348
Uunreal2_alfa
-
#271 Na ezt szerettem volna elkerülni!
Kösz ___ mostmár tuti törlik és akkor hiába raktam fel :(( -
Nark #269 Nem talalom sehol!! Igazan megszanhatnatok egy cimmel.Megerdemelnem mert enyire meg semmit nem akartam megszerezni :))
[email protected] thx -
#266 én 800x600ban nézegettem, az elején még 1024-ben. egy pálya volt ami kifejezetten szaggatott, valami water van a nevében és víz van rajta (milyen meglepő). A többin egész jól ment. Az e3hall_new (vagy valami ilyesmi) az meg kifejezetten jól. (Ott láthatsz lángszórót más kezében is.)
gép nagyjából ugyanaz mint neked, csak win2k+deton12.41 -
#263 nekem az atlantis nem megy csak, ha jól emlékszem
nyílt terepeken 5-10 fps? nekem ennél azért többet produkált -
#260 Dobjál már egy linket plz, e-mailra, vagy ide...
by kbb -
#259 Haat, leszedtem (koszonet erte rw-nek :), de eleg siralmas :) Nektek melyik palya nem megy? Es azt hogy csianalja? Nalam 1-2 palya betoltese utan fekete kepernyo, azt' csak a reset segit :) Amugy a nyilt terepeken egesz jol megy GF2-vel: ugy kb 5 es 10 fps kozott :) Szoval szerintem senki ne iteljen ebbol elsore :) (Ugyanis azt igerik, hogy a jatek egy GF1 kartyaval is tokeletesen fog futni az alacsonyabb felbontasokban.)
PyRex -
#258 Ha vkinek +van, és teheti rakja fel vhova ha lehet ! Köszi -
#257 Inquisitor: A cikk le van fordítva fullosra, most fésülöm, meg utánna nézek, hogy ne fals adatokkal jelenjen meg, én tisztára kiakadtam, hogy 30 milla trilanges-t írtak a Radeon 8500-nak, meg a fill-rate-nek valami bénát...
by kbb -
#256 Nem tudok sajna... :(( -
#255 Nekem is kell a cim :))))))
PyRex -
#253 Dikkma: Tudsz működő címet? Plz send me mail!
by kbb -
#251 Dikkma: azert mentem el, mert a chello a 2. keruletben behalt 5-6 orara :)))))) Aztan meg este el kellett mennem itthonrol. Most itt vagyok, ha tudsz, kuldj egy mukodo cimet, koszi!
PyRex -
gamer001 #250 Valaki küldhet nekem is egy JÓ címet...
[email protected]
-
#248 HELP! A gameplay.dll file hibás megköszönöm ha valaki rá dobná az email-em re.. [email protected] elore is thx....
-
#247 Most miért is mentél el? -
#246 PyreX, gyere be chatre! -
#245 Breki, egyet kuldj legy oly kedves a [email protected] -ra, fontos lenne, mert a regiek mar nem muxenek :((
PyRex -
#244 hát ha ezeket mind kikapcsolja, lehet hogy kicsit ronda lesz a játék -
#243 HI!
Valaki tudna dobni egy e-mailt, vagy egy linket, ahonnan le lehet szedni a game-et?
by kbb -
#241 Miért??? -
#240 Kellene egy MUKODO cim, ahonna le lehetne szedni, NAGYON FONTOS LENNE, koszi :)
PyRex -
Gabo #238 Nem értelek benneteket... :-/ -
#236 Grisa, bocs, hogy segíteni akartam... :(
>>>ember
Egyre inkább az a gyanúm, hogy ezt lehet multiban játszani! Van egy csomó utalás erre az ini-kben, meg van egy file, amivel szervert lehet csinálni! Lehet, hogy működne...
Ja ige, rohadt egy válogatós program. Nálam simán futott Win98 alatt, csak 3 pálya nem jött be, de haverom most hívott, hogy 4 órát szenvedett vele, de nála nem jön be, pedig GeF2 ketyeg a gépében. Szegény... :D -
Bilux #233 Valamit még próbálj meg!
talán az unreal2.ini file-ban kapcsold ki azokat a dolgokat amiben a light szó van hátha akkor nem kell HW T&L... -
Bilux #232 Hát radeonnál úgy segített,hogy a textures könyvtárban lévő developert.utx 3 példányt csináltam belőle... majd ebből 2-őt átneveztem cubemaps.utx és cubemapst.utx -re és vissza másoltam a textures könyvtárba... -
#231 Olvasd el a 90. hozzászólást!
Ott mindent megtalálsz. -
#229 >>>Grisa
Írtam már, hogy csak T&L-es kártyákon hajlandó elindulni! Sőt még ott is válogatós! Tehát sima TNT-vel ne is álmodj, hogy elindul! :( -
Bilux #228 Grisa milyen kártyád van? -
Bilux #227 ok prósza lesz..:) -
Bilux #224 hát ez az..:( 3db..
na mind1 az a lényeg ogy megy és kész..:)
végül is csak ezért kellett -
#223 Én meg már azthittem csak én vagyok ilyen peches, hogy pár pálya nem jön be! De mostmár látom te pechesebb vagy, mert neked meg csak pár jön be... -
Bilux #222 Köszi ember!!! -
#221 ment -
Bilux #220 oksi megvan de most ugye az ini file kéne... :( -
#219 a 0-val (magyar billen az "ö"-vel) tudod behozni a konzolt -
Bilux #218 [email protected]
erre elküldenéd a jó unreal2.ini-t mert szerencsére elbaxtam..:( -
Bilux #217 Aha csak a konzol hol van???
mert nemigen van nekem..:(
egyébként tényleg csak 3 pálya megy..:(
duck
new2
asteroid... -
Bilux #216 Bááz system könyvtárban..
DEFAULTXBOX...!!???
DEFUSERXBOX..!!??
EZEK MÁR AZ Xboxra is felesztik...:))) -
ska #215 Hello mindenki!
Amim van:
-Sok rippelt & ISO gámák
-gyors internetem egész nap
Amim nincs:
-ftp címem ahová feltöltsem illetve letöltsek 1:1
(gyk.egyet feltöltök egyet letöltök)
bármilyen megoldás érdekel.
címem: [email protected] -
#214 a legtöbb parancsot az unreal 1 ből hozták át, így találtam ki
fps: konzolba "timedemo 1"
repülés: "fly"
normál mód: "walk"
menü: az UI.ini-ből kiszeded a sor eleji ";"-ket
(ha mindet kiszeded, akkor kicsit elbassza a játékot is, minden ellenfél feje fölött ilyen furcsa csíkok lesznek, szóval ki kell kísérletezni, hogy melyiket kell bennhagyni)
ezután játékban esc-et nyomsz és van menü
c gomb nyomvatartva - falonátjárás