99
Videószerkesztő
  • norbre
    üdv..
    tud valaki jó morpher programot ajánlani?.. megnéztem párat, de egyik sem az igazi..
  • sumi
    Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter v4.16 hoz keresnék krekket , v szériaszámot.köszi.
  • tudatlanka
    nem tudok hozzá szólni hogy mi lehet a gond nálam mükszik.ha tvről veszek fel vele utána ezzel szoktam levágni a felesleget.
  • Shep
    nem működik a cucc, alul bejön a kék csík, de a videót pl, nem játsza le így törölni sem tudok, mi lehet a gond vele?
  • Shep
    thx megpróbálom
  • tudatlanka
    MPG2Cut vobba ment de átnevezed....
  • Shep
    mpeg file végéről milyen progival tudok törölni? Virtual dubal tudok törölni, de nem tudom mpeg -ként elmenteni.
  • tudatlanka
    Az ulead dvd movie factoryt ismeri valaki?
    Hol lehet beállitani hogy ne 4:3-ba hanem 16:9-be dolgozzon?
  • Daniel
    nem találom azt a gombot!
    pls screenshotolj 1et!
  • OPM
    jaa, értem :)
    szóval van a vegas nevű program (ami szvsz a legjobb) és nagyon egyszerű kezelni is
    töltsd le valahonnan a 4-es verziót, töltsd be a videót
    aztán a megjelent "filmes szalag" végén van egy ilyen téglalap szerű jel, even pan/crop a neve, erre rányomsz és be tudod állítani, hogy mi látszódjon a videóból. így nagyítod kicsit és emiatt a minősége is romlik kicsivel, attól függ, mekkora részt akarsz levágni. próbáld ki!
    remélem tudtam segíteni
  • Daniel
    Szia!
    Thx
    különben nekem nem az a lényeg ,hogy a logót csak ugy mondtam példának hogy pl azt a részt!!!
  • OPM
    még 1-2 hónapja a borda.ca oldalon olvastam valami logo eltüntető topicot, keress ott rá, hátha megleled. lehet, hogy logo killer volt a neve, de ez nem biztos...
  • Daniel
    Helloka!
    Olyan progit keresek amivel azt lehet csinálni,hogy: van egy filmem és mondjuk digitalizáltam és (feNt vagy leNt) a csatorna logóját kiszeretném vágni ezért kivágom azt a részt így kisebb lesz a film és a felső vagy az alsó részből picike kimarad de legalább a logó nem lex ott!1átalán van ilyen progi?
    Előre is köszönöm!
  • pista
    Nincs méretkorlátozás, én már próbáltam.
  • TomBond
    Köszi pista de az én mpeg-jeim 12-13 MB-osak
  • pista
    http://www.freeweb.hu/alwarez/
  • pista
    Keressétekaz MPEGVCR prg-t. Másfél mega, mpeg1-et tud darabolni, összefűzni, még efekteket is lehet készíteni vele.
  • Zocsi
    Nekem is kellene királyos Composer progi, ha tud valaki válaszoljon!!!
  • TomBond

Üdv mindenkinek!

Olyan magyar nyelvű programot keresek amivel mpeg kiterjesztésű videófájlokat tudok vágni (kivágni belőle egy részt) és összeilleszteni (sok fájlt eggyé varázsolni).
    Ugyanis letöltöttem egy filmet az Internetről darabokban, és minden rész elejére a kedves emberek felrakták a "logójukat", na most én ezt a "logót" szeretném kitörölni és utána a film részeket összetoldani egy filmbe.

A segítségeket előre is köszönöm!