Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anaid
Egyébként figyelembe vehetnétek azt a tényt, hogy CT meg egyéb vizsgálatok kb. 1 éve nem találtak semmilyen "betegséget".
Ja, tudom hibás volt a mûszer vagy nem is volt semmi bajom, vagy megygógyultam cirka 1,5-2 év alatt. Na, melyik verzió tetszik?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Ti meg nem vagytok emberek...AZ igazi ember emberségesebb annál, minthogy ilyeneket állítson megalapozatlanul.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Megmutattam a munkatársaimnak pár hozzászólásodat.
Mindenki szakad a röhögéstõl, és szerintük is elmebeteg vagy<#hehe>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Anaid
http://szkeptikus.blog.hu/2008/05/13/mit_deritettek_ki_a_tudosok_uri_gellerrol#more465863

A másik oldalról nézve pár dolog.

Anaid
http://www.artpool.hu/ketseg/parajelensegek.html

Ha vkit érdekel, mi a parajelenség néhány infó. Linkelni még mindig nem lehet nekem....

Anaid
Mielõtt megkérdeznéd, hogy megsértõdtem-e, nos igen. Totál megsértõdtem. Övön aluli célzás volt és nem is igaz az én esetemre.
Mielõtt elmebetegséggel célozgattok többet kellene megtudnotok egy-egy esetrõl, de ezek után tõlem semmit nem, az tuti. Kergessetek csak ti is álomképet, mégha tudományos ruhába is van bújtatva...

Anaid
Eddig nem személyeskedtem, de most leírom: Mehettek a fenébe....

Anaid
Szép idézet én nem féltem és nem is félek, mert egyszerûen nincs mitõl, mint leírtam eleinte is ott motoszkált a gyanú, hogy szórakoznak velem, ill. velünk, mert hogy drágám azt kellene tudomásul venned, hogy ha ez az egész szerintetek hallucináció volt, akkor egyszerre többen hallucináltuk ugyanazt. Varázsütésre mind bebolondultunk? Nem baj, ha ezt a maszlagot nem veszem be? Ja végül is sokat emlegetett kérdés volt, hogy miért nem vagyok betojva...Jó kérdés. Dunsztom sincs. Talán azért, mert az elõtte valósnak vélt világképembe olyan szinten nem fértek bele ezek a dolgok, hogy nem is vettem véresen komolyan õket. Vagy fene tudja. Nem egyszer felmerült a gondolat, hogy, ilyen nincs, csak hülyítés az egész. Tudom, hogy ellentmondásos, hisz velem történt, velünk, talán vmilyen önvédelmi mechanizmus volt, hogy ne féljek és ne hülyüljek bele....Na ez legalább sikerült.

Anaid
Amikor elõször fölvettem nem ilyen célzattal vettem föl, csak családi felvételt akartam készíteni, akkor jött a meglepi, mikor visszahallgattam, utána gondolkodtam a leírt dolgokon, akkor már javában zajlottak az események....

sz4bolcs
"Ha valaki egyébként él, nem teszi lehetetlenné mások életét, és még boldog pillanatai is vannak (azaz funkcionálisan olyan mint egy "normális") az miért ne mászkálhatna alufóliával a fején, hogy ne tudják leolvasni a gondolatatit?"

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Elég paranormális, amiket leír a srác, nem?

sz4bolcs
Idézet egy index-es topicból:

"Hát Szabolcs a telefonom megbolndult.Éjjel kikapcsoltam,mégis rezgett.Ettõl rettegéshullámok öntöttek el.Aztán pedig olyan nevek kerültek a telefonomba,akiket nem mentettem el.A Netre akart kapcsolni magától,úgyhogy én ezt nem kezdeményeztem.És a CD lejátszóm.Összekeverte a számokat,teljesen mást játszott,mint amire tettem.A telóm tönkre is ment szoftverhibás lett,úgyhogy miért gondolnám,hogy én lettem bolond?Csak a rettegés ezek miatt a dolgok miatt,az beteges.Ja és a számítógépemben a szövegszerkesztõ is furcsa dolgokat produkált.Magától elállítódott és isten bizony nem én csináltam.Az ikertestvérem már kb. 10 éve van nyilvántartva,mint skizofrén,nálam tavalyelõtt diagnosztizálták elõször a paranoiát,majd a skizofréniát is."

sz4bolcs
Légyszilégyszi küldd el. Annyira kíváncsi vagyok rá.

sz4bolcs
Néztem az elsõ oldalt, és meghallgattam ezeket a felvételeket. Sejtettem, hogy valami ilyen lesz. Ezekbe bármit bele lehet hallani. Kb. annyi értelme van, mint fordítva hallgatni a stairway to heavent.

qetuol
meg is lepõdtem volna, ha elküldöd. már csak 1 kérdésem van. amikor elõször felvetted ezt a hangot és még nem tudtad h van ilyen, miért gondoltad h valamit hallani fogsz?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Anaid
Nem beszélt rajta, csak annyit mondott tisztán és érthetõen, hogy szemtelen vagyok. Máskor meg más dolgokat, rövid mondatokat. Hova? Volt már ahova elküldtem, meg meghallgatták páran, csak annyi volt a reakció, hogy bizonyítsam be, hogy nem volt ott velem egy pasi se...Hiába mondtam, hogy nem volt, sõt még csak nem is ismerõs a hang. Tudod mit, hagyjuk...
Elvált vagyok mellesleg.
Nem kellett sokat várnom, egyébként is rövid ideig mûkszik a videófelvevõje GX17 Sharp teló, nem nagy durranás. Hát igen, elvileg a telefonon sem kellett volna lennie semminek, majdnem hanyadt is estem elõször. Utána próbáltam többször is, hátha kiderül vmi, hogy mi a fene van, volt, hogy sikerült, volt, hogy semmi. Okosabb nem lettem tõle...
Olyan is volt, hogy sípoló, kattogó hangok voltak, mintha rövid füttyentések, meg kattogásokat vett volna fel, máskor meg teljesen normális felvétel, semmi szokatlan. Mostanában nem próbáltam. Igyekeztem nem foglalkozni az egésszel...

qetuol
de gyereked van, na szép😛 (bocs). szal a telefont nem hagytad magára.csak bekapcsoltad a felvevõt, vártál (mennyit?), majd kikapcsoltad. te nem hallottál semmit igaz? elvileg a telefonodon sem kellet volna semminek lennie, korrekt? és miután a felvételt a semmirõl visszahallgattad, valaki beszélt rajta. elküldenéd a felvételt?

Anaid
http://www.parismo.org/~brammer/
Tetszett a film errõl az oldalról.

Válasz, bocs a betûcseréért, nem direkt volt.
Nem hagytam magára a telefont. Nem vagyok beteges, de ha elég idõn át olyan jelenségeket tapasztal az ember, amikre sorozatosan azt kell mondja, ilyen nincs, ez lehetetlen, de nem szûnnek meg...Fene tudja, valahogy igyekszünk mindig mindenbõl kikecmeregni és a kommunikáció egy lehetséges kikecmergésnek tûnt, ha némi esély van arra, hogy események, érzetek mögött értelem van, akkor a kommunikáció talán megoldás.
Ne írjam már le életem x évének történetét...ez egy folyamat volt és nem kevés idõ kellett ahhoz, hogy legalább én elhiggyem, hogy jó ez tényleg velem történik...Nincs férjem, sõt pasim se, bár nem hiszem, hogy ennek van köze az ügyhöz...

qetuol
elöször is, qetuol. másodszor pedig lol. úgy veszem észre h "megmagyarázhatatlan jelenségek" áldozata vagy. mégpedig halmozottan. hmm..
szóval a telefonodat beraktad a hálószobádba bekapcsolt diktafonnal azzal a reménnyel, h paranormális hangokat (bármit is jelentsen ez) sikerül majd felvenned ? nem beteg ez? és lám, sikerült!! és meddig hagytad magára a telefont? netán el is mentén otthonról arra az idõre? a férjed jó kedélyû ember? XDXD

Anaid
Kedves Qetoul, nem tudok angolul, némiképpen hátrány úgy keresni bármit, hogy a szövegbõl egy kukkot sem értek.
Én is halgattam már meg felvételeket hangokról csak azok saját készítésûek voltak egy egyszerû mobillal, pl. volt egy, amely mély férfihangon a saját hálószobámban közölte velem a telefonom felvétele alapján, hogy szemtelen vagyok, amiben néminemûleg igaza is volt a saját szemszögébõl, mert azt hittem egy hülye szórakozik velem és próbálgat valamilyen rádiófrekvenciás adásokat a közelemben és cseszeget...

qetuol
kedves anaid, jelentem ezek a linkek semmi hasznos információra nem vezetnek. meghalgattam pár ún. EVP (szellemek hangja, vááá) felvételt is, amik pont annyira tartalmaztak értelmes szavakat, mint a felhõk bárányokat és sárkányokat.

Anaid
http://www.theshadowlands.net/ghostwav.htm
http://www.worlditc.org/h_11_raudive_0.htm
http://www.asahi-net.or.jp/~qr7s-tmym/ITC/EVPSE.htm
http://www.vtf.de/chronik_e.shtml
Fogalmam sincs, mirõl írnak, mert nem tudok angolul, de elsõre ennyit sikerült találnom, belinkelni meg még mindig nem engedi....

qetuol
akkor keress angolul lolez^^

sz4bolcs
Könyvet bárki írhat. Publikáció kéne bármilyen nyelven, azokat ellenõrzik, megismétlik a leírtakat, stb..

Christiansen
Figyi, ha ez tényleg így lenne, egybõl elterjedt volna a közbeszéd szintjén, nem beszélve ezernyi publikáció vagy új felvételek áradatáról!
Én errõl ma hallottam elõször, pedig eddig is igyekeztem széles ismeretszerzésre..

Anaid
Milyen publikáció? Egész könyvet írtak róla, sõt lehet, hogy többet is, én tehetek róla, hogy magyarul szinte semmit nem találok errõl?

sz4bolcs
Pár millióan láttak már jetit.

sz4bolcs
Oks, csak már volt hasonló Uri Gelleres, és hasonló "számos kísérlet igazolja" eset.
Kéne valami publikáció, vagy ilyesmi.

Anaid
100 000, nem egy.

Christiansen
ez így egyelõre sajnos olyan, mintha láttunk volna
egy képet a jetirõl.

Anaid
Ti emlegettetek szigorú labor körülmények közötti kísérleteket...
Az se tetszik, ha volt ilyen? És eredményt is produkált megmagyarázhatatlan jelenség létezésére? Nem vagytok kicsit telhetetlenek?

sz4bolcs
Sejtem, ez is Dr. Egely Potter sorsra fog jutni

Anaid
Dr. Konstantin Raudive pszichológiaprofesszor volt, Dr. Alex Schneiderrel és Theodor Rudolph-fal(a nagyfrekvenciás elektronika szakértõjével) több mint 100 000 szalagot készített szigorú laboratóriumi körülmények között a rejtélyes hangokról. Állítólag már a hetvenes években világszerte voltak ezzel kapcsolatban kutatások a Vatikántól kezdve a NASA-ig voltak érdeklõdõk. Miért lett vége? Vége lett-e egyáltalán nem tudom. Ahogy azt sem, hogy milyen eredmények születtek errõl már semmit nem találtam. De még keresgélek.

Christiansen
tudom 😄

de azért nézd meg 2818-ban milyen naiv és jóindulatú voltam már! 😄D:_

sz4bolcs
Na jó, de aki ilyet csinál, azt elviszi a MIB. 😊 Szóval jobban is teszed.

dronkZero
Jellemzõen eredménytelenség okán szoktak a kutatások szép csendben érdektelenségbe fulladni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Christiansen
én ugyan nem..majd Dia linkel valamit D😄:

Anaid
Írtam, hogy rengeteg anyag van róla, de nem magyarul. A könyvben meg azt olvastam, hogy mielõtt befejezték volna ezen kutatásokat bizonyos helyrõl emberek jelentek meg a kutatóknál és utána valahogy nem folytatták. De mindegy, szerintem lehet, hogy csak nem találtak magyarázatot ezért hallgattak róla. Angolul meg németül sokk cikket találtam róluk.Elõfordult már, hogy ha a tudomány zavarba esett csendben volt. Nem beszélve róla, ha neadjIsten igaz, az igencsak sok tudományos elméletet megcáfolna. Pl.: halál után kampó és nincs semmi. Én tényleg nem vagyok annyira naiv, jellemzõen senki nem korteskedik maga ellen, meggyõzõdéstõl függetlenül.

sz4bolcs
Én bizonyatsak neked mindent? 😊) Keress

Christiansen
mutaaa _😄

sz4bolcs
Ez az, ne adjátok föl, próbálkozzatok. 😊 De a sikert majd ne felejtsétek el digitalizálni, és föltenni ide.
Ja nem is kell, youtube már tele van velük.

Christiansen
hát megnéztem, még sose hallottam errõl és igen gyanús..
a magyar oldal fõleg, 26an olvasták el eddig az évek alatt
összesen, velem és veled együtt..

ha ez mind igaz lenne, már nagyobb teret kapott volna, hiszen
szenzációval egyenértékû..

Anaid
A tud. tévedés topicban írtam pár címet. Linket még nem enged beszúrni, mert még fiatal tag vagyok.

Christiansen
nem találom! lécci muta

Anaid
Más topicban feltételezem már megtaláltad!

Christiansen
bõvebb infót linkelsz ezekrõl?

Anaid
Jürgenson-Bender kísérletek
Dr. Konstantine Raudive, Dr.Alex Schneider, Theodor Rudolph
A hallhatóvá tett hallhatatlan (The Inaudible Made Audible) c. könyv.
Peter Bander

Anaid
Nem. Kopogtató szellemnek fordítják, de a jelenséget vitatják, hogy mi okozza. Pszichokinetikus energiáktól kezdve elektromágneses hatásokon át szellemekig sokminden találgatás volt már és nem csak ott találkoztak ilyen jelenséggel, ahol fiatal lányok voltak. A tudomány hajlik arra, hogy nem szellem, hanem valamiféle energiák okozzák ezen jelenségeket. Tárgyak megmozdulása, kopogás, függönyök, csillárok mozgása, bútorok átlagnál gyakoribb, erõsebb recsegése, furcsa érzeteken át fényjelenségek, szellemek látása...stb a paletta igen sokrétû. Ha jól tudom ezen még mindig vitatkoznak, de a jelenség létezésén nemigen.

az nem jelenség.a poltergeijszjelentése:lármás,zajos szellem.képes váratlan,megmagyarázhatatlan hanghatásokat okozni.olyan otthonokban bukkannak fel ahol serdülõ lányok vannak.
Christiansen
gondolkozhatnál is😛

na jó, részemrõl -fav