754
Commandos 2
-
#373 Az kicsoda?
Az akivel kontaktust kellet létesítened. Az tán a legelső feladat a listán. -
#372 Nem mennek el -
#371 Ki kell szabadtani ay imahelyről és ő is kell a csónakba, úgz néy ki mint a narancsruhás papok a kertben -
#366 Ha nem riadóztatnak egyből akkor láthatod amint a hídon keresztüljön a kocsival, na mindegy a lényeg vidd az összes figurádat a csónakhoz hasaltasd le őket, a mesterlövésszel állj úgy hogy a hidat elég jól belásd, ha ez megvan rádiózz a ghurkákkal a házból ekkor jön a nép és a kocsi a főnökkel együtt, na ha hagytál hullát akit kiszúrnak akor szétrohannak a főnök kiszáll a kocsiból te meg szépen lelövöd, aztán már csak be kell küszni mindenkivel a csónakba és kész is. Látod milyen egyszerű ez a játék? -
#361 És most akkor mi van ezzel a kalocsai fűszerpaprikával? Lehet nem kalocsai -
#359 Mighty hogz néz ki egy ilyen bónus pálya? Ennek is külön neve van, tehát ki választható a listáról vagy egyszerűen csak az adott map után ez jön be? Ja a Giants in Haiphong nevű pályán rászántam az időt hogy megtaláljam a bonusokat hát végigjártam az egészet mindent feltúrtam és kettő/asszem/ még így is hiányzott a képnek a bal felének a közepe/asszem egy mukinak kéne rajta lennie/ Te amúgy minden pályán megkerested őket? Ja és mindenkinek javítani szeretném saját kijelentésemet miszerint nem 4 hanem 5 training pálya van. -
#358 Le kell lőni a főnöküket aki olyan csicsás kék szerkóban van, és a kocsiból száll ki. -
#356 a kilepes oka: rossz crack, mar letoltheto a javitott crack! -
#355 chriss!! 598MB!! mindjart feltoltom az upload/ubi-ba -
#354 mindjart felteszem azt a fajlt -
#353 csupa szar link van ott -
#351 Nézegess itt: http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=961427530
Van egy pár ftp cim :) -
#350 Ez asszem a Kwai folyós küldetés után jön. -
#349 ja es a lionwarezen kivul mert toroltek -
#348 AAAAAAAHHHHHHHHH HHHHHHHHHOOOOOOOONNNNNNNNNNNNAAAAAAAAANNNNNNNNN SSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMM LLLLLLLLLEEEEEEEEE?????? -
Fam #347 jaja!!!!!!!
Hol lehet a bonuszpályák kódjait megtalálni??? -
#346 Ez amit írsz pl melyiknek a b része? -
#345 Nem ügy azt simán megoldom hogz az összes pályát végignyomjam, ja és persze csalás nélkül -
#344 hogy lehet a tankall loni vazZ?:) Ha eloszor is legyen benne a driver es a bombas pasi oszt CTRL lenyomva
Bonus palya codjai vannak valakinek? -
#343 Pedig jó mókáról maradsz le ha nem keresed meg az összes képrészletet.
Pl: van olyan b. pálya, ahol figyel egymás mellett 2 szakasz (2-2 sniper, 4-4 gránátos, 4-4 géppityus, 4-4 puskás náci) + 6-7 járőr. Ha megindult az invázió és sikerült kinyírnod őket, jött 2 ujabb szakasz. (irányithattál kb 8 amcsi katonát, a sofőrt, a green beretet, a snipert és a robbantós ürgét) Na ez egy kicsit durva bonus level :) -
smoli #342 Nálam a Green Beret-nél voltak az Enigma cuccai, minden feladat ki van pipálva? -
smoli #340 Az Enigma 3 darabja: a gép, a kód (papír), meg valami fogaskerék szerű dolog! A kapitányt is megtaláltad? -
#339 Ahead Nero - Burning Rom -
#337 megegyszer felteszem a kerdest milyen kiterjesztes az *.nrg mert ilyen formatumban van a commandos 2 isoja (3db) mivel tudom felirni -
#336 hogy kell lőni a tankkal???????? -
#334 Hát eddig marhára nem tudtam még kirakni egz képet sem teljesen, mert 1-2 darabot mindíg jól eldugnak, de mondjuk annyira nem is kerestem őket engem inkább a sec küldetések teljesítée hajt amit mindíg meg is csinálok. -
#333 Shep, Te megtaláltad ott az összes bónuszt? Nekem egy hiányzott, pedig hülyére kerestem.
Más. Multiban a két játékos gépén néha nem ugyanaz történik. Ez a bonus 7 pályán jött elő. Egyikünknél a green beret meghalt, míg a másik vígan futkosott vele. Az ellenfelek, egyiknél elindultak, a másiknál nem. Ez bug lehet? -
#332 Figyelj az a pálya még very hardban sem volt vmi haj de nagy szám megcsináltam az egészet a búvárral/szinte az egészet egy pár dologhoz más is kellett/ Elefántogolni meg csak Lupin/tolvaj/ tud de amúgy semmi értelme nincs ja és irányítani az elefántott a kurzormozgató gombokkal tudod. Tanács add át Tiny kését a búvárnak és a két késsel + a cigis trükkel szépen 1 óra vagy még kevesebb alatt meg lehet csinálni a pályát -
#331 Hát figyelj én a 3 CD koyul egyiken sem találtam data5.cab filet a legtöbb a 4, szerintem hibás lehet az install file a CDn. Irattasd fel megint. -
#329 a ctrl nem jo, sem a shift!!! -
#325 hogy kell loni a tankkal??? -
#324 Huh, ez a Kwai folyós pálya, ez elég kemény... Én a hídon mentem át a túlpartra, az elefántokra hogy az életben kell ráülni??? -
#322 Majd vszinű érdekelni fog ha végigvittem, de egyenlőre időhiányban szenvedek így csak a Giant in ????/nem ugrik most be/ nevű pályán tartok. -
#321 Nézdd már meg hogy mit ír ki akkor talán tudunk segíteni, amúgy elvileg fel kéne raknia. -
#320 Az enigma darab a kémnél, vagy a spynál van, beültetted őket a gépbe? Felrobbantottad a motort és a nagy ágyút, benn vannak a többiek a matrózokkal és a kapitánnyal együtt a tengeralatjáróban? Mert ha igen akkor el kéne menniük. -
#319 mivel tudom felirni az nrg fajlokat mert a comm2 ilyen kiterjesztesben van marmint az iso -
#318 milyen kiterjesztes az nrg? -
#314 Tenyleg nem jaccunk neten Commandos 2 eset? Modjuk az utso missiot mert ott mindeki ott van! Nah mit szoltok? Email me ha erdekel a dolog! -
#313 Mivel azt írta lentebb hogy minden még a sec küldetések is készen vannak ezért gondolom nem ez lehet a gond.
Inq nem felejtetted el a tolvajt?
Sephi nem volt érthető amit írtam volna? Lehet, na akkor mégegyszer 12éles és 4 training pálya van a gaméban -
Darkwolf #312 Nekem is megvan a game.
Nagyon király!