Commandos 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval az a pálya bugos. A briefingben/objectivesben az van, hogy azzal a truckkal kell meglépni. De én is próbáltam mindenhogy, nem jött össze. Aztán egy véletlennek hála rájöttem, hogy a kétéltű tankkal kel elhúzni. (Felrobbantotta egy gránátos, majd kíírta, hogy mission failed: escape truck was destroyed...) Szóval a kétéltűbe rakj bele mindenkit, és menj ki vele a pályáról.
Egyébként azt a pályát hihetetlen gyorsan meg lehet csinálni. Le kell hentelni a kezdőhelyen a munkásokat/katonákat, leszedni a 2 sniper(mindkettőt be lehet szopatni a sniperrel, úgy, hogy ne vegyenek észre), aztán berontani a kétéltűvel, és elütni mindenkit 😊) Én legalábbis így csináltam meg 😄 Érdemes várni, amíg észreveszik a sniper hulláját, akkor sokan odafutnak, és lehet carmageddonozni ezerrel 😊
Jobbrol kell megkerulni a farakast (ahol a nyomok vannak) es visszakanyarodni a hordok fele.
Lupint az első szobába kell vinni, és SHIF LMB click az ágy ajtó felöli oldalán...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A második CD .cue filejával nem tudom beolvasatni a .bin-t a Nero val. Így fel sem tudom írni. A DAEMONnal viszont be tudom olvasatni.
Kérdés:
Elég-e, ha a virtuális CD-n lévő adatokat átmásolom egy igazi CD-re, vagy be kell olvasatni a cue val a bin-t, és úgy felírni.
Segítsetek plíííz!!!
Miért lett ilyen könnyű???????????
Valaki segítsen már #443

Hú az utplsó pályán tök jó a tankkal lövöldözni. Ja a Párizsos pályán hol van az utolsó képdarab, 1 volt a szemetesben, 14et találtam a házban
a címe: http://www.edonkey2000.com/index.html
Hú az utplsó pályán tök jó a tankkal lövöldözni. Ja a Párizsos pályán hol van az utolsó képdarab, 1 volt a szemetesben, 14et találtam a házban az az egy a toronyban lesz?

ui: azért ez rosszul van megcsinálva, hogy csak az elején mondja el részletesen (ha egyáltalnán elmondja) , hogy mit kell csinálni
Köszi
Sok szerencsét!
először a második kérdéseddel kezdek: a kutyának ugyan úgy tucc átadni dolgokat mint a többi emberednek. (odamész mellé, előhívod az inventoryt, majd az oda-vissza nyíl rákattintása után ráklikkelsz a kutyára, oszt eccerűen átpakolod a cuccost.)
-Miután a kémednél van a papír, odamész a kapuhoz az autóval, kiszállsz, odalépsz a sorompó mellett álló fritz-hez, leállsz vele beszélni majd vársz egy kicsit. Előbb utóbb kinyitják

Ugyebár ha jól értem be kell vinni az embereimet a bázison belülre, az alul álló járművel. De egyszerűen nem tudok bejutni mert nem akarják kinyitni a kaput. Ha pedig kinyitom manuálisan, akkor meg lelőnek. Az ágyalá bujó kiscsákó odaadta az Id-documents papírokat úgyhogy Lméletileg azal be lehetne jutni. Vagy nem az kell ? Hiába van a kémnél a papír nem engednek be járművel a bázisra.
Ez volt az egyik, a másik meg az, hogy a papírokat a kutyával is ki lehetett volna küldeni a kémnek, de hogyan adjam oda a kutyának a papírokat ? Ez sem ment igazán.
Segítsetek plz !
DEx-
Nikásze peeri menó
latos sreamer te se tudtad :-) de a tippet neked is koszi
amugy az elso rendes palyan vagyok egy motorcsonakkal, ott hogy kell elindulni?
Ja es mit lehet csinalni az ongyujtoval es melyik emberem lesz a kem?
amugy a ctrl + S - save, ctrl + L - load
TAB . merre néz őr, ctrl + RM - arra néz az ipse, shift - mit lehet használni, alt + LM vagy RM vagy épületben CM forgat - kameraforgatás...
nos hirtelen ennyi
csocsika
Steam: [HUN]Feriggno