BKV Ellenőrök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már tudom, hogy ha ilyen helyzet alakul ki, akkor el kell futni és kész, az a legjobb megoldás, feltéve ha a rendõr el nem kap.<#nyes>#nyes>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Mekkora marha!
Akkor a boltban simán elkölti a fizetését 3 nap alatt mert kétszer annyit fizet.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Az akkor dupla öröm lett volna, hogy megmarad a lóvééé!<#nyes>#nyes>
Az 1-es villamoson kéri a kaller hangosan a jegyeket bérleteket, nálam természetesen nem volt. Gondoltam jó fiú leszek, és leszállok vele a köv.megállónál egy adategyeztetésre.
Leszállunk, erre a jó öreg kaller átmegy korruptba. Aszongya:
- Másképp is meg lehet ezt oldani ám!
- Hogyan? - kérdem tõle naiv, ártatlan szemekkel
- Hát... vegyél tõlem 500 Ft-ért egy darab jegyet.
- Okéoké, jobban megéri mint a bérletfelmutatás - (ahoz kellene venni ugye bérletet is). Elõvettem a tárcámat, elõvettem egy ezrest, majd odaadtam a fószernek, mondván nincs ötszázasom (ami igaz is volt term.).
- Tudod mit? Két jegyet adok neked 500-ért. - gondolom látta hogy csóró fõsulis diák vagyok, biztos megesett a szíve rajtam.
A lényeg: odadta a két jegyet, majd készült az ezresbõl visszadni. Ez olyannyira sikerült neki, hogy kis fejszámolás után visszaadta az ezresemet, plusz adott hozzá grátisz 500 Ft-t.
De ezzel nincs vége:
A fickó felsurrant a következõ 1-esre, én az emberi hülyeség feletti döbbenettõl rágyújtottam egy cigire.
A dekk elszívása után felszálltam a következõ 1-esre, gondoltam b*szok én lyukasztani, jó lesz az a nehezebb napokra. Mit tesz Isten, pár megálló múlva ki száll fel a villamosra? Az én aznapi jótevõm, meg a bandája! Egy kicsit elfogott a félelem, mert gondoltam mégegyszer talán nem számolja így el magát a fickó. Ráadásul a kocsi másik oldalán szállt föl, és nem õ, hanem egy másik morci kaller közeledett felém. Kezdtem kényelmetlenül érezni magam. A végzetem utolért:
- Jóreggeltjegyeketbérleteketkéremfelmutatni!
- Sajnos az nincsen, de már a kollégája megbüntetett az elõzõ turnusban!
- Akkor mutassa a csekket kérem!
- Hát azt betettem a táskámba, viszont én a következõnél leszállnék, és nem szeretnék azért még hat megállót villamosozni, hogy elõtúrjam. -
A fickó gyanúsan méregetett, de ekkor hátraért az én aznapi jótevõm, aki amellett hogy adott nekem 500 Ft-t meg két jegyet, ezúton még alibizett is nekem (a korrupt hivatalnokok cinkos mosolyával egyetemben)
Szal nagy kretének melóznak a cégnél, annyi szent. De legalább jóindulatú volt.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Természetesen ez csak poén, parodizálom önmagamat... :-):-):-)
kább azokra, akik nem költik a gatyájukat is a tömegközlekedésre
[/spam]™
azon belül kettõ, ahova jó kis ellenõrös sztorikat lehet írni
[/spam]™
Utazom az 1-es vilamoson, az Árpád híd megálllót elhagyva, amikor jön a piros karszalagos, és kéri a menetjegyemet felmutatni. Felmutatom. Bólint, és továbblép.
Ennyi. Nincs poén, nincs tanulság, én korrekt voltam, jegyet vettem, lyukasztottam, õ is korrekt volt.
Mit lehet ezen annyit vitatkozni? A "dögöljönmegabékávémernemvótjegyemosztleszállítottazellenõr" témában már van egy-két topic...
mert ez a topig halott..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Volt villamos is, meg busz is.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
amugy a kedvenc bkv s törtenetem az volt amikor mentem egy csukloss busszal jött az ellenör (akoriban meg volt berletem) mutattam nek tovabbment, azt odament a csukloban álló 2ajtosszekrény nagyságu kopasz bomberos martenszos archoz a kb 160 centis bkv ellenör azt mondja hogy jegyeket berleteket... a kopasz bartunk megfordult kedves arcot vagott és közölte hogy sicc innet :) az ellenör közölte hogy köszöni szepen azt leszalt a köv megallonal :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
LOL
Neaggy isten te is az vagy!
Ágh ez borzalmas BKV ELLENŐR A NETEN Fusson ki merre lát! :D
EZT NEKTEK ELLENŐRÖKAdott egy jegyet vagy mit amire rá volt írva hogy fizettem mer azzal haza tudok menni vissza UK-ba(ujpest központ).Kiszállok a végállomásnál ukban erre bemondják hogy a mozgólépcső után ellenőrök vannak késziccsuk elö a jegyeinket. Én fasz meg elvesztettem az igazolást hogy már fizettem birságot!!ugyhogy aszontam inkább írjon csekket, de mivel én külföldön élek oda nem jut el a csekk ugyhogy megusztam a második buntetést

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"mocskos BKV, salalalá,
mocskos BKV, saaaaaalalalá,
villamosra, buszra szállni, salihaj, de jó!
emelik az árakat, ritkítják a trolikat..." stb stb
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
De akkor sem fogok egy vagyont fizetni az igen szar tomegkozlekedesre.
ndorito hogy valaki erre vetemedik:(
Vamzerkodni bekopni az emberbaratunkat!
Kozben meg mi is szenvedunk es rabszolgak vagyunk!
Alantas munka
jo tudom hogy van aki kenyszerbol elvallal mindnet
nekem se megy tul jol. DE ELLENORNEK MENNI AZT SOSE! gusztustalan! mondjuk van az a penz amiert en is tudnek genyo leni masokkal!:)
De gondoloaz o fizetesuk ezt meg sem kozeliti!:(
Annyi mas munka van miert nem keres mindneki valami mast?
-Menetjegyeket,bérleteket!!
-Kösz,nem!
KoЯn