Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amcsi fórumokon 10-bõl 8,de inkább 9 amerikai elég radikálisan nyilatkozik a hozzászólók közül... :(((
Szerintük már itt az atombombák, meg a totális megsemmisítés ideje.
Elég érdekes idõknek nézünk elébe. Most láttam a lefejezést. Szerintem az álarcosok nem lehettek sokkal idõsebbek nálam (24 éves vagyok). Kiszámíthatatlanok a történések.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
csak úgy lekapták a fejét:(
hol lehet szerintetek letölteni a videót ?
amíg tudják egymást írtani addig legalább nem foglakoznak mással
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
ezek alapból gyûlölik egymást
de nagyszerû mert a vallási csoportok frankon a hatalom megszerzése érdekében elkezdenék írtani egymást
másrészt érdekes a logikád...
mi az hogy parancsra jönnek a katonák? az egy szabadon választható szakma, nincs sorkötelezettség, bárki felmondhat! mondjuk a szerzõdéseseknek jogi következményei vannak, de hát pont azért találják ki, hogy háború esetén ne lépjen le a hadsereg fele, addig meg fizetik meg kiképzik õket. a másik fele meg úgyis azért megy harcolni, hogy embereket ölhessen meg erõszakoskodhasson, különben nem ment volna katonának. ez mindig is így volt.a hadsereg kemény magját a lelkileg elfajzott emberek alkották.ha nem így lenne, más szakmát választana, van még ezer lehetõség, fõleg odakinnt. a cicilekre mondjuk rá lehet fogni hogy a magas fizetség ellenében mennek oda dolgozni, és ezért vállalják a kockázatot, de tegyük hozzá azt is, hogy azért ezek normális dolgos emberek, akik egy kis plusszpénzt szeretnének keresni, és nem azért mennek ki hogy romboljanak, hanem hogy építsenek/segítsék az ottani egyszerû lakosokat. na engem ezért háborít fel hogy ilyeneket kapnak el a terroristák!tegyék katonákkal ugyanezt, õk is ezt teszik velük.legfeljebb nem vágják le a fejüket, csak kutyákkal tépetik szét.
Mit számit buta,tanulatlan parasztjának,hogy kit fejez le???
Sztem a csõcselék 99%-a azt se tudja merre esik az éppen aktuális "sátán" hazája...:(
Fasznak oda segitség,meg demokrácia,hadd irtsák csak egymást is...
Azt kéne csinálni velük amit õk akarnak velünk...
Én spéci egyiket sem sajnálnám...
V9ykn8_TZL0
amikor ujjonganak az arabok és lövöldöznek a levegõbe hogy megint milyen fasz csávók voltak és sikeresen robbantottak akkor lõnék közéjük!!!!!!!!!
hadd hulljon a férgese!!!!!!!!!!!!!
A lefejezés volt a megfelelõ válasz(szerintük)
V9ykn8_TZL0
legalábbis remélem!!!!!!!!!4
V9ykn8_TZL0
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Fidesz tartózkodott - nem hozzák haza az iraki katonákat
Folytatódik a magyar katonák iraki bevetése. Kedden, a parlamenti szavazáskor ugyanis a Fidesz tartózkodott, az MSZP pedig nemmel voksolt arra az MDF-es javaslatra, hogy vonják ki a magyar katonákat Irakból, ha az ENSZ nem veszi át az irányítást június végén - írja az Origo.hu.
Az SZDSZ szerint maradniuk kell a katonáknak, mert a kivonulás engedmény lenne a terrorizmusnak, a következmény pedig a teljes káosz lenne a szabad demokraták szerint. A Gallup felmérése szerint ugyanakkor a magyarok 77 százaléka inkább helyeselné, és csak 15 százalék ellenezné az Irakban szolgáló magyar katonák hazahozását - írja az Origo.
....és minden ugyanott fog folytatódni!!!!!!!!!!
Lassan el fognak kezdõdni az öngyilkos merényletek a csapatok ellen.
a fanatikusokat csak diktatúrával lehet jobb belátásra bírni
ha nem megy a természetes fejlõdés, mert azt AKADÁLYOZZA AZ EGYHÁZ (és nem a vallás!!!), akkor igenis be kell segíteni a biztonság érdekében - hisz ha nem lenne terrorizmus, szarná le mindenki hogy mi van irakban, ugyanugy ahogy afrikaiakkal se foglalkozik a világ, hiába halnak meg ott ezekben a napokban is sokezren.
Ezzel most azt akarod mondani, hogy õseink állati sorban voltak? Hmmm... Egyébként nem kellene lenézni a természetet, valószínûleg nem véletlenülalakult így ki a dolog, próbáltak már szembemenni a természettel, de eddig mindig az gyõzöt...
Személyes meglátásom szerint a totális demokrácia az lenne, hogy ha a nép bármikor kifejezhetné nemtetszését eredményes módon. Eredményes úgy mint, hogy meg tudják változtatni a kormány által elindított ügyet, törvényt stb. A témában igazad van amúgy, úgyhogy helyesbítek: nem feltétlen diktatúra van itt, de 4 évig szinte biztos. A demokrácia jelenleg annyiban merül ez ki, hogy 4 évente elmehetsz szavazni, és az elmúlt idõk, és az akkori kampány szédítései alapján eldöntöd, hogy ki fog teljhatalmúan dönteni helyetted (ha nem értesz egyet, légyszíves írj egy példát, hogy milyen módon tudnál egy Téged hátrányosan érintõ közügyet az országgyûlés elé vinni és módosítást kicsikarni az érintett törvényben, rendelkezésben, határozatban). Egyébként ismerem a szabályokat és értem is (közigazgatásból 2-szer is vizsgáztam - és nem suliban, hanem a közigazgatásban, mivel köztisztviselõ vagyok), csak nem fogadom el fenntartások nélkül.
Ezzel sem értek egyet,ha valaki nem akar csinálni valamit,azt nem jo kedvel fogja tenni,igy közel nem lehet annyira hatékony mintha saját akaratábol és saját elképzelése alapján tenné...
Ebben is igazad van, én sem egy munkahelyet hagytam már ott a zsarnokoskodó fõnökök miatt. De akárhogyan is fáj, egy demokratikusan mûködõ nagyvállalat nem sokáig lenne piacon, elmenne a dolgozók energiája a belsõ érdekérvényesítésre, civakodásra, általában széthúzó lenne mindenki, nem találnának közös utat. Vagy gondolj bele egy demokratikus katonaságba, ahol közgyûlést tartanak arról, hogy mire lõjenek... A jó diktátor (fõnök) meg tudja találni mindenkivel a közös hangot, és mindenki elé jó célt tud kitûzni, így szinte nem is érzékelik a totális kontrollt a dolgozók (ilyen munkahelyem is volt).
És ahonnan indult az egész: szerintem is helyes döntés volt Saddam-ot elmozdítani, megszüntetni a diktatúráját, de azt nem tartom helyesnek, hogy most rá akarnak erõltetni egy olyan demokráciát az irakiakra, ami teljesen távol áll tõlük. Egy normális diktatúrában (nevezzük ezt akár királyságnak) szerintem sokkal jobban el lennének egymással. Ha jól emlékszem, Te magad írtad le régebben Irak történelmét, így tudhatod, hogy mekkora múltja van ott a nyugati tíõusú demokráciának.
Mondjuk az a baj, hogy nehéz eldönteni ez ügyben, hogy ki mond igazat, és melyik hír kacsa...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Természetesen nem szükségszerü bár a történelem ettöl függetlenül azt igazolja,hogy törvényszerü,biztos nem csak egy olyan ember létezett a történelem folyamán mint Mátyás király,de biztos nem véletlen mondták halálakor:
"Meghalt Mátyás, oda az igazság!"
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Ez ugy történt kérlek alásan,hogy aki erösebb az eszik hamarabb,aki erösebb azé a legjobb nö stbstbstb,tehát az állati viselkedésböl is szépen le lehet vezetni a dolgot,a domináns him a csapat vezetöje,igy az van amit ö akar,ez eddig rendben is van ugye?Na de gondolj bele,miért kéne nekünk állatnak megmaradni?Miért?
"Ha elvonatkoztatva gondolkozol minden mai társadalomban diktatúra van. Mert a mai demokráciában ugye pártok képviselik az embereket, viszont párton belül diktatúra van, mert vagy egy személy vagy egy szûk csoport határoza meg a fõ irányvonalat."
Nekem erröl is más a véleményem!Nem gondolom,hogy az a diktatura ha valamely csoport határozza meg a fö irányvonalat,hiszen ök meg lettek szavazva igy megkapták a törvényes felhatalmazást ehhez.Akkor volna diktatura,ha a 4 év után nem lehetne ezen változtatni,tehát ha olyat csinál ami nem tetszik nem szavazok rá ,ergo utána nem ök fogják meghatározni a fö irányvonalat.Persze mindez nem müködhetne szabályok nélkül,éppen ezért van az alkotmány,meghatározza a demokratikus kereteket igy biztositva,hogy az ellenfeleket-versenytársakat ne lehessen lemészárolni és lehetöséget ad a 4 évenkénti megmérettetésre,ez a demokrácia szvsz és erre azt mondani diktatura,az komoly tudásbeli hiányosságokat feltételez a demokrácia müködésével kapcsolatban.Persze saját jogod azt gondolni amit,de szvsz neked kéne elfogadnod,hogy van olyan ember is aki ismeri a szabályokat és fel is tudja fogni azokat.
"A kormányzásban pedig ezen pártok közül egy vagy egy-két párt koalíciója a döntõ (lásd pl.: Bush minden tiltakozás ellenére elindította a háborút, azaz nem igazán volt észrevehetõ a demokrácia, inkább "diktátorként" döntött). "
A fenti irásom után,nem igazán lehetne diktatorikus döntésként értelmezni Bush háboruját...
"Még inkább erõltetett példa: katonaság, iskola, egyház, vállalatvezetés. Ha valamit hatékonyan kell csinálni, akkor kétség kívül a diktatúra a legjobb módszer rá (ezzel így kicsit ellentmondásba keveredek magammal, mert nem igazán összeegyeztethetõ a "mindenki csináljon azt amit akar" elvvel)."
Ezzel sem értek egyet,ha valaki nem akar csinálni valamit,azt nem jo kedvel fogja tenni,igy közel nem lehet annyira hatékony mintha saját akaratábol és saját elképzelése alapján tenné...
"Te csak a negatív dolgokat bírod felfedezni az egészben, nem kívánom megváltoztatni ezt a hozzáállásod, csupán annyit kérek, hogy ne hülyézz le élbõl azért, mert én tudom másként értelmezni a dolgokat..."
Nem hülyéztelek le,igy a te szavaiddal élve ne adj olyat a számba ami el sem hangzott!
Le van az írva ugyan olyan definíció szerûen, hogy bár nem a nemzet többségi bizalma által gyakorolja az államhatalmat valaki, attól szükségszerûen rosszul kell ezt a hatalmat gyakorolnia?
Nekem ez jött le az írásodból, pedig szvsz nem feltétlenül van ez így...
Azt is magyarázd már meg légyszíves a "benézésem" mellett, hogy hogyan lehetett az, hogy több ezer éven keresztül mûködtek a diktatúrák. Kezdve az egyiptomiaktól, az európai királyságokon át a kínai császárságig. Miért nem volt hosszú életû az athéni demokrácia?
Ha elvonatkoztatva gondolkozol minden mai társadalomban diktatúra van. Mert a mai demokráciában ugye pártok képviselik az embereket, viszont párton belül diktatúra van, mert vagy egy személy vagy egy szûk csoport határoza meg a fõ irányvonalat. A kormányzásban pedig ezen pártok közül egy vagy egy-két párt koalíciója a döntõ (lásd pl.: Bush minden tiltakozás ellenére elindította a háborút, azaz nem igazán volt észrevehetõ a demokrácia, inkább "diktátorként" döntött).
Még inkább erõltetett példa: katonaság, iskola, egyház, vállalatvezetés. Ha valamit hatékonyan kell csinálni, akkor kétség kívül a diktatúra a legjobb módszer rá (ezzel így kicsit ellentmondásba keveredek magammal, mert nem igazán összeegyeztethetõ a "mindenki csináljon azt amit akar" elvvel). Te csak a negatív dolgokat bírod felfedezni az egészben, nem kívánom megváltoztatni ezt a hozzáállásod, csupán annyit kérek, hogy ne hülyézz le élbõl azért, mert én tudom másként értelmezni a dolgokat...
Ergo az emberek nem igényelték,mielött még ezt is benézed...