kell beletenni a játékba (jó pár új térképet nem is ismerek MOP Draenor helyszínek) hogy stabilan össze lehessen szedni hozzá ezt az összeget és ne kelljen újabb 4-5k t kiadni havidíjra?
A Demon Hunter nagyon tetszik és javasolta egy haver a Ragnaros szervert.
Mi a véleményetek a játékról? professionokkal újoncként is összegyűjthető a megfelelő gold mennyiség átlagosan napi 1-2óra játékkal?
Havi olyan 35-45 óra ami realizálható lenne + esetleg pár órányit a térkép bejárásra is szánnék a grind mellett 😄
Ha meg valaki azért quitel mert nem esik legendary...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.27. 10:12:16
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Le kéne ma mennem raid instába, mert még nem voltam időhiány miatt :/
Amik nekem most fent vannak, amik UI-t befolyásolhatják: ShadowUnitFrame, Bagnon.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
o meg szopjon le

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gép kifagyást követően a WOW-ban, de csak ott, minden képernyőn (karakterválasztó, szerverválasztó, ingame) a képernyő közepén egy piros kb 5-8 cm átmérőjű fix kör keletkezett. Mozgatni, hozzányúlni nem lehet és el sem tűnik.
Amiket eddig próbáltam:
-Minden addon kikapcsol -> semmi hatás
-Ki-belépés a játékba (launcher is újraindít) -> semmi hatás
-Felbontásváltás, ablakba rakás, teljes képernyőre váltás, grafikai részletesség levétel, felvétel -> semmi hatás
- Szerver, karakter váltogatás -> semmi hatás
-Launcherben teljes file chek -> semmi hatás
Újrarakni az egész játékot még nincs kedvem :/
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Nesze neked nagy hidden skin.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)