Commandos 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megoldás 1.: Nézd mégegyszer végig a briefinget a pálya elején Figyelmesen, mert kristály tisztán benne van.
Megoldás 2.:
Ráklikkelsz az objectivesekre, (kis könyv a jobb felső sarokban a kérdőjel alatt), ott kiválasztod a keresett objectivet (jelen esetben a "Szerezd meg a kulcsot a túszokhoz" vagy valami hasonló, már nem emléxem), kilépsz az objectivesből, a jobb felső sarokban a bonus könyv alatt megjelent egy célkereszt, ha erre ráklikkelsz akkor megmutatja, hogy az objectivet, amit előbb néztél hol kell teljesíteni.
Ezt azért írtam le, mert ezzel a két módszerrel az ilyen kérédsekre meg fogod tudni játékon belül a választ!
Egyébként egy tisztnél van a kulcs a hangár tetején 😊
A feladatok leírása nem túl bonyolult nyelvileg...
A célkereszt a jobb felső sarokban meg megmutatja, hogy merre kell menni.
Persze azért segítek, csak kérlek pontosíts: melyik pálya?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
3 cd-s a game, de a letöltésben már nem igazán tudok segíteni...már nekem semmi isom nincs helyet meg már nem tudok..(azaz csak egy crc-set 😊
Nekem is csak lecsapkodni sikerült a tolvajjal, de megtette ez is...
A nõre meg egyszerûen ráviszed a nyilat és klikk. ( ha nem jelenik meg a száj, akkor SHIFT+klikk )
A rabbal el ne felejts kommunikálni, ad neked egy kiskutyát! 😊
mi a retket kell ott csinálni?
valamint moindja már meg nekem valaki miért csak leütni lehet az őröket?
így nem koser, mindig rohabgálnom kell az egyiktől a másikig hogy lepörgözzem öket nha ébredeznek..😊
HELP
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ja a havas pályán nekem már mindenhol boxeralsós nácik feküdnek a mínuszokban, mert begyűjtöttem az összeset

A fénykép részletek általában olyan szobákban vannak, ahol tetemes mennyiségű ellenség van 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Desperados ban nem lehet 90* forgolodni mert irna a kezokonyvben... egyeseknek ugyanis eredetiben van meg
Fam aruld mar el micsinajak a Parizsi elotti palyan!!! Meg van minden csinalva de nem akar radiozni a SPy! Miert nem?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lehet, hogy minden missiont kisiskolásként 100%-ra kellett volna teljesíteni??? - e nélkül nem lehet előhívni őket???
Valaki tudja a magyarázatot erre az időzített enemy ruhákra? Mármint ha nem kémmel veszel fel természetesen...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mennyi bonuszpálya van összesen?

A jövöben ezek törölve lesznek.
Köszönettel a moderátor.
Mas: most vagyok azon a kerva palyan ahol az a varborton van az a bazi nagy epulet... meg kellet szerezni a 3 documentumot es leradiozni nemtomkinek... de fenet mert hiaba megyek oda a Spy al meg a cuccal nalam mert nem csinal semmit a radional... micsinajak?!

Egyébként eléggé elszomorító, hogy egyesek miket kérdeznek itt. Az összes 1-2.(+traininges) pályákra feltett kérdésetekre kristály tisztán válaszolnak az elején a briefingnél (jó ilyenekre, hogy shiftel nyitsz ajtót azért nem, de ezt fél perc megnézni a controllsban), ráadásul jobboldalt a konzol tetején van egy könyv, amivel előhozod a objectiveseket(Kérdőjel felett). Itt ha ráklikkelsz valamelyik objectivere akkor kihoz egy képet, amin 1 piros nyíl nagyábol oda mutat, ahova menned kell. Ezután ha kilépsz az objectivesből, megjelenik egy célkereszt a konzol tetején (felülről 2. gomb, a Bonus könyv alatt), ha erre ráklikkelsz egy sárga nyíl 1-2 centis eltéréssel rámutat arra a helyre, ahova menned kell.
Na ha valaki ezek után is értetlenkedni fog, akkor a hajamat fogom tépni.