754
Commandos 2
-
DEx- #416 Lehet hogy már elhangzott, de én azt szeretném kérdezni, hogy a 4. pályán:
Ugyebár ha jól értem be kell vinni az embereimet a bázison belülre, az alul álló járművel. De egyszerűen nem tudok bejutni mert nem akarják kinyitni a kaput. Ha pedig kinyitom manuálisan, akkor meg lelőnek. Az ágyalá bujó kiscsákó odaadta az Id-documents papírokat úgyhogy Lméletileg azal be lehetne jutni. Vagy nem az kell ? Hiába van a kémnél a papír nem engednek be járművel a bázisra.
Ez volt az egyik, a másik meg az, hogy a papírokat a kutyával is ki lehetett volna küldeni a kémnek, de hogyan adjam oda a kutyának a papírokat ? Ez sem ment igazán.
Segítsetek plz !
DEx- -
#415 na mar irni sem tud a kezdo kommandos :-) -
#414 szio valami remlik :-) amugy koszi
latos sreamer te se tudtad :-) de a tippet neked is koszi
amugy az elso rendes palyan vagyok egy motorcsonakkal, ott hogy kell elindulni?
Ja es mit lehet csinalni az ongyujtoval es melyik emberem lesz a kem?
-
#413 Breki33: tudtommal nics billentyű hozzárendelve a Quick save és Quick load-hoz, ami hiba, viszont a a játékhoz mellékelt readme.txt fájlban benne van az összes kiosztás! -
#412 szassz Breki...rég láttalak...emléxel még rám?
amugy a ctrl + S - save, ctrl + L - load
TAB . merre néz őr, ctrl + RM - arra néz az ipse, shift - mit lehet használni, alt + LM vagy RM vagy épületben CM forgat - kameraforgatás...
nos hirtelen ennyi
csocsika -
#411 tud valaki komllett billentyukiosztas a game-hoz?
pl melyik billentyu a quicksave? -
#410 Valakinek sikerült már megcsinálni azt a bónusz pályát, amin le kell gyilkolászni az összes ellenséges katonát azzal a néhány emberkével? (A burmai küldetés után van ez asszem). Ha letarolom az első csoportot, utána jön a következő adag, és az már egy kicsit sokk. -
#409 arra figyelj, hogy mind a 3 darab 1 embernél legyen -
Mozes #408 A többiek ott vannak a sub-ba. Az enigma meg a kémnél van, de a papirok lehet, hogy nincsennek náluk, megnézem. Köszi az ötletet!! -
#407 Green Beretnél, vagy a Kémnél ott van az enigma gép az iratokkal együtt? A többiek/embereid, matrózok kapitány/ a tengeralattjáróba vannak? -
#406 De azok csak tulajdonságokat tükröztek. Green Beret elit zöldsapkás tengerészgyalogos, Driver sofőr stb -
#405 Srácok, a repülőroncsos pályán/Simthet kell megmenteni/ hogy lehet a repülőroncsba bejutni? Ja és van lángvágó a pályán? -
#404 sokkal jobbak voltak a regi nevek : Green Berett, Diver, Driver. -
Mozes #403 3.pálya nem száll fel a kém és a green berett a repülővel. mit tegyek? fel kell tankolni?? -
smoli #402 A tusolós épület mellett lévő épületben egy pár katona borozgat, az ott lévő ládában, a borokba, kell az altatótablettát tenni, ettől mindenki el fog aludni. -
#401 Köszi I.C.Ram a mailt -
#400 az a tolvaj -
#399 A Lupin az a pasi? -
#398 Lupint kell elbujtatni az ágy alá. -
#397 Az, amelyiket a TAB nyomvatarásával tudsz lerakni?
Ha igen, akkor az azt mutatja meg, hogy a területet figyeli, ill. látja-e őr.
De nekem is segíthetnétek!!! -
#396 Help!!
A Második gyakorló pályán mit jelent a vörös csillag amit le lehet rakni??? -
#395 Az első missziónál tartok. Megtaláltam az enigma gépet, találkoztam a csajjal, meg minden. Már csak vmelyik embert kell elaltatnom. DE MELYIKET???
Segítsetek PLEASE! -
killers #394 Köszi Shep! Én is erre gondoltam, csak nem tudtam véghezvinni. -
Inquisitor #393 "Az 1.(nem tanulópályán) mit kell csinálni,hogy túljussak csak az maradt,hogy a tolvajjal az ágy alá kell feküdni,de hiába van mindenhol kipipálva a feladat nem enged tovább!"
Hehe. Ezzel én is szívtam 1,5 órát anno :)
Na szóval az ágy ajtó felőli végén lehet bemászni, DE CSAKIS az egyik nézőpontból!!!
(Ugyanezt eljátszotta a 3. pályán egy kis faputrival is :( ...) -
#392 Nekem kéne. -
#391 FElmászol Lupinnal a darun keresyztül a hajóra, majd a többieknek leengeded a létrát/ott van ahonnan kilőtted a mesterlövészt, vagy asszem használhatsz saját kötéllétrát is. -
killers #390 Sephi! Kérlek segíts Piotr-nak a Sanity oldalon! Eladkadt és nagyon el van keseredve. Csak vess rá egy röpke pillantást. Kösssz!!! -
#389 ha valakinek kell akkor nekem megvan az osszes bonus lelohelye -
killers #388 Tud valaki segíteni? Elakadtam azon a pályán amelyiken az utolsó feladat, hogy fel kell jutni az anyahajóra, vagy valamit a repülővel kell csinálni. "Steel the aircraft" vagy valami ilyesmi.
Shep! A katonáknál nincs bonus!! -
#387 Srácok hol a búbánatba van azon a pályán ahol egy katonát/Smith/ kell megmenteni /lezuhat repülők lövöldözés stb/ az utolsó képdarab a csaj van rajta és hiányzik nekem a bal karja az egész pályát végignéztem de semmi, csak dobozokban meg bútorokban lehet a bonus, katonáknál nem? -
#386 Igen a házban ahova a nyíl mutat az első szobába be kell feküdni az ágy alá/shift+LMB az ágy elején/ -
Darkwolf #385 Biztos hogy mindent megcsináltál? -
Darkwolf #384 Próbáld ujra! -
Inquisitor #382 Hehe. Összekevertem a Pool of Radience2-vel ... (azt hiszem). :D -
#381 Nah jaccunk multit?
Irjal emailt mikor vagyol benn es jaccunk !
-
Darkwolf #380 Nekem is megvan a game .Nagyon király,tetszik.Szerintem aki még nem vette meg az szerezze meg magának!! -
#379 nekem csak a cd-irorol sikerult felrakni :)) -
#376 nincs kedve valakinek multizni vele :)) nekem meg csak a night wolf van meg de azt is vegig nyomnam valakivel szivesen -
#375 Well... eszt nevezik real pech nek -
Inquisitor #374 "Nem tudom instalálni a játékot!!!!
Berakom az első CD-t 50%-ig felmegy,kéri a másodikat 60%-ig megy,kéri a harmadikat:berakom itt már nem változik semmit a %.
Ezután megint kér valamit!!!!
mit???"
Hát nem akarlak átvágni, de nekem is ezt csinálta ... a game disk-et kellett csak betennem és tovább ment. De úgy tudom, hogy ezt a programot CD-íróról NEM lehet pl. feltenni...
Ja én még mindíg nem tudok a jeges pályán lelépni, pedig mindenki a helyén van ... már pixelenként végigpróbáltam a pályát, de még mindig nincs vége :(