Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háát csib-csab ezt nem kellett volna..........<#szomoru1>

Walk the Talk.

sz4bolcs
látom, nem ragadt meg nagyon a paranormális link, amit küldtem.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

csibcsab
😄😄😄😄😄 sztem igen....😛

Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!

csgery
csak nem lehetnek õk sem annyira rémisztõek...😄
csibcsab
amugy az Mber az ismeretlentõl fél és attol amit ismerünk és félelemetes... és pl a Chuki babával nem szeretnék találkozni egy sötét erdõbe meg patiangaall😄 amugy a többi forumozootól nem félnék😄

csgery
talán a "sötét erdõtõl" meg aki látta az ideglelést, akkor talán jobban átgondolja, bemegy-e egy erdõbe😄
csibcsab
😄

sz4bolcs
Egy ateistánál is kelhet föl erõs félelem egyedül egy sötét erdõben.
Nem kell ehhez még csak hinni sem. 😊

csibcsab
mitõl? mert a hozzád hasonló Mberek ott vannak éjszaka a sötét erdõben:F

csgery
nem biztos, hoigy az erdõ elhagyatott csak azért, mert nincs benne éppen akkor senki😛
csgery
talán azért, mert egyedül vagy, meg hallasz valamit, és bebeszéled magadnak, hogy valaki körülötted van. Meg csak úgy szimlpán... én se nagyon menegetnék be egy erdõbe... még nappal se😄DDD
Mond már meg, egy elhagyatott erdõben mekorra az esélye annak, hogy rossz emberrel futsz össze??😊)

Walk the Talk.

És ha igen, akkor meg miért D??

Walk the Talk.

MOND meg MITÕL félelmetes??😊)

Walk the Talk.

csgery
Mindenhol lehet félni, csak éppen mástól... Például egy erdõben (ha az ember hisz a szellemekben) akkor attól, vagy ha éppen másban hisz, akkor attól. A belvárosban is lehet félni, pl elüt egy kocsi, vagy valaki megkésel (utbbi az erdõben is elõfordulhat).
Minden vallás bizonyos fokon a valamiben, valakiben való hitet jelenti, még akkor is, ha nem bizonyítható.😊)

Walk the Talk.

csibcsab
éjszaka egy sötét erdõben😄

Nem tudom volt-e valamelyikõtök egyedül egy erdõ közepén éjszaka?
Én igen. Kb 10 éves lehettem, és kirándulás közben eltévedtem a többiektõl. Engem nem etettek az õseim szelemekkel, de a suliban, meg a haveroktól halottam épp eleget. Leszállt az este. Azt hittem beszarok, úgy féltem. Semmi holdvilág, sõt még felhõs is volt, no meg mindenféle zaj. Akkor elkezdtem filózni: most vagy hiszek a szellemekben, és akkor reggelre meghülyülök, vagy megpróbálom helyére tenni a dolgokat. A második sikerült. Azóta, már csak hecc kedvéért is, többször voltam egyedül erdõben.
Szerintetek hol kell jobban félni? Nappal a belvárosban, vagy éjszaka egy tök sötét erdõben?😊)

Walk the Talk.

sz4bolcs
A buddhák gyakorlati célzattal tanítanak. A reinkarnáció, karma, szenvedés, és szenvedés vége, a Nirvana, és hasonlók csak szép mese, amiben érdemes hinni.

csgery
Maradjunk az UFo-knál, meg a szellemeknél😄
csgery
Na, de megint kalandozunk elfele 😛
csibcsab
hát sztem 125😄 5 faktooriáális😄 az nálam olyan bihoveharizmus😄 még hjoo h van külön pszichilogia szakkör a suliba😄

csgery
Szólj, ha kiszámoltad! 😉
csibcsab
számoljuk má ki a koherenciális diferenciónak a spekulációs variációját!!!😄 ez olyan mintha csak a szabolcs mondaná😄

csibcsab
😛 akkor ennyi erõvel a buddhizmus is hülyeség... sõt a biblia is... lehet h az volt abban az idõben a harry pootter v a gyûrûk ura.

sz4bolcs
Unalom Az emberek mindenféle képtelenségekkel szórakoztatják magukat: filmekkel, regényekkel melyek vámpírokról, varázslókról, hõsükrõl szólnak. Világokról, melyek nincsenek, és nem is lehetnek. Hallhatatlanságról, mágiáról. csodákról. Mindezek képtelenek, de pont a lehetetlenség miatt érdekesek. Az izgalomnak elengedhetetlen összetevõje a rejtély. ami érthetõ az unalmas. És a világ megérthetõ. Ez nem is baj, szükségszerû. De vajon miért nem vallják be az emberek, hogy így van? Miért nem vallják be, hogy a világ érthetõ, és, hogy emiatt szükségszerûen unalmas annak, aki érti.

sz4bolcs
http://math.uni.hu/keret.cgi?/magyar/filozofia/altalanos/biblia_helyett.htm
fõleg ezt.

sz4bolcs
http://math.uni.hu/ -tess, itt van kis olvasnivaló.
(paranormális)

csibcsab
amugy azt tatrom paranormálisnak hogy a fodrász a hajamat mért nem olyanra csinálja ahogy én szeretném...

csibcsab
de amugy tucc úgy fogalmazni mint z átlag Mber?

sz4bolcs
És ellene sem, mivel szerintem ez mind nem vezet sehova.

csibcsab
hát annak a létezését zárod ki ha vannak... vagyis eddig nagyon úgy tünt h nem vállalsz állásfogalást a szellemek létezése mellett😛 nh hjoo beszélgessünk már az ufo-król!!!

csibcsab
hja igy már más...

sz4bolcs
Én csak azt írtam, hogy nincs a dolgoknak tudattól független létezése.

sz4bolcs
Minek a létezését zárom ki?

csibcsab
nem gonoszak... csak nem értik mért rekedtek a földön...

Te a szellemeket miknek, kiknek gondolod??
Úgy mint síma természeti jelenséget, melyet, mi túlfejlõdött emberek már nem vagyunk képesek érzékelni, de pl az állatok igen, vagy pedig meghalt személyekrõl van szó??
Ezek a "szellemek" természeti tulajdonságokkal vannak felruházva, vagy eredendõen gonoszak??😊)

Walk the Talk.

csibcsab
nh az a izéé😄 nagyon kizárod a valami létezését...😛 kár h nem vagy indigoo gyerek... hihetnél benne akkor 😄 de ez nem indigoo gyerek fügõõ... van felnõtt aki szintén látja.. de kevés 20on évest ismerek aki el is hiszi.

csibcsab
pf😄 azéé xar annak aki skrizofén meg minden... pl ott a gollam😄 de azt birtam mikoor aszongya h drágaság fõleg😄

(Vagyis inkább furcsább dolgok)

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

sz4bolcs
Mármint milyen képességem? Hogy abszolutnak vegyem a tudatom által megjelenített dolgokat?

Én nem füvezek meg nem drogozok és nem hiszem, hogy skizofrén vagyok mert azért az elég ritka jelenség szerintem 😊
Mégis én azt mondom vannak szellemek csak nem vesszük észre õket 😊
Vannak nagyon furcsa dolgok nem hinném, hogy pont szellemek nem léteznének 😊

csibcsab
😮 mintha csak én lenénk csak az olvasásom egy oldalra terjed 50 sec alatt😄

Én sem kötekedni akarok, de nyomasd Magad be, és úgy fogod érezni, hogy tudsz repülni. Sokan meg is tették a tizedikrõl, de csak egyszer. Vannak úgyn. skizofrén emberek / nem sértés, elég baj / akik nem hiszik el, hogy két, vagy több énjük is van. A természeti népek halucigének hatására tökre látják a szellemeket. Azért tudni kell a dolgokat a helyére tenni.😊)

Walk the Talk.

Van az az ember akirõl az esõembert mintázták.(egy film)
Õ pl. kb. 10 másodperc alatt olvas el két oldalt mert egyik szemével az egyik a másikkal a másik oldalt olvassa és amit elolvas annak kb. asszem a 95%-át megjegyzi, aztán egy elég okos gyerek odamehetett hozzáés kérdezhetett tõle pár dolgot.Miközben olvasott a másik kérdezgetett tõle dolgokat õ meg egybõl rávágta a választ de pl. olyanokat ha most mittudomén ki élne hány éves lenne?õ meg egybõl mondta ennyi meg ennyi.
Nagyon kemény a gyerek.

csibcsab
az indigó gyerekek azok 😄 különlegesek szoval nem olyanok mint az átlag gyerekek .... és átlagosan most 14- 16 évesek...

itt még több van róluk

csibcsab
sztem még 1 ték befér😄

Milyen indigo gyerekek vagy kik azok ?
(még nem hallottam róluk)

csibcsab
ték😄 amugy nem csak az õ agyukban van mindenki agyában van csak néhány agy nem birja elfogadni és megérteni azt a tényt h léteznek...

csibcsab
amugy az indigo gyerekek azért jöttek a földre vagy vannak itt h ujra képviseljék azt a generációt akikbõl elveszett az a képesség, hogy lássák azt amit sokan nem. És az is a feladatuk hogy ezt az Mberekkel megosszák és tudatosítsák, hogy igen is léteznek olyan dolgok amit az átlag Mber nem láthat!!