Commandos 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ubi
de nem a havas
ubi
a sub-os masodik resze, amikor nappal van!!!
ubi
mar csak ez az egy pipa hianyzik, nomeg folszalni arra a talicskara( egy emberen kivul mindenki rajta van!!! De ez az enigma!!! HELP!!!!
CaviaR
Mivel gyilkolásztál? Csak ütni tudok...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

ubi
hol van az enigma gep?????
CaviaR
Altatót? Honnan szerezzek?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

ubi
Get the enigma code!!! sub-marinos palya!!! HELP!!! Get the enigma codenal ramutat a nyil valahova a sinekre a terkepen, de olyan szobat nem talalok!!! HELP!!! THX!!!
Először rakd bele az altatót a szekrényben a borospalackokba, aztán mindenki elalszik, és lophatod a kulcsot!
CaviaR
És hogyan vegyem el tőle? A többiek közben kinyírnak...

CaviaR
Odamész a rádióhoz, bebrüttyented, oszt kész. :)
(nem kell robbantani az ajtót, elég elvenni az őrmestertől a kulcsot...)

ubi
ket kerdes: enigma code hol van, mert ahova a piros nyil mutat ott nuku!!!
hogy kell elindulni a tengeralattjaroval???
ubi
crack hiba!!!
ubi
nem 1024 ben lep ki hanem 800*600ban, Sephi!!!
Sephi
Hat tartsad lenyomva a SHIFT et es ugy!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Helyesiras 1 es nalam...:)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Problema : Kilep windowsba? Aze van mert 1024 re rakod a rezot! Tegyed 640 oszt nem lep ki!

Problema 2 : Eskuszom nytok egy tamt " A kibaszot kulcs a XY helyen van " cimszoval! A mai napon 4 haver telefonalt ez ugyben vazz!

Problema 3: botban van a jatek mindgya:))

Jaj most talkoztam Robinso Crusoeval a parton:)))
Pentek is benne lesz?:))))

Ize nah megyek jaccani!

Kiba jó ez a játék... de gondolom ez nem újdosnág azoknak akik idejárnak:)
a Zoomolós technológia nagyon bejön. Gyönyörű grafika, élő környezet, isteni hangok, jó sztori.
Az külön tetszett amikor az ablakon bedobtam egy molotovot, és egy kis képernyőn mutatta, hogy mi történik a helyiségben ;)
I.C.ram
hello! nekem az lenne a gondom hogy nincs meg a jatek :)) es megkene szereznem! RIP-ben nincsen?
Köszi, mint ahogy lenni szokott, ahogy megkérdezem a fórumon, visszamegyek játszani, és egyből rájövök a megoldásra... azért köszi!!
CaviaR
Sephi: Segíts légyszi! Hol van a kulcs az első mission-ban?????

ubi
nekem 192!! szerintem rossz a crack
CaviaR
Elküldjem az én crack-emet?

CaviaR
Lenyimod a SHIFT-et ahogyan az le van írva, és úgy klattyintasz a póznán.

ubi
mar megint kilepett windowsba!!! szerintem rossz a crack!!!!!
Hi
Az első részét egy az egyben kihagytam, úgyhogy kéne egy kis help.. még a trainingnél:)
hogya halálba kell a hapsit felküldeni a villanypóznára?
kösz
CaviaR
De az első misszióbal nem tudom mivel kinyírni! Nincs semmim!!!
És valaki elárulhatná végre: hol van az a kib*** kulcs! :)

Sephi
Mas :

Nah gyerekek... vez a Kwai palya... hat ez rohej volt bazzerr...egy emberel mentemveigg rajta nem tobb mint 20 perc allat gond nelkul... ez a jatek olyan hogy az eleje nehez a vege meg konnyu vagy hogy?

Nah most talkoztam Robinson Crusoe val:))) Lassuk mit tud!

Sephi
Ha le van utva akkor nem is! Halotnak kell legyen vagy aszem ha megkotozod akkor le lehet... bar en nem szoktam koztozni en kinyirom mindet oszt kisz:)

Lacc
Valaki igazán leírhatná már hogy hannan lehet letölteni.
CaviaR
Én nem tudom elvenni a leütött pasiktól a fegyvert, sem a ruháját. Nem tudom áthúzni hozzám. És nem tudom megkötözni sem. :(

Sephi
Hahh siman! Felvetem a fegyver majt W a pasira es adtrrakta oszt kisz!

Nem igaz hogy meg mindig a kulcsos resznel vagytok:)

Szal van egy kulcs fenn a tagnal a teton de ha ujra inditod a palyat es megnezed akkor latod hogy mutatja is es meg van egy kulcs lenne a hazban ahol torpedot csinajak az is kell! Figyelem ne robantsatok fel a torpedot amig nincs kulcs!

CaviaR
Nekem cábelem van, és megérte letölteni.
A játék egy adatai Data könyvtárban van. Abban vannak a missziók. 14 db, átlag 50MB (össz: 1.08 GB). Ehhez jönnek még különféle elemek: 293 MB.
Van még két különálló file az indító ikon mellet: Data.pck (591 MB), Data2.pck (321 MB). Csak ezek az addonok. Szóval azt az 1.08 GB-ot nem tudják 110 MB-ba tömöríteni. :(

Imremagdi
kikérem magamnak hogy magdikának HÍVJ NEM tudsz olvasni én imre vagyok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A magdinak egy nagyonhosszú története van!!
Nagyon mérges vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Imremagdi
Még nics de le akarom tölteni,csak 3.5KB/s letöltési sebbeségnél ez eltart egy egész estig,és a sorba csak KB: Hétfőn fér be addigra kiderül,DE MONDOM HOGY ISMEREM AZ ILYEN JÁTÉKOKAT,EZ BIZTOS HOGY TELJES,SEMMI ÉRTELME LETÖLTENI AZT A 1.92GB,CSAK HA NEM LEGALLÁB KÁBELMODEMES KAPCSOLATODVAN,de addig is letölthetni valaki,megsporolna nekem egy kis időt

CaviaR
99%, hogy nem :(
Neked megvan?

Imremagdi
de ez nem azt jelenti,hogy nem a full.Én nem látam a commandos2,de lehet hogy a 3 cd tele van filmekkel,amiket kihagynak a rip változatban,a hangokat meg összetömörítik mp3-formátumba,és ezután az egésszet becsomagolják,www.alvilag.hu/crash-itt nem írják hogy demo,nekem csak modemes kapcsolatom van,így valaki tényleg kipróbálhatná,de 99% hogy teljes

CaviaR
Nekem is kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CaviaR
Nem hiszem, hogy az az eredeti. Mert az 3 CD, és 1,92 GB.

Kánya
hey!!! http://www.alvilag.hu/crash
itt van egy commandos 2....de nem tudom hogy ez egy full változat-e!!!valaki akinek kábelnet-je van lécci szedje le(mert ugyebár annak gyorsan lejön...végülis csak 110MB) és nézze meg...és ha az akkor írja meg neke e-mailben mert mostanában nem leszek fennt...és tudni akarom, hogy full-e,mert akkor leszedem én is!!!
KÖSZI

ubi
figyu: 1 komoly palyan hol van a kulcs a hazhoz, ahol a generals safe van??? THX
ubi
help!!! egyszeruen kilepett windowsba jatek kozben!! csinalt mar valakinek ilyet??//
Sephi
Ize szerintem ez a Burma volt a legegyszrubb palya eddig... rohogve megcsinaltam:) Kicsit megijedtem mikor jottek a japcsik vagy kinaiak mitomen de ugy lenyitam mindet a hidnal hogy sirtak:)))

Kwai folyo here i come!

Me nem lehet a patkanyall megijeszteni az elefantot?:))))

Sephi
Az az! Milyen bonus palyak? Asziszitek nekem van idegem oszegyujteni a konyveket?:))) Es milyenek a bonus playak? Ugyanojanok mint a rendesek?

Es hogy hogy nem lehet felfegyverzni oket? Es siman bedtam nekik a kis gepfegyvereket oszt pusztitottak rendesen... :) Eddig 2 katonat csak mert most vagyok ott fenn a The Fat Mannel:))

Sephi
Bazzer! A kulcs a teton setalo mukinal van az a szurkes szinu ruhas pasi! Kicsit nehez lesz tole elvenni:)

Mindekinek a kulcsokal van baja?:)))

En most Burman vagyok... most kezdtem majd megasuk

ubi
commandos 2 magyar server for internet play???
ubi
szerintem qrva nehez az egesz, persze csak gyakorlat kerdese!!!
CaviaR
Lenyomod az ALT-ot, és megnyomod az egeret.

ubi
hali!!! hogy kell 360 fokos szogben forgatni a kamerat??
Hi all!

Kéne 1 klis help aki már játszott vele esetleg végigvitte:
A 4. mission-ban amikor el kell lopni azt a náci U-boat-ot nem találom a "prison key"-t:(((
Megnéztem szinte mindent azon a helyen ahol mutatja,és nincs meg...
Szóval ha tudja valaki a +oldást legyen kedves lécci és írja le,megköszönném...

Sephi
Ahh nem ugy kell :))) Latszik hogy nem gondolkodtok:) Siman oda rakod a tavbombat es amikor raal akkor se! Robantasz oszt kisz:))