10386
A legjobb 10...naa ugye tudjatok?
-
#1020 Ügyes fiú ez a Blasta, meg rendes is! :D -
#1019 Jéé, tényleg. Sokkal jobb így. -
#1018 Ja! Blasta bácsi módosította Dzsémsz mozgását (mosmá nem kapkod annyira), és egy Jóarc™ feliratot is nyomott bele. -
#1017 Én ezt a versenyt véresen komolyan veszem -
#1016 Köszike! :D -
#1015 Dehogy ratyi ! szerintem aranyos, csak tényleg kicsit gyorsan mozog, de elviselhető. -
#1014 Jaja, köszi. Csak ha lassabra csináltam volna, akkor az animáció csúnya lett volna. Ha meg az animációt csináltam volna szebbre, és lassúbra, akkor túl nagy lett volna a mérete. :D
Pedig Ulead G.A. vót a pjogjam! -
#1013 túl gyors lett! -
#1012 Tényleg nem gagyi, viszont szerintem is ratyi :) -
#1011 Túl gyorsan mozog a szája.
Szerintem nem gagyi :) -
#1010 Aszondják ratyi ez a medvefiú!
Le kő cserélni... -
#1009 Project finished! :D -
#1008 Oops! Már késő. :D -
#1007 Dzsémsz, a medve! -
#1006 Ne janó!!! Dzsovannit nem rakhatod csak ugy félre!! Legyenek mindketten raja a logodon! -
#1005 :D -
#1004 Project: dzsémsz
Estimated time: unknown
Durability: very high -
#1003 Most nézem 1000! :) -
#1002 Viszont mivel én többet szenvedtem vele, még hosszabb időtartamig lesz jó. :D
Lassan (de nagyon lassan!) nekiállok az újnak, ahol nem Dzsovánni, a macska lesz a figura, hanem Dzsémsz, a medve. Nagy projekt lesz, az tuti! :D -
#1001 hát én nem szenvedtem fele frame-enként, meg is lett az ereménye, de azért jo lesz egy darabig :)) -
#1000 Elvoltam vele egy darabig. :) -
#999 Biztos nehéz volt megcsinálni -
#998 hu kira! -
#997 Ó, nagyon szépen köszönöm Dzsovánnival együtt! ;DD
(Ha vkit érdekel Dzsovánni paintben készült, pixelről pixelre, persze a frame-ekkel együtt, az anim meg Ulead Gif Animatorral lett realizálva, a felirat ott került bele.) -
#996 :)
má' ideje lecserélni de nem találtam semmi jót :(( -
#995 A piros kis macska Dzsovanni névre hallgat, kérjük szólítsd így! -
#994 ja igen ha már ittvagyunk, Nekem JANO logoja tetszik a legjobban! De most komolyan. Nagyon király az a piros kis... macska? -
#993 Ja! Kösz. :D -
#992 Hát szia Dzsovanni! Visszajöttél? Rulez vagy :) -
#991 Á, Dzsovánni a nyerő. -
#990 :)))) -
#989 Ez a nagy titok apám...:-DDDD -
#988 csak tudnám miért Gery logóját látom, mikor Blasta írt ?:) -
#987 :D -
#986 Na ja, Relaksszé is überbrutáljó -
#985 Igen! Rigley és Relax viszik nálam is a pályát!
Na persze Bobbié szinte egy hajszállal SEM, de azért mögöttük szerepel a listámon....
:-DDDDDDDDDDDDD -
#984 nekem is nagyon tetszik ! mivel neki már akkor megvolt ez a logo mikor én még csak "kukucskáltam" az sg ablakán.Nekem mondjuk mindegyik logo tetszik! lehet hogy csinálok egy saját gyártmányt, azt mégiscsak jobban a sajátomnak érezném... -
#983 Nekem riglié felettébb tetszik. Szerintem övé a legjobb -
#982 az én logóm a legjobb és kész !! és ezzel Blasta császárt támogatom, mivel ő készítette ! :)) -
#981 egyre jobb logo-k vannak szerintem... én már azt hiszem maradok ennél.