Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macselek
te nagyon hülye... mikor vótam 12? faszér kell itt provokálni.. mér akarod hogy kivégezzelek?<#mf1><#mf2><#gun>

csgery
Nah, ne verekedjetek mán 😊
csibcsab
😛 bocs télleg 13... nah de most volt a 13-dik nem? me elõször még 12 voltá....😛 lerendezel? nagyon várom😛 ha akarod rûdküldök a szellemeimbõl páratt... aki kér annak is küldök szellemet....!!!

Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!

macselek
ne kostólgass mer lerendezlek

macselek
milyen 12 te gyökér? fuck off

csibcsab
jó ha sûrû van... de nem sûrûû...😛 ugye macselek 12 éves fejje😛 te már tudod is😛

macselek
de jó ez a paranormalitás... A szex az jó ha sûrû😄

De az sem árt ha a haj sûrû igaz vannak olyanok akinek nincs 😊

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

csgery
na igen,a szex is jó, ha sûrû😊
csibcsab
a haj😛 nekem szép dús hajam vaan😛 a szex sûûrûûû?😄 érdekes... sztem inkább az ojan létfeltétel ( már akinél)😛

A szex kedves kolléga 😄
(már akinél)

csgery
a haj, az nem árt, ha sûrû! 😊
csibcsab
a nyári zápor nem olyan sûrû... az véltelten és gyors...inkább más legyen sûrû... aki tud valami sûrû dolgot irja le!

csgery
Igen, telepátia létezik, csak nem olyan sûrven fordul elõ, mint például a nyári zápor...
csibcsab
nagy probléma...😛 telepátia létezik... ha nem is olyan nyílvánvaló módon.

Kmarha
mi más lehetne ha nem véletlen? 😄 a telepatikus képességeket egyelõre elutasítom, maradok a valószínüség számításnál inkább 😄D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

csgery
Lehet a két kölyöknek fejlettek a telepatikus képességei😛
csgery
Talán lehet véletlen egybeesés is.
csibcsab
1:642462 hoz😄

Kmarha
tegnap a folyosón megállított egy haver, és egy, már lassan 1,5 éve nem látott közös ismerösünkrõl kérdezett, hogy mi van vele, hallottam e róla. Aztán este egy másik barátom szólt, hogy néhány nap múlva tartunk egy kis találkozót a régi ismerösökkel, mert a gyerek, akirõl a folyosón is kérdeztek tõlem, megunta hogy régen találkoztunk, így lehetne most egy kis koccintos estécske. 1,5 éve nem is hallottam róla, most meg két ember is elõjön a nevével 😊 Mennyi erre az esély? 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

macselek
ottvan mellette

Sas6
Köszike ez nagyon jo lehet de menyibe is kerül? 😄D

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Annál a könyvtárasnál meg 30 másodpercenként frissití hát ha még valami esetleg át is megy a képernyõn akkor is mázli kell, hogy pont akkor frissítsen, amásiknál meg egész jó 😊

Én is belekutantottam de nem láttam semmit 😄

csgery
Nem tudom, nekem nem lendítettek még lepedõt (de télleg, ki az a hülye, aki ezt egy napon keresztül képes nézni? én már 1 óra után meguntam, csak azért nézem, nehogy lássak télleg vmit).
Czdano
gondolom néha 1 lepedõt ellenditenek h izgibb legyen 😛

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

csgery
ghost cam
Ez is ghost cam
Nos, remélem érdekel ez másokat is. Az alábbi linkeken olyan oldalakat találtok, amelyeken élõ adást közvetítenek egy kamera segítségével "szellemjárta" helyeken. Ajlánlom mindenkinek a figyelmébe õket, hátha lát valaki valamit ( megjegyzem hogy már 2 órája nézem õket, de sehon semmi)
csibcsab
😄 hjaa tök jóó😄

csgery
A jövõ horrorfilmjei is e sablon mintájára fognak készülni 😊
Nohab
Aranyos <#idiota>
csibcsab

csibcsab
mintha írnátok ide😄

Sas6
Van olyan??????????????????????? Nem is tudtam😊 Mennyibe kerul és mikor jelenik meg havonta??

Wááááá😄D

vegicsek
Azt nem igazán szeretem.Nem magyaráz semmit, és különösen irritáló feje van a pasasnak.Én inkább a hihetetlen magazint ajánlom, újságosoknál kapni.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sas6
elraboltak az UFO-k és nem nagyon engednek a géphez 😄
Amugy itt vok csak nem tok mit irni😄D De szombaton lesz a Viasat3-on a rejtélyes igazságok 19:30-kor jhee😄D

sas6-ot nem láttátok valahol?
Mert én szem elõl veszetttem 😄

Hát ha a halaim tudnak matatni a táskámban akkor a háziállatos lesz az! 😄
Egyébként lehet csak a konyhábol hallottam valami(de nem hiszem) vagy csak én képzelõdtem 😊

csibcsab
hja majd egy ufo piszkájja szegény cuccait😄

csgery
Lehet vmi hörcsög, nem?😄 Van vmilyen háziállatod, talán kiszökött??? LEhet egy UFó kutatott utánad, de lehet csak egy kém 😊 NA jó, nem idétlenkedek tovább...
csibcsab
dik😄

Szokott mostanában ilyen lenni?
Mert ha igen akkor valami gép amivele lehet videjot csinálni azzal levidejozhatod nekünk a helyiséget😄

Nekem 3ez ma reggel volt csak olyan mintha a táskámban matattak volna kb. fél méterre tõlem felnézek és nincs ott senki 😄

csibcsab
sztem😄 ijen harry potter féle láthatatlanná tévõ takarója van anyukádéknak😄 és gyorsan amgukra húzták😄

LasDen
poénos.. 😄
nem anyámék voltak, me volt, hogy kinéztem és senki nem volt ott.....2 másodperc alatt meg nem tûnik el senki és semmi.... 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csibcsab
amugy sztem szabolcs kommentje a leghihetõbb h megmagyarázzuk az esetet...

csibcsab
te mondod? mikuláásos

sz4bolcs
nyugodtan

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ezért jó ha felveszi az ember mik vannak ott este 😄

<#vigyor1>Ez jó volt 😊 (nem baj ha felveszlek msn-re, hogy majd tudjunk egyszer kétszer közösben is beszélni a többiekkel aki benne van?)