754
Commandos 2
-
#204 felállítod egy szóba -
#203 fel állítod az embereidet, aztán megnyomod a képernyő alján lévő kis gombot, ami időközben megjelent(asszem három katonát ábrázol), és jön a támadás. -
#202 Gyerekek az elso (nem training) kuldetesnel a csajjal kit kell elaltatni?? Mar minden kesz van az objective szerint ezt kiveve. -
#199 Nem csak a kem tud feleleszteni! Akinel van elsosegelycsomag, az tud eleszteni! -
#197 Mighty : Mindeki ott kell legyen benn a kapitanytol a crew es a embereid is! Mindekit!
Ryean vagy mi vazz hat Shift es az embert... de tudtomal en a GRean Barret et hasznaltam akkor!
Mas: nem fura bazz hogy mindeki az elso 2 missioig kerdezi ugyanaszt a kerdest es nehez nekik viszaolvasni?! -
#195 Valamelyik embereddel bemesz a szobaba, es a shift nyomasa kozben ramutatsz a radiora. Ekkor mozgo fogaskerekek jelennek meg, ha jol csinaltad a dolgot. Katt, es voila! -
#193 A csajnak oda kell adni az enigma gépet és a leveleket és neki kell a rádiót hassználni. -
#189 Hogy lehet a tengeralattjáróval elmenekülni????
Mindkét hangárajtó nyitva. Minden egyéb más küldetést már megcsináltam...
Mi a megoldás? Kérem, segíííííjen valaki!!! -
#188 Szerintem epp ez az hogy sokkal jobb! Az elso tul monoton volt es nem lehetet tobb fele keppen megcsinalni a missiokat mert nem volt anyi lehetoseged ! -
atee #187 En is ezt hallom:) megmondtam hogy jo:)))))
-
#185 Ütős ez a gamez, de sztem elso resz hangulattat nem eri el :((( -
#184 Ez a bizonyiteka hogy huje vagy -
#182 Naugye! MEgmontam hogy jó? MEgmontam? megmontam -
#181 És ha very hardban játszok mi lesz?/mert án úgy nyomom/ -
#179 Jahey! Koszike!
Mas: tudtatok vazz ha Hardon jacatok tobb Objective lesz?? Ha szarok be vazz minden missional meg vagy ket dolgot raktak pluszba! -
Nark #178 A godor az akna.Egyebkent multiba ha jatszik vele valaki akkor a ctrl+enter kell megnyomni es akkor tudsz irni. -
atee #177 hat ez fasza:) ki csinalta:) -
atee #176 milyen zenet hallok amikor ezt a temat megnyitom???? -
#175 Oksa...
Szal en egyet nem tudok... mitjarakot kell csinalni az asoval? Mit jo van abba hogy oda as egy godrot? -
#173 Srácok, egy elég alapvető kérdésem lenne, de marhára sokat változott a game az 1 óta. Na tehát hogy lehet a képernyőt forgatni? -
Nark #172 Multiba jatekon belül hogyan tudok irni a haveromnak??Ezt probalgatjuk de nem jövünk ra sehogy.A neten mar probaltam jatszani es ott irt nekem a srac csak nem ertettük egymas nyelvezetet:)) -
#171 Szeavasztokol
Hallom a haveromtól, kiadtak egy cr patchet, ami
javítja a bugokat, 8 mega. Tudtok egy helyet ahonnan doownload? -
#170 A házban, a dobozban van! -
#167 gyerek en aszontam hogy Very Hardon amig nem viszem vegig nem alok meg es igy kurva nehz probald meg oksa es lassuk ha az elso palyat at tudod vinni akko vagy majer! -
#164 Minek Commandos 3 mikor eszt alig birom... en voltam huje mert nehzre raktam:( -
Fam #161 ha minden igaz: XHGDR -
#159 Lerax egy bombát az útra, és ha jönn az ellen, felrobbantod.
Ja, és két taposóaknát leteszel az útra, a tanknak. -
Inquisitor #157 Offtopic: Nem tudja valaki hol lehet venni Commandos Director's Cut játékot?
Vagy ha valakinek lenne ilyen és megválna tőle ...
-
#154 Meg egyszer megkerdi valaki hol van a kulcs megtudom a cimet es elveretem... -
#153 mi ez a safri duo zene amit atalkitottak??? kurva jo!!! megmontad hogy jo :)) -
#152 Lesz egy ház a páncélajtós ház mellet. Ott vacsizik néhány muki. Fehér ruhában van. Ha nem akarsz verekedni akkor lopd el tőle...
Lopás: Jobb egárrel klattyintasz a a jobb oldali menü valamelyik elemén, és ott lesz. Asszem a hotkey: D -
#150 Es faszom kivan mar hogy mindig le akarja velem oltetni a huje mp3 masodat... mar le van toltve de akarhanyszor benyotok megit akarja! Nem tudod kikapcsolni a fracba? -
#149 Fene a japanokba! -
#145 Nos a kamerat aszt ALT es a nyilak megnyomasaval lehet mozgatni majd a szereplo valasztast 1-9 gombokkal kell Berret 1 Thief 8 Spy 6 es igy tovabb asztan meg Burma palyan meg ugy lehet hgoy vagy a hid mele alunk a Driver pasival es dobajuk rajuk a mindefele bombakat vagy a hid melleti torony aljaba bealunk az ajto fele es mindekivel kiveve a sniperrel X et nyomunk ( Ha kivalasztod a fegyvert es X et nyoms az embered beal egy pozicioba es latasfokon belul lelo mindent ami kozelebe kerul) es a Sniperrel majd elmegyunk megojuk a Tirantot es elhozuk az oreg tatat es csonak es csa!
ubi a Tyrant az csak akkor jon ha rediozod a tamadast fijam:) Fam sokan itt akadtak el majdnem a 90% unk:)) Szal uggy kell hogy eloszor is minden emberedel oda mesz es kiprobalod nyitni siman mert volt olyan hogy mar reg nala volt a kulcs:) Asztan vagy aszt csinalod hogy betoltod onnet hogy a torpedot meg nem robantotad fel es ott van a kulcs valamejiknelvagy atnezed megegyszer mindet! -
Fam #144 Help$ Hogy a picsaba lehet kisyabaditani a 2-esen a kibasyott kapitanyt, ha minden naci halott es az ajto zarva kulcs meg nuku?????????? -
#143 Burmas palya!!! Help!!! Eliminate the Tyrant!!! Szobor elotti nyil es nuku!!!! HELP!!!! Sok vietkongot a hidrol hogy????? -
#142 Egy kis zene,hogy ne legyen unalmas ez az oldal :
-
Jose #141 ubi! én ugy tsináltam hogy amikor jönnek a buddhaszobor alá bementem és a beretet meg az öreget az ajtóra Xeltem és a kis tolvajjal szépen becalogattam őket....és egyszer csak elfogytak -
#140 sok commandosos miert nem valaszol???? foleg azok, akik mar vegignyomtak es a bonus palyakat nyomjak!!!!!!!!!!!! -
#139 Honnan... Lehet.... Letölteni?
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????