4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
#1868 Nekem ebben a képben az a parajelenség, hogy egy fiatal ember mi célból készít fényképeket a szülei hálószobai ágyáról??
-
Dexxter #1867 Nekem vhogy nincs tőle paranormális érzésem, de attól még lehet az. -
#1866 Az a nyíl... -
patiang #1865 azt nyilat Te nyomtad oda?
nem tudom mi a para a képen -
#1864 ehh, hát lehet hogy csak a macska szereti nézni a betegeket.
aztán ketten meghaltak így, és a többiek megilyedtek, és azért haltak meg olyan sokan:D -
#1863 Igen, én miközben fényképztem, egy üveglapra lézereztem közben...gondolkodni nem halálos dolog... -
AranyKéz #1862 Áhhh, senki nem venné be hogy csak szarul volt rögzítve.
-
qper #1861 tegnap éjjel nem kis hangeffekt kíséretében leszakadt az egyik szobában lévő hatalmas könyvespolc, most vagy paranormális tevékenység volt vagy csak szarul volt rögzítve a dübel a falban. -
#1860 Nyilván nem láttad ez a fényképezőgép műve sokszor látni ilyeneket képeken... -
COB666 #1859 ezt egy üveglapra lézerezel és kész -
#1858 Az egészben a poén, h szabad szemmel nem láttam, csak a sötét szobában fényképeztem egyet, cask a vakunak a fénye világított. De nemtudom mi verődhet vissza egy iylen csikkal együtt... -
Sonkapapa #1857 Ezt szabad szemmel is láttad ?
Lehet csak vminek a fénye, bár kitudja ;) -
#1856 Ezt anyumék szobájában fényképeztem:
Ha nem műxene: katt! -
Sonkapapa #1855 Amúgy mondjatok vmit, mivan Veletek ? -
Sonkapapa #1854 Mostanában megint nem történik semmi senkivel ???
Én most próbálok nem erre koncentrálni, mert azért itt a nyár :) -
#1853 Hát ezek szerint mindenesetre az amerikai ápolók ravaszabbak, mint a bolgárok... -
#1852 Hogy szépen hulljon kifele mindegyik ember? Elképzelhető... -
AranyKéz #1851 Ami azt illeti... Miért is van egy négy lábon járó bacigyűjtemény legyengült emberek közelében ? -
#1850 Véletlen egybeesések? 25x? ÉS ha a mcsakának van vmi fertőzése, és azt kapja elaz ember? Hülyén hangzik, de hát na...:D -
#1849 lehet hogy a sokkba halnak bele xD -
#1848 Ez kegyetlenség!
Gondoljatok bele...
Szegény mamzi vagy papszi szép nyugisan piheg az elfekvőbe. Erre felugrik az ágyára ez a dög. Gondoljátok el onnan kezdve ezeknek a szegény öregeknek a lelki állapotát, amikor tudják, hogy hamarosan meghalnak. Meghalni jobb nyugalomban, váratlanúl.
És mi van, ha lerúgom az ágyamról, de úgy rendesen? -
patiang #1847 Ez egyébként betegség, mert én meg olyat ismerek, aki nyáron a nagy hőségben is vastag posztókabátban, sapkában, és kesztyűben járkál. Olvastam, hogy ez olyan elváltozás, hogy ha nem öltözne fel "megfagyna". Persze nem szó szerint, csak a szervezete nem "normális". S az érdekesség az, hogy télen sem kell jobban felöltözniük. Egy állandó hőmérsékletet kíván a szervezetük. -
Sonkapapa #1846 Múltkor tv-ben láttam egy pasast akinek azok az érzékelő szervei nem is tudom tönkre mentek (?) amikkel a hideget érzékeli és nem csutkahidegben egy kisgyatyában szaladgált :D -
AranyKéz #1845 -
#1844 hülyeség -.- a macska nem tudja hogy megfognak halni, Ő ÖLI MEG ŐKET!!!! -
jefferson83 #1843 Nem tudom, nekem az első dolgom lenne eltávolítani a macskát :) -
#1842 http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=3137 -
zoli91 #1841 Én egyszer tüzeltem a kertbe, elötte szereltem és benzines lett a kezem(azthittem már eléggé elpárolgott)
aztán vhogy elkapta a tűz lángja és az öklöm begyulladt, égett ugy 7-8 másodpercig de neméreztem fájdalmat:))Durva volt
utána félórával késöbb kezdett el fájni és teljesen felholyagosodott
Szóval jól megjártam -
#1840 olyan fájdalmas lenne hogy nem bírnád ki a sokkot, ezért a szervezet inkább blokkolja az impulzusok áramlását :c (okosnak hangzott?) -
AranyKéz #1839 Nekem egyszer sikerült feltérdelnem egy fotelre amiből kiállt kb 2 centire egy éles vasrúd. Mai napig megvan a sebhely olyan kemény volt, mégse éreztem semmit se amikor történt. Érdekes lenne tudni hogy ilyenkor miért nem érezzük ezeket.
-
#1838 "Bár a szénné égett újjaknak is van előnye."
-Legközelebb sem fogja érezni, hogy forró. :-)) -
#1837 ehh végülis :D én mondjuk csak olyanról hallottam hogy a nagyon hideg éget xD -
#1836 Hát ez egyszerű!
A lábos totál forró volt, csak te hidegnek érezted.
Nem volt veletek még olyan, ha iszonyat forró cuccba nyúltok, vagy teszitek a lábatokat, azt hidegnek érzitek?
Velem már sokszor.
Szóval örülj neki, hogy nem égetted szénné az újjaidat és máskor jobban figyelj oda mit fogdosol meg.
Bár a szénné égett újjaknak is van előnye. Ceruza nélkül tudsz rajzolni... -
#1835 Zepter volt? -
patiang #1834 De a tej forró volt, mert megégette a pofácskámat. -
patiang #1833 Hááát.
Azóta vannak fura gondolataim. Pl, hogy nem is olyan szar / néha / ez az élet.:DD -
#1832 Részeg fodrásznál jártam. Ennél paranormálisabb nincs is. :-) -
Sonkapapa #1831 Sztem meg ellenőrizzd le magad hátha találsz kissebb hegeket :D
Meg dokinál is megnézetném, hogy megvan-e minden szerved :D -
patiang #1830 Hát erre én is gondoltam, csak jó lenne tudni, hogy UFO csajt meghm-tettek velem.:DDDDDDDDDD -
jefferson83 #1829 Ezek jók :)