4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
#1708 Ja meg mikor puffadni kezdett a nő hasa A vacsi biztos akkor változott bélgázzá ... -
AranyKéz #1707 "Nem kell egyből racionális magyarázatot mondani rá."
Ouch.
-
#1706 Pénteken a Discoveryn lévő doku.filmek szerintem jók voltak, de a médiumok miatt kicsit olyan hihetetlenek voltak. "itt érzem az energiát" , "belémszállt, és mutatom nekia fényt"...
Por... lehet... de amikor labda nagyságú gömböket látunk a képeken? Biztos nem egy hógolyó, vagy egy porszem pont a lencse előtt. Nem kell egyből racionális magyarázatot mondani rá. Van, hogy a dolgok magyarázata átlépi a hihetőség határát:).
-
pet0330 #1705 Sziasztok!!
Husi!
Amiről te írsz én pont arról láttam egy filmet a national geographic-on és ott is egy csomó ilyen képet vizsgáltak és egy kísérlettel bebizonyították hogy azok a gömbök csak porszemek. -
husi007 #1704 ez így van.A barátnőm képei hihetetlenek.Majd kérek tőle egy képet és betöltöm ide hogy ti is láthassátok.
A Discoveryn menő sorozatok a szellemekről,szerintem néha tul vannak lihegve. -
#1703 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd -
AranyKéz #1702 Neeem, azok bizony plazmagömbök.
Sok energia kell a fenntartásukhoz, erőforrásként legtöbbször a rossz emberek bioenergiáit, a kozmikus tér- idő- és szagenergiákat, valamint a Star Wars filmekből összegyűjtött Erőt szokták használni. Gondolkozom azon, hogyan lehetne a feketelyukak spiritoemocionális hablatyenergiáit befogni a generálásukra.
-
#1701 por -
#1700 Én nézni fogom:) A többiek is tegyék ugyanzet!:) -
#1699 Ma 21:00 a Discoveryn szellemes filmek. -
Sonkapapa #1698 Nem voltam egy ideje, de szavasztok ! :)
Husi !
Ez elég érdekes dolog lehet, nem mindennap történhet meg az emberrel és akkor tuti azt mondja, hogy ááá ez csak egy porszem meg mittomén, de a Ti esetetek már más.Úgy látszik itt nem egyszer fordult elő, ha az analfabéta fejemmel jól vettem ki a szövegedből :D -
husi007 #1697 A plazmagömbök a barátnőm családi képein folyamatos jelenségek.Van olyan kép amin több mint 8db ilyen gömböt számoltunk össze.Ezek főleg azokon a fényképeken jelentkeznek amik náluk a házba készültek.Az édesanyám temetésén készült képen is van egy érdekes fehér valami,aminek fejformája van. Tulajdonképpen úgy néz ki mintha valaki a háttérből figyelné az eseményeket.Fényvisszaverődés nem lehet mert aznap nem, sütött a nap és egész sötét volt. -
Easy Rider #1696 pl vákuum? :P -
#1695 De más a valószínüsége is, hogy előfordul:) Mert egy ablakatlan szobában kisebb valószínüséggel van légmozgás. (megnézném, h egy ablakatlan szobában hogy végekeznék, hogy a fújó szél hogyan nyomja a szemembe a palplan tollát:) ) -
Hajnalcat #1694 Ez nem egy hétköznapi légmozgás volt...realista :D Ilyet nem szoktam minden nap érzékelni benn a lakásban. -
#1693 Légmozgás mindenhol van függetlenül attol hogy van e ablak a szobában vagy nincs. -
Hajnalcat #1692 Olyan, mintha megfújná egy lágy szellő és olyan helyen történt mindez, ahol egy darab ablak se volt nyitva. -
#1691 Én is éreztem már ilyet ezzel nincs is semmi gond de miért kell tényként kezelni hogy ezeket szellemek okozzák? -
Hajnalcat #1690 Mert én is éreztem már ilyet, azért kezelem tényként. -
#1689 Szkeptiku szótár...:DDDDDdd -
#1688 Infrahang : itt van egy kis infó róla. -
#1687 Nem filmben volt. Tudományosan bizonyított tény. Továbbá az infrahang váltja ki azt, hogy hideget érzel. -
#1686 Miért kell tényként kezelni amiket filmben láttatok?:DDDD -
#1685 és ez pontosan milyen érzés?
határozott hideg? vagy csak libabőrös lesz az ember, és mintha hidegebb lenne kicsit? -
Hajnalcat #1684 Igen, hideg légáramlat csapja meg olyankor az embert. -
#1683 Menj oda (ha odamersz) és nézd meg, hideg van-e. Ha hideg van, a tulaj ott van:) -
n3whous3 #1682 Ott ahol most lakom, jó pár éve meghalt a régi tulaj.
Valószínűleg még mindig "kísért" (bár békés). Néha, mikor egyedül vagyok otthon, akkor is hallom, ahogy valaki az emeletetn járkál. -
#1681 A sok ülés után a vérnyomás miatt látod ezeket (nekem is van olyan, emg esek összefele). -
#1680 ja, ilyet sokszor látok, ha gyorsan állok föl sok ülés után..
vagy nagyon erős pislogára is előjöhet. -
#1679 Jah, értem:) Látszik, hogy orvos vagy!!! -
cadaver #1678 NOL= látóidegsérülés, cumót vágod, petit mal =enyhe, eszméletvesztéssel nem járó "tic", epilepsia egyik formája. -
#1677 Hali!:) És ez mi is? : "Nervus opticus laesio. Vagy komolyat ütött a cumó. De lehet, hogy petoi mal volt (minor epilepsias episod)" Cseppet latin ez, vagy mittu domain, de nem értem:) -
cadaver #1676 Nervus opticus laesio. Vagy komolyat ütött a cumó. De lehet, hogy petoi mal volt (minor epilepsias episod)
Hali! -
#1675 Csak Látomás topik van tudomásom szerint:) -
#1674 Ezt inkább a látászavarok topicba kellett volna írnod ha egyáltalán van ilyen...:DDDDd -
#1673 ez mindenkivel megesik. velem az volt már 2 szer is 1 éven belül.olyat láttam,mintha kis konflettit szórnának de csak ezüstöset és kurvára csillogott. (nem a hó esett..) szóval jól behalucináltam veled is ez történhetett -
#1672 Jobb ötletem nincs :D
de tényleg valami milliméternyi kis por vagy valami, ami megtapadt, és pislogás meg a szemnedvek álltal hol előjött, hol eltünt. No de én földhözragadt ember vagyok, majd jönnek mások akik megmagyarázzák :P -
#1671 Azt csak észrevenném... -
#1670 por ment a szemedbe -
#1669 A mai nap felettébb különös volt számomra. Délután kb 6 körül mentem befele a szobámba, és egy szürkés foltot láttam az ajtó mellett. Azt hittem, csak valami fény, ami éppen odavetődött, vagy vmi ilyesmi. Aztán kb 8 kor szintén a szobámba mentem befele, és akkor is egy szürkés foltot láttam az ajtó mellett. És kb 2 perce lenézek a lábam mellé, és az a szürkés folt ott volt a lábam, mellett, majd egyszer csak eltűnt. Ez mi a tököm lehet? Lehet, csak képzelődöm?