Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csibcsab
hát mijet... ijen nyugtatósat szal szinte már elalszok rajta... meg nagyon szeretem a komoly zenét is! de viszont jo a hip-hop meg az ijesmi is...

Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!

csibcsab
dejoo... amugy mindehol van ijen... aztán van a konyha😛 nh az a leghalálosabb...😛 ott minden leesik magától vagy eldöl... a fürdõszoba mindig olyan érzésem van mintha néznének... és egyszer volt olyan... h ijen nagy gõzkamrát csináltam a fürdõszobába... és mintha valami elsuhant volna benne... aztán törlöközõ fel és orditva szaladtam ki... jah és a fürdõszoba ablakon a pára olyan mintha a jézus arcképe lenne benne😄

Komolyan mondom egyszer majd adok valami kamerát vagy valami meg kazettát és vedd már föl mert marha kiváncsi vagyok 😊

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

Te milyen zenét hallgatsz? (ha válaszolsz rá majd megmondom miért kérdeztem 😄 )

Sas6
😄D koltozz csak be a szobába😄D

csibcsab
blõõõ😄 nekem ez mellett olyan is van komolyan h azt érzem vki rámfekszik!!!!!! meg leül az ágyamra... nh akkor oylat szoktam h kövé dermedve félek... vagy gyorsan kiugrok az ágyból és szaladok!😄

Nekünk az egyik szobánknál van gey tolóajtóilyen két részes egyiket egyik a másikat a másik fele kell húzni aztán annak ha neki megyek keményen vállal akkor szép nagy csatt hangot ad.Múltkor már majdnem alszok amikor egy iszonyú nagyot csattant.Nem olyan volt mint amikor a tv csattan egészen más.Reggel oda mentem és így megütögettem, hogy olyankor mekkora csatt hangot ad és olyankor meg egész picit.Szóval nem tudom 😊

csibcsab
😄😄 hehe😛 nemtom de nekem nem teccik😄 eccer eljöhecc hozzánk és ott aludhacc a hideglelõs szobába😛 de izéé én oda még bemenni is félek😄

Sas6
Én sem az biztos😮

Vki járkál és hallom :SS ááá

Nem lennék a helyedben.Annyi szent.

G erõ például akkor hat rá nagy amikor meg nagyban aztán elfordítja a tengelye körül 90 fokban a gépet oldalasan néz és akkor meghuzza maga fele a botkormányt és elkezd kanyarodni.Ekkor általában szép kis g erõ hat rá.
(ezzel csak egy példát írtam)😊

csibcsab
hát talán olyan volt tegnap h azon gondolkoztam felveszem a csöndet a szobámba😄 és ugye mikor ide be akartam irni... puff áramszünet...😛 de a legkomolyabb mindig este van... mintha csak járkálna wki😄 és ráadásul olyan alvo vok h m indent hallok😛 szal ha mélyen alszok akkor is mindent hallok😛 ne tudd meg mijen joo igy aludni😄

csibcsab
õõõõ😄 az nem centrifugáális? én aszittem h az😄 mind1 te vagy a repcsiigép xakértõ😄

Tényleg neked mi történt/mikor legutóbb szellemel kapcsolatban?

Szerintem meg ember nem viselné el azt a g-erõt amikor ilyen gyorsulásnál hat rá 😊

csibcsab
😛 nemtom ....😛 rajtam van a mánija h msn partnereim legyenek😛 and valakinek át is kell adni azt a sok tudást amit eddig a paranormalitásról összeszedtem....😛

Sas6
Van de minek az neked?😄D

csibcsab
sztem is az😛 msn van?

Sas6
hehe😄D komoy😄

amugy szoktátok nézni a Viasaton szombaton a rejtélyes igazságokat?? Én igen sztem nagyon jo sorozat😊

csibcsab
😛 eloptad a kedvenc mondatom... amugy én is mindig mindenkinek ezt mondom...😛 õõõ de attol függetlenül szeretnék már valamire fényt deriteni!😄

Sas6
Aha értem nekem még semmiféle paranormális dolog nem tornént velem😊 Igazat megvalva szeretném is h torténjem meg nem is😄 Azért nem mert félek h mien és azért igen mert érdekes😄

csibcsab
nh persze h nem volt... 😛 egy ufoval beszélgecc msnen ha nem tudnáád😄

csibcsab
van mindenkinek egy rakat!

csgery
Nekem még semmilyen tapasztalatom nem volt, ami kézenfogható volt, h az ufó/szellem.
Sas6
Én is imádom az ilyen témákat. Amugy ti hisztek a szellemekben volt vmi tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?😊

csibcsab

csibcsab
😄😄😄 és az a legjobb benne pont amit leirtál már ha a zenei aláfestést nézzük😛 pavarotti powaa😄

csibcsab
szellem

csibcsab
jesszusom😮😮😮😮 ezt megszálta egy szemmel vag egy ufó...

sz4bolcs
George Michael a-haa Michael Jackson hi-hi Elton John Je-je Boris Becker Ö-õ Pavaroti a-aaa 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

csibcsab
amugy sztem... kisérleti gép volt... 😛 de ha nem akkor nemtom... és ez este volt? me azé nappal lehet látni h mi megy meg mi nem...😛 de az is lehet h sima repcsik és akkor nah ufo-risztás volt és rögtön elrepültek...

sz4bolcs
Ha már vallási fanatizmusról esett szó:
akkor ez überelhetetlen

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

😄 lehet 😊Szerintem látott minket de ment a saját feje után felse nézett ,nagyon nagy volt 😊

Nemrég voltunk barátokkal egy helyen az erdõ mellett és az egyik barátommal imádjuk a repcsiket aztán láttam két valami vadászgépszerûséget repülni egymás mellett.Már szóénhi akartam a gyereknek, hogy nézze meg õ is de aztán egyik pillanatról a másikra úgy felgyorsult, hogy 2 másodperc múlva már ott sem volt.
Nem tudom azóta sem mire vélni a dolgot gondoltam beírom.Lehet, hogy csak képzelõdtem vagy egy kísérleti gép vagy egy...

csibcsab
😄😄 pf... bitti aszonta h ne rohangájjatok mint a hülék😄

Azt már nem figyeltem meg 😄
De esküszöm azt az (szó szerint) állatot videóra kellett volna venni 😊

csibcsab
én félek csáki babáától😄😄 amugy rejtéjesen hasonlit patiangra😄 aztán a borz motyoog? de mit?😄

Régebben sokat futottam a barátokkal erdõben (terepfutás) itt a közeli erdõben aztán egy szer látunk egy borzot na attól bfostunk mert ott ment el elöttünk 2-szer is azt ott motyogot magában.De komolyan szó szerint ott morgott meg motyogot 😄

Én falun lakok sokat vagyok/voltam erdõben és semmi rémísztõ nincs max. csak az, hogy megtámad egy vaddisznó de azelõl meg felmászok egy fára ha ki nem dönti 😄(egyébként a vaddisznók sem mindig veszélyesek)
Patiang!
Magam sem tudom de inkább meghalt embereknek.

csibcsab!
Ugyan már chuky babát úgy megütöm, hogy két hétig ki-be pakol. 😊

csgery
Kihalt a topik...😄
csibcsab
az

csgery
Krisztus magyar volt -e... jou kérdés, bár inkább már vallásos😄
csibcsab
vallás... fanatikus... ezt látni kell

csibcsab
náámbaaj😄 biztos olyan van mint a kásper😄😄😄 meg amugy is van füttéés

De akkor tök hideglelés lesz, meg liberó!😄DD

Walk the Talk.

csibcsab
blõõõ😄 akkor te is szellem vagy? az tök jooo😄 eccer repüjj má át hozzám beszélgetni!😄

És azért sem féltem mert én is HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ.
<#vigyor1>

Walk the Talk.

csibcsab
igee😛 most ugy ismersz mint aki gonosz? amuugy patiang téged birlak itt a legjobban😄

csgery
Szeretet, mi?😄
csibcsab
hát én nem találtam paranormálisat😛 hjajj pittypang...😄 ne vedd má magadra én igy mutatom ki szeretetemet😄😄