Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvenc szájtom: http://szabadforum.com
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
mégis mit képzelsz? mibõl vonod le ezt a következtetést, hogy
így állnak hozzá a kutatók?!!
pont a világ és a TE érdekeidet szolgálják azzal, hogy KUTATJÁK
a jelenségek okait, és addig nem nyugszanak amíg nem kielégítõ minden válasz!!! A világ megismerhetõ és erre törekednek, honnan a büdös picsából képzeled azt, hogy inkább letagadnak dolgokat mert még nincs
rá MINDEN szempontból elfogadható hiteles válasz?!!!
rendesen kiakasztottál, hihetetlen mennyire korlátolt vagy!
Egyébként szerintem tényleg mindnyájan álom-világban élünk bizonyos mértékig. Mindenki csak bizonyos részét ismeri és ismeri el a valóságnak. Én sem vagyok kivétel, mert én is ember vagyok. Tudod vagyunk pár milliárdan...emberek.
az AC/DC viszont csak marketing kamu, a rock'n'roll jó!
itt az emlegetett klip, sok sikert fülessel tessék hangosan meghallgatni, nem ér kikapcsolni
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És Chacarron Macarron-hoz mit szólsz? 😄
Azt tudtad, hogy az amcsik AC/DC-vel kínozták az iraki foglyokat? 😛P
én az a.t. - come to daddy-re gondoltam, gyengébb
idegzetûeknek kicsaphatja a biztosítékot. pedig nem 18+
fájdalmaid lesznek😛
Le fogod kapcsolni az 5 percet nem bírod majd végignézni-hallgatni..
Egyébként amíg nem végzed el a füstölõs kísérletet, addig fölösleges mással próbálkoznod. Nem fogsz találni semmit, ha a levegõ mozgatja. Tudom, te nem hiszed hogy huzat, viszont én meg az érzékeidnek nem hiszek. Azrán ha véletlenül mégis légmozgás, akkor máris van egy jó lehetõséged hogy csökkentsd a fûtés költségeit.
Egyébként ha jól rémlik, már nem csinálja ezt veled a függöny, úgyhogy úgyis mindegy...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezzel a mondattal egyetértek. Azzal viszont vitatkoznék hogy nincsen. Nem gondolkodtál még el azon, hogy az ismereteid hiányosak? Nincsen ebben semmi rendkívüli. Még az sem tud mindent aki éppen nevezetesen egy szkiskolába járt. Mert monjuk nem tanulta meg "rendesen" a tananyagot. De aki mondjuk másirányú iskolába járt, az ugyan honnan is "tudná"? Ilyenkor elkezd fantáziálni és nemkívánatos elméleteket kzd gyártani. Mondjuk éppen azt, hogy: "ez már akkor biztos para". Nem para, csak szakági tudás, amivel nem rendelkezel. OK?
Utalva egy elõzõ kijelentésedre, válaszolok.
Nem akarom senkinek megmagyarázni, hogy az elektrosztatika parajelenség, már hogy abban az esetben nem, ha mondjuk van a -maradva a példánál- függöny közelében egy elektrosztatikus áramot, energiát fejlesztõ gép. Ha nincs semmi ilyen és látszólag a semmibõl ered ilyen intenzitású energia, akkor az már kicsit para kategória. A jelenség ismert, fizikális, de ha nincs ismert forrása, az már jelen tudományos tényekkel nem megmagyarázható. Nem vagyok fizikai zseni, de ha spontán csak a levegõbõl, ill. nem tudni honnan ered, tegyük fel nem huzatból, akkor közel áll a parajelenségeknek nevezett dolgokhoz.
Légyszi írjatok nekem egy képletet arra, hogy mindenfajta gép nélkül hogy lehet ilyen erejû elektrosztatikus hatást gerjeszteni, vagy bármi más ésszerûnek nevezett magyarázatot. Lehet kémiai is. Csak, hogy én nem annyira tanult ember is megérthessem. Köszönöm.
Nos megjegyzés: tudva levõ dolog, hogy a tudomány sem csak jót adott: atombomba, hidrogénbomba..stb. A tudomány sem ér sokat erkölcsi normák nélkül. Nem egyszer elõfordultak kegyetlen állat meg emberkísérletek a tudomány fejlõdésének érdekében. Nem tennék ilyen összehasonlító kijelentéseket. A fanatizmus nem csak a hit területén fordult elõ. Nem annyira mindegy az sem, hogy a tudomány miket alkotott meg és milyen módszereket használt hozzá. A tudományos életben is szügségesek lettek volna bizonyos erkölcsi normák, melyeket némely hitvilág nagyon jól megfogalmaz.
Fogalmam sincs.
Más:
Éjszaka közepén a kutyám random morog a szoba egy bizonyos pontja felé, miközben ott semmi szokatlan nincs, az kicsit para nem? 😄 És perceken keresztük mereven nézett csont ugyanabba az irányba. :c
Vki, válasz?
Tipp: fül mögött, fölött: mögött kb. 2 cm, fölfele kb.6-7 cm?
Totál eltájoltam?
Csak kérdezek.
A másik oldalon is vannak azért ilyen "túlkapások". Nem egyszer elõfordult, hogy egy jólbevált tudományos zsargont igyekeztek egy kivételes esetre ráerõltetni. A végeredmény szempontjából az elméletek között én ilyen módon nem tudok különbséget tenni.
Szerinted hány eset lehet precedensként pl. egy olyan eseményre, hogy egy GV szétrobbanásának hatása fejbekólint egy embert? Egy ilyen esetre elméletileg nem sok tapasztalati gyógymód lehet, nem?
Pont most volt egy érdekes film arról, hogy az orvosok nem értik a máj önregeneráló képességét. A titok nyitja itt is az agyban van? Az általad sokat emlegetett kémiai folyamatokban? A központi idegrendszer mûkszijében?
Van egy nõ parának vélt események történnek körülötte. Más ember kitaláljan azon elméletet, hogy a nõ boszorkány. A nõ megy az utcán a gyerekeivel, azt veszi észre, hogy utánuk köpködnek...stb. Mit gondoljon? Vannak emberek, akik elhiszik, van egy ember aki megalkotta ezen elméletet, nekik meg el kellet szenvedniük a következményeket. A hiszékenyeket kinevették, az elmélet kitalálója elslisszolt, mondván én nem tehetek róla, minek hitték el, de nekik az attrocitások megmaradtak az emlékeik között. Abszurd, hisz õk nem tehettek róla, miket találnak ki, mégis rajtuk csattant az ostor. Ennyit az abszurdról és ennyit a kivülállóként majd én megmondom mi van, utána meg jót nevetek, hogy becsesztem mások életébe hozzáállásról. Kicsit túl könnyû ilyen apróságokkal behatást gyakorolni emberek életére. És utólag azt mondani, mi nem tehettünk róla.
Na szerintem ez az abszurd, ha ezt be is kajálja bárki is.
tök jó, mert pont van egy ilyen elmélet is, hogy abszurd univerzum
(a legtöbb tudós ebben hisz)