Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De miért van az, hogy egy házban sokan látnak szellemeket nem csak egy ember?
Az is csak az agyában létezik?
Egyébként akkor amiket ott lefényképeznek abban a mûsorban azt is mindenki egyénileg látja az agyában vagy mi?
ezt nem értem.
(Én nem kötekedni akarok csak megvitatni a témát 😊 )

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

csibcsab
Akkor neked sincs már meg ez a képességed.

Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!

sz4bolcs
Semmitõl még nem rázott ki a hideg.
Ellenben már rázott ki a hideg, de az már nagyon is tudattól/agytól/stb.
függõ, hogy milyen oksági összefüggést látsz mögé, és szellemnek vagy szellõnek nevezed el.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

csibcsab
😮 akkor te sosem éreztél olyat h szellem van melletted vagy kiráz a hideg a semmitõl? jolvan lehet h sokaknak ez a képességük ebben a felgyorsult világba teljesen elcsökevényesedett (mijen jó szo már)😛

sz4bolcs
Az sem lesz jobban önmagában megálló.

csibcsab
az a baj h semmi sem szép és értelmes... de azé hihecc benne😄

csibcsab
nah hjoo ez igaz😄 de akkor ios lehet vmi olyan dolog amiwel érezzük h a szellemek léteznek és ennek nem feltétlenül kell a testbe zárva lennie😄

csibcsab
pf valaki túl földhözragatt😄 de amugy a tegnap volt a függetlenség napja ... és felmerült bennem az ufo-s téma miwel sokan nem hisznek a szellemekben lehetne az ufo-kat s boncolgatni itt a forumba 😄

gekko45
Amit erzel meg amit latsz az csak az agyadban letezik ugy,
mint amilyenek erzed es latod.

Amit erzel meg amit latsz az csak az agyadban letezik ugy, mint amilyenek erzed es latod.

Miért olyan lehetetlen az, hogy létezhetnek szellemek?
Én ameddig nem láttam azt a sorozatot a legtöbb furcsa dologra találtam valami magyarázatot és azt mondtam ez biztos csak valami hülyeség nem komoly, aztán egyre jobban kezdem azt hinni tényleg léteznek szellemek.
Szerintem a szellemekben nem hinni kell.
Inkább látni meg érezni kell.
Ha hallasz furcsa dolgokat majd meg érzel akkor szerintem nem azt fogod mondani, hogy csak az agyad játszik veled.

Nohab
Biztos az volt az.
gekko45
Eloszor a fuggetlenseg napjaban hangzott el, amikor kinyilt az ufo.
Akkor irtam ide.
A masik erdekes dolog az volt, hogy a kovetkezo filmben is elhangzott
ugyan ez a mondat.
Ilyen az emberi agy, a tobb ezer elhangzott mondatbol csak egyre figyeltem.
XDD
Nem hiszek a szellemekben, se a paranormalis fszsagokban.
Tudom hogy az agyam jatszott velem.
Az agyunk az a paranormalis.

Amit erzel meg amit latsz az csak az agyadban letezik ugy, mint amilyenek erzed es latod.

Az egyik színházas(nem tudom volt több-e de ebben a részben az volt: ) az az volt amikor a srác odament a színpad elé és megnézte az üléssorokat(többen mondták a színház dolgozói közül, hogy szoktak lenni néha lehajtott ülések és megmernek esküdni, hogy annak a széknek nincs semmi baja) és látott egy lehajtottat lefényképezte és odament leült a mellette lévõ székbe.
Gondolhatjátok mi volt a képen.
Egy emberre hasonlító fényalak volt azon a széken. :S
sz4bolcs!
Én nem tudom miben higgyek mert azért történnek furcsa dolgok.

sz4bolcs
Én inkább szép, és értelmes dolgokban hiszek. 😊

Nem tudom, mennyire hisztek ezen dolgokban, de az egyik haverom mamája is így kezdte. Már régebben / amikor még "normálisnak" tûnt / is mindig a szellemekrõl dumált. Most meg úgy kell kiráncigálni a sarokból, mert õ látja õket. Már megkapta a beutalót. Vigyázat! Veszélyes!

Walk the Talk.

gekko45
nezek egy jo not, erre beszolnak a tvben, ugye milyen gyonyoru
na ez a LOOL

Nohab
Persze ott volt mellette a liftakna. A másik muki pedig a színház másik felében járkált.
csibcsab
pf az joszar ha magátol elindul a lift:S

Nohab
Ezekkel történt az is, hogy bementek egy színházba éjjel, és a lánynak teljsen magától beindult a lift?
csibcsab
nem hiszitek ³ de mikor ezt irtam h majd megmutatom a hangokat amiket felvettem ... áram szünet lett:S sztem attól félnek a szellemek h megmutatom h léteznek😄

csibcsab
😄😄 amugy akkor Mberek felveszem mert kiváncsi wok... amugy nagyon félõs wok de nem tud megijeszteni semmi és senki ha tudok róla h vmi baromság akkor is😄 amugy ha fel tudom valamivel venni akkor feflveszem de egyenlõre semmi olyan nincsa házba ami erre alkalmas lenne... de ha egyszer is sikerül felvenni akkor igérem... megm utatom nektek ha csak a nagy csöndet lehet hallani akkor is!!!

csgery
Megcsinálni természetesen meglehet, de ha kiderül hogy egy szellem van a házatokban, egy kicsivel jobban betojnál 😛 , szerintem jobb, ha bele se kezdesz (mondjuk a minap gondolkoztam azon, hogy amikor alszok felkéne venni magnóra pl, hátha hallok vmit... csak nincs üres kazi...
csibcsab
beletörödnél😄 de izé abba hogy lehet h szellemekkel vagy tele? amugy a szellemeknél jobban az ufo-któl félek... ha akarnak felboncolhatnak... a szellemek max susognak meg ijesmi😄

Oks még volt pár rész majd este beírok párat.
De szerintem csináld meg mert lehet nem is lessz ott semmi és akkorm megnyugodhatsz 😊 vagy ellenkezõleg de akkor én a helyedbe beletörödnék. 😞

csibcsab
:S bazz ez rémisztõ...:S amugy gondoltam rá hogy a szobámba is csinálok ijet... meg abba a szobába ahol elkap a hideglelés:S de ez akk is rémisztõ... kurvára szoktam félni az ijeneken..:S ha van még mesélhecc!

Van egy reality nevû adó.
Jó múltkor volt egy olyan mûsor ahol 2 srác és 1 csaj szellemek után "nyomozott".Az egyik srác meg a csaj délután bement a pl. házba (mert volt olyan is) ahol több ember is látott szellemeket és felszerelték mindenféle kamerával, hõérzékelõkkel(hogy érzékelje ha hirtelen hideg lessz) és volt olyan ahol még egy olyan magnót is vagy mit felraktak egy szobába ami azt a hanghullámot is feltudja venni amit mi emberek nem hallunk.
A másik srác meg egy kocsiban nézi monitorokon a házat és éjfélkörnyékén bemegy a csaj meg a srác és zseblámpával meg fényképezõvel elindulnak és szép lassan felkutatják a házat.
Ha valamit hallotak vagy valmit éreztek odamentek és lefényképezték.
A legdurvább az volt amikor szólt a kocsis gyerek a srácnak, hogy menjen fel ahoz a "magnóhoz" mert ott érzékelt hõelváltozást odament ott volt egy picit aztán lekapcsolta a magnót assuem és utánna a csajjal találkoztak a kocsinál.
Aki a kocsiban volt megmutatta nekik miket vettek fel, fényképeztek le, és mit tartalmazott a magnó felvétele.
És tudjátok mi volt rajta?
Egy kislány hang azt mondta szointe hörögve de szépen ki lehetett venni, hogy😛lease, go away.
És sok olyan fotót készítettek amin elég meggyõzõ dolgok voltak rajta.
Semmin nem változtattak nem csaltak.

Ja neeem anyukám nem szokott képzelõdni, még fiatal volt amikor meghalt az anyukája szóval lehet csak azért látta mert ugyebár 1 nappal elõtte halt meg de az is lehet, hogy tényleg bement... 😊

csgery
Biztos az ufók átprogramozták a rendezõagyát, hogy hülyeségeket rendezzen... Úgy látszik, a földönkívülieknek ez is sikerült...
csibcsab
de most nem cikizni akartam😄 de olyan gáz dolgok vannak benne.. amugy a barátok közt is pont ijen... 😄

csgery
nagyon paranormális😛
csgery
hát ez már minden sorozat legalja...😄
csibcsab
és minden karácsony legalja😄😄... ezek má paranormálisan rémisztõek😄

csibcsab
ez tudom h nem vicc rovat de patt ezt nézd meg lehet h láttad... d eén halálosan röhögök rajta ... loool 😄

videooo😄

csibcsab
😛 képzeld az enyim is

Az egész életem paranormális.😄D

Walk the Talk.

csibcsab
😄😄 ez az elsõ mondatod amin nevettem 😄 ki is irtam msnre!! nagy szó ám!😄 és mioota ehuztem meg visszahuztam ide mi történt véled? Semmi paranormális?

Nincs fûtés.😄

Walk the Talk.

csibcsab
végül is akármi lehet...:S de szellemekkel képzelõdik vagy csak úgy mindent..?

csibcsab
elképzelhetõ... amugy van egy szoba a házunkba.. szal olyan vendégrészleg... nagyon keveset vagyunk ott.:s szerencsére... ha belépek a hideglelés kap £.. nemtom miért:S

Anyukám mesélte amikor meghalt az õ anyukája másnap anyukám ott feküdt az ágyon az anyukája besétált a szobába leült mellé és azt mondta:semmi bej nem lesz.
Késõbb anyukám már nem látott semmit.
lehet csak képzelõdött de ez nem gyakori anyukámnál. 😊

csibcsab
pf...:S nem tudjátok mijen szar... sztem egyszer mikor már egy könyvre való lesz irok is egy könyvet:S hjajj most voltam tusolni...:S és izéé becsuktam a szemem mikoor a pofámba ment a viz... szal mikor csukva volt a fürdõszoba képe volt elõttem... és egy fura alak... szal csak maga az alak mint nagy pacaláttam... fekte volt... és ijen fura volt a körvonala ... aranyszinû:S

csgery
Szellemtanya... hihetõ, elvégre nagyon sok olíyan ház van, ahol vannak szellemek, vagy legalábbis megfordulnak ott egyszer. Sõt, lehet hogy a ház egy régi házra épült, ahol miondjuk mittomén meggyilkoltak vkit... elvégre, megshet, h szellemtanyán laksz 😉
Nohab
Szólj neki, hogy ne nézegessen! Ha meg rssz szándékú legalább hamar átesel a dolgon...vagy nem 😄
csgery
Az is paranormális végül is, hogy van pl egy könyv. Ezt elveszítem (benn a házban) és keresem egy egész álló hétig. Aztán, maikor nem keresem megtalálom, de egy olyan helyen, ahol azelõtt már kerestem... Nagyon sokszor van ilyenem...
csibcsab
sztem egy horror filmre való tapasztalatot tudok... de ez nem kaaszabolos film lenne hanem ijen lassú idegölõ... sokaknak nem kivánom h az én hejembe legyenek... szerintem egy szellemtanyán élek:S

csibcsab
tudooom 😄:S én is mindig ezt... de má elegem wan... szal tudom h jobb ha befele ordulok de mégis ugy érzem át kell fordulnom:S meg nem hallom a parketta recsegést... de érzem h járkálnak benn... meg sokszor a hideg is átfut rajtam néha😄 ijenkor probálok szépeket álmodni:s de nem megy:S:S

Nohab
Gát nem vagy egyedül én is inkább a dolgokat racionális oldaláról próbálom bemagyarázni. De rendesen össze tudom magam szarni néhány dolgon.😊
csgery
Nekem ilyneek fõleg este szoktak lenni. A falhoz nézve befele fordulok, és próbálok aludni. De valamitõl még is úgy érzem, hogy meg kell fordulnom, mert áll ott vki...
csibcsab
de amugy nagyon rosz ... egyszer mikor kicsi voltam ültem a fotelba.. szal az olyan volt hogy mintha valaki megsimogatta vona a fejem én meg mondtam h anya ne szorakozz má... nem wolt ott semmi... de walaki a fejemet babrálta:S

csgery
Olyan érzésem néha nekem is van hogy figyelnek... de nagyon néha