Commandos 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam a Green Beret-nél voltak az Enigma cuccai, minden feladat ki van pipálva?
Az Enigma 3 darabja: a gép, a kód (papír), meg valami fogaskerék szerű dolog! A kapitányt is megtaláltad?
CsabSz
Ahead Nero - Burning Rom

I.C.ram
megegyszer felteszem a kerdest milyen kiterjesztes az *.nrg mert ilyen formatumban van a commandos 2 isoja (3db) mivel tudom felirni
ubi
hogy kell lőni a tankkal????????
Shep
Hát eddig marhára nem tudtam még kirakni egz képet sem teljesen, mert 1-2 darabot mindíg jól eldugnak, de mondjuk annyira nem is kerestem őket engem inkább a sec küldetések teljesítée hajt amit mindíg meg is csinálok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gabeboy
Shep, Te megtaláltad ott az összes bónuszt? Nekem egy hiányzott, pedig hülyére kerestem.

Más. Multiban a két játékos gépén néha nem ugyanaz történik. Ez a bonus 7 pályán jött elő. Egyikünknél a green beret meghalt, míg a másik vígan futkosott vele. Az ellenfelek, egyiknél elindultak, a másiknál nem. Ez bug lehet?

Shep
Figyelj az a pálya még very hardban sem volt vmi haj de nagy szám megcsináltam az egészet a búvárral/szinte az egészet egy pár dologhoz más is kellett/ Elefántogolni meg csak Lupin/tolvaj/ tud de amúgy semmi értelme nincs ja és irányítani az elefántott a kurzormozgató gombokkal tudod. Tanács add át Tiny kését a búvárnak és a két késsel + a cigis trükkel szépen 1 óra vagy még kevesebb alatt meg lehet csinálni a pályát

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát figyelj én a 3 CD koyul egyiken sem találtam data5.cab filet a legtöbb a 4, szerintem hibás lehet az install file a CDn. Irattasd fel megint.

ubi
a ctrl nem jo, sem a shift!!!
ubi
hogy kell loni a tankkal???
Lacc
Huh, ez a Kwai folyós pálya, ez elég kemény... Én a hídon mentem át a túlpartra, az elefántokra hogy az életben kell ráülni???
Shep
Majd vszinű érdekelni fog ha végigvittem, de egyenlőre időhiányban szenvedek így csak a Giant in ????/nem ugrik most be/ nevű pályán tartok.

Shep
Nézdd már meg hogy mit ír ki akkor talán tudunk segíteni, amúgy elvileg fel kéne raknia.

Shep
Az enigma darab a kémnél, vagy a spynál van, beültetted őket a gépbe? Felrobbantottad a motort és a nagy ágyút, benn vannak a többiek a matrózokkal és a kapitánnyal együtt a tengeralatjáróban? Mert ha igen akkor el kéne menniük.

I.C.ram
mivel tudom felirni az nrg fajlokat mert a comm2 ilyen kiterjesztesben van marmint az iso
I.C.ram
milyen kiterjesztes az nrg?
Sephi
Tenyleg nem jaccunk neten Commandos 2 eset? Modjuk az utso missiot mert ott mindeki ott van! Nah mit szoltok? Email me ha erdekel a dolog!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Mivel azt írta lentebb hogy minden még a sec küldetések is készen vannak ezért gondolom nem ez lehet a gond.

Inq nem felejtetted el a tolvajt?

Sephi nem volt érthető amit írtam volna? Lehet, na akkor mégegyszer 12éles és 4 training pálya van a gaméban

Nekem is megvan a game.
Nagyon király!
marlowe
Inquisitor:
Az aknákat felszedted? Hangarajto nyitva? Papír, és az enigma nálad? Most több tippem nincs

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

TopGun
Ezer koszonet!!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

kokas
Csúcsszuper a game,csak nagyon rövid!!!

Várom már a commandos3-at és a desperados2-őt.
kokas
Topgun!!!

A thiefnél vannak a papirok amit az első kuldetésben megszereztél.
Hivd magadhoz a sippal whiskeyt tedd bele az inventoryjába a papirokat majd a spy-al sipolj es igy, ha van egyenruhad meg autod(ott van alul), akkor már be tudsz menni a papirokkal.
Sok sikert!
I.C.ram
milyen akcio??????
Shepi, a matrózók is bent vannak, de hiába ...
Már vagy 6x átrendeztem az emberkéket, hátha az a baja, de nem megy tovább 😞
Másnak nem volt ilyen baja???

TopGun
Sziasztok!
Ismet elakadtam, de most a masodik eles kuldetesben! Van valami titkos papir amit a kutyaval kell oda vitetni valakihez! A kerdesem az, hogy honnan kell megszerezni a papirt es kinek kell odaadni? A deli kapunal mutatja a feladat leiras, de ott nem latok semmi kulonlegeset! talan attol az ortol kell elvenni aki ott van??

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

marlowe
Zplayer! I.C.Ram!
Holnap megy az akció! Olyan este 6-tol kezdem, részeleteket mailban!

marlowe
lesliee:
A kulcs azt hiszem ott van a mulatozó embereknél, nem messze a kulcsos háznál, de előbb keresd meg a csajt! Az elmondja mit kell tenned...

(Persze a help is megmond mindent...szpval olvasd el....még képeket is az csak kattingatni kell...)

Sephi
12 palya? Ugyerted a Trainingel egyut

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Hát szerintem a sok újítás miatt marhára könnyű lett a game/legalábbis eddig az volt számomra, nem ézibe játszom nem, hanem very hardban/Ja mellesleg 12 pálya+4db training van, a búvár a multitáp karakter mivel mostmár tud hullát is cipelni így csak mész aztán dobálod az ellent hátba, ja meg a cigis dolog is mindíg bejött eddig, a tolvaj meg csak dísznek van meg hogy a ládákat kinyissa másra én nem igen használtam kivéve persze csak ha ő tudott megoldani vmit egyedül, de ilyen még nem nagyon volt.

Shep
Ha ez a tengeralatjárós akkor az összes matrózt is vidd a tengeralatjáróba a kapitánnyal együtt és akkor vége kell hogz legyen.

Valaki tudna segíteni?
Elakadtam a 3. pályán.
Mindenki kiszabadítva, összes Bonus összeszedve, minden tárgy begyűjtve, mellékküldetések végrehajtva, ellenfelek kinyírva ...
Embereim azon a helyen várnak, ahová meniük kell ...
DE NINCS VÉGE A PÁLYÁNAK!
Miért??? 😞

I.C.ram
nekem meg egyelore le is kene tolteni
Tudtok arról valamit, hogy a Comm 2 nem szereti a savage-t?
Mert nekem nem indult el az install után.
Szia!

A telefonos házban kell egyet telcsizni. Vagy a hazban vagy mellette a dobozban vannak aknák és egy időzített bomba. Az aknákat le kell rakni az útra, mert nemsokára jönni fog egy tank. Ha az felrobbant, akkor OK a küldetés. Az időzített bombát meg remekül lehet használni az erősítés gyanánt érkező német katonák ellen. Azt hiszem más nem volt ott.
Sephi
Karikam... eloszor is asol egy ket godrot pont az ut kozepere a haz ele majd oda raksz par aknat majd szepen a jobb also sarokban van egy ilyen tobb katonas kep nah ha aszt megnyomod invaziu jon es aszt kell levarni.. es jon a tank is

Lazarus
Szerintem folyamatosan kell nyomni a kontrolt.. Legalábbis az 1-ben így volt.
Sephi
Szal kibaszot nagy bug\szivatas a Parizsi palyat!!

Bammeg felmegyek a liftel a haznak a masodik emeletere ott megolik az emberem es cseszhetem mert a liftet NEM KEPES A MASIK LEHIVNI es a huje Lupin se meszna fel... mijarakot csinajak?

Es hogy lehet a tankkal loni?

Megvettem eredetiben. Nagyon jó játék. Azt, hogy valóban megérte e kiadni érte 10.000 FT-ot már más tészta. Szerintem meg. 2,2GB-ot rak fel... De utána nem kéri egyik CD-t sem... Hmmm... Nem fogja egyiket sem kérni? Rengeteget fejlődőtt az első rész óta. A legjobban az tetszik, hogy a pálya a szó szoros értelmében ÉL! Nem csak katonák járőröznek ide oda, hanem már munkások is vannak + beszélgetnek az emberek és sokfajta katonatípus van. A belső terek kihasználása pedig nagyon jól meg van oldva. Először kicsit féltem, hogy minek kell épületeken belül is kommandózni, de szerintem ez nagy újítás és remek hangulata van. A másik ami nagyon tetszik, hogy felvehető mindenfajta cucc az emberektől. Illetve a sokfajta küldetés egy adott pályán belül. Mégis ami egészen fantasztikus volt, az a második tréning pályán, amikor egy kisebb csata közepébe csöppentem bele. Aztán a amerikai katonákat is irányíthattam...Ez nagyon szuper. Lesz még ilyen? Mivel csak a két tréningen és az első pályán(Night Wolf vagy valami ilyesmi) vagyok túl. Az artikust majd ma este próbálom ki. Plussz ami még megfogott, hogy a Thief karakter rendkivül hasznos.. Már a kutyát várom, kiváncsian. 😊) Ja és végre vannak kutyák az ellen oldalon is... Csak dobberman?? Na halihó!
kokas
Szerintem baromi jo a jatek, eszmeletlen hangulata van, probaltatok mar milyen zene megy a tropusi szigetnela viz alatt? Kurva jo!

CSak egy valamit nem ertek nagyon rovid, mindossze tiz palyas az egesz!
A desperadosban bezzeg 25 palya volt.
Na mindegy varom mar a commandos3-at!!!
marlowe
Az SGvel az abaj, hogy lehet pár órán belül leszedik...És most Pénteken sem érek rá majd feltölteni este 😞 Szóval egy olyan hétköznap este 10-es feltöltéssel? Mondjuk Szerda? Esetleg Kedd?

zplayer
Gyorsan... annak en is orulnek 😊
marlowe
I.C. Ram...servert sajnos egy két hétig nem tudok...SG-ről mennyi idő alatt jönne le?

Sephi
Es milyenek a Bonus palyak?!

I.C.ram
nem vagyok ilyen FTP lexikon
I.C.ram
csinalj szervert es leszedem tolled ok?
I.C.ram
hehe 😊)
marlowe
Viszont ne üvöltözz

marlowe
Ej, ej I.C.ram
Ha ennyire nem megy, keress meg e-mailban, és szerezz egy üres ftp-t...A héten valamikor készítek image-okat és felteszem neked.