Terror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként ezen a mostanin még én is felkaptam a fejem, eszméletlen mit meg nem engednek maguknak az izraeliek "védekezés" címén
ezer házat rombolnak le (arra hivatkoznak, hogy birosági döntés van róla hogy törvényes), namármost képzeljétek el, ezer ember, ennyi családot érint. Én aki amúgy totál pacifista vagyok, ilyen után ha adnának/szereznék fegyvert, simán lelöném (illetve le akarnám) lõni azt aki lerombolja az ÉN házamat.

A másik hogy ezekben a céltalan akciókban már szinte minden családnak halt meg valakije, szal csöppet ideges lennék ha egy ilyen helikopter odajön, belelö a tömegbe, és meghal valakim. Simán mennék irtani én is...

egyébként viccet félretéve, itt van az izraeli apache tüzelés közben:

ezek olyanok mint a törpök, a nõknek is bajszuk van 😊

Tikal
persze, nem azt mondtam hogy nincsenek, csupán hogy a másik a gyakoribb 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

K.András
Tényleg szoktak lenni gyerek áldozatok,de azért mert az utcagyerekeket akiknek senkijük nincsen,összeszedik és felhasználják öket,ha megsérül annál jobb,már lehet is egy képet késziteni és mutogatni,nézzétek ezek a gyerekeket lövik...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tikal
egy dolog érdekelne:
mikor vannak ezek a tömeges megmozdulások palseztinában és az izraeliek kozéjuk lonek, utána mindig azt hallani hogy sok gyerek és nõ sebesult illetve halt meg. Most is egy ilyen hir jött mutattak felvételeket is. DE én a képeken sosem látok nõket gyerekekeket rohangálni a tömeggel, mindig csak férfiakat, most is csupa szakálas bajuszos egyén rohangált és cipelte ugyancsak bajszos barátját...

😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

K.András
"Ensz pedig semmit sem csinált!!!"

Dehogynem csinált,felhivta rá a világ figyelmét,mást nem tudott csinálni...1-2 héten belül nem lehet csapatösszevonást elrendelni és véghezvinni még usának sem,nemhogy történik valami és azonnal tudjanak reagálni...
Szal csinján kell bánni ezzel a nem tett semmit dolgokkal mert ez nem ugy megy,hogy x országban történik valami és két nap mulva ott tudnának lenni...

Kori
A kurd-ok ellen valójában népírtást csináltak, és a legszomorúbb az egészben hogy az arab országok teljes egyetértésüket adták, az Ensz pedig semmit sem csinált!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

K.András
"hááát! nemtom, hogy nem csak amcsi demagóg duma-e, de ha igaz, akkor nagyon durva. 😞"

Ezek megtörtént események,méghozzá az öböl hûboru után történt,azt hitték az irakiak,hogy amcsik be fognak vonulni az országba és felszabaditják öket,voltak tervek is erre nézve ezért bevonták az elnyomott ellenzéket,aztán nem mertek bevonulni és szaddam igy állt bosszut azokon akik fel merték emelni a szavukat és egyezkedtek az amcsikkal...
Volt olyan falu amelyik teljesen kihalt a vegyitámadás miatt,több tizezerre becsülik a hallottak számát stbstbstb...

Kori
kösz!

de sajna ez az igazság

beillik egy X-AKTÁ-nak, vagyi megoldhatatlan

Z
KITÖR a demokrácia? ez jó! 😊)))

sok fos esemény közé egy kemény poén is vegyült!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kori
München-i olimpia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kori
Bush a választást mindenképp elveszti

nyerhetne ha a terrorizmusra látványos csapást tudna mérni - mondjuk az egész alkid likvidálása ladennel az élen, irakban kitör a demokrácia több katona nem hal meg és stb.......

Kori
az emberáldozat jobb mint a károkozás, az kijavítható!!

Z
hááát! nemtom, hogy nem csak amcsi demagóg duma-e, de ha igaz, akkor nagyon durva. 😞

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Galy
Tetsuo
majd +látjuk..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

[NST]Cifu
Én ma néztem a CNN-en egy kis választási elõszondázást, Bush-nak nagyon nem jött jól ez a fogolykínzásos eset, a jelenlegi felmérések szerint 47% Kerry és 44%-os Bush támogatottsága. Úgy, hogy nemrég még Bush vezetett...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ha most nagyon gonosz lennék, azt mondanám lesz, mert az usanak és bushnak az az érdeke hogy balhé legyen - ha robbantás van, akkor ujraválasztják, ha nincs, akkor nem...

clumsyword
remélem azért alaposan bebiztositják az olimpiát. nagy geciség lenne ha ott történne valami.

The following program contains scenes of violence and mature subject matter. Viewer discretion is advised.

Davidus
Ha én terrorista lennék akkor az építkezésen robbantanék. Ha tönkretennék az olimpiai staidont azzal vége is lenne az olimpiának. Bár ezek inkább embereket akarnak ölni.

V9ykn8_TZL0

Kori
nyugodj meg nem kell nekik ötlet

azzal rendelkeznek bõven
idõnként a kivitelezéssel vannak problémák

Z
az 1081-et nem kellett volna ennyire komolyan venni...

Kori
terrorizmus lényege: minél több embert félelembe tartani és így a kormányukra nyomást gyakorolni.

ezek amúgy semmit sem tisztelnek
pl. tálibok a világörökséget pusztították az ENSZ tiltakozása ellenére

sport, kultúra, emberjogi rendezvény - semmit sem tisztelnek

véleményem szerint a vegyi támadás már komoyabb ügy lett volna ezért nem valószínû hogy az öngyilkosok csinálták volna, vagy a hamasz új vezetõje - amit ugye titokban tartanak - nagymenõ csávó akar lenni. Mondjuk laden 2 .

Davidus
Várj lefordítom!

تفضيلات
أدوات الل
بحث متقدم
EB مجموعات
مجموعات
Olimpia
الدليل

V9ykn8_TZL0

K.András
"Szal ezeken a rendezvényeken már nem ér robbantani"

Sajnos ez nem olyan,hogy a terroristának azt mondod itt vagy ott nem ér...Aki robbantani akar,az lehetöleg olyan helyet választ ahol aránylag könnyen megteheti,és ahol sok sok ember van,szinte biztos vagyok benne,hogy ez az olimpia a terroristákrol fog szolni és nem a sportrol,ami azt illeti már "tesztelik" a környéket a terroristák,nemrégiben találtak egy bombát...Nyilván nem véletlen került oda...

Z
jaja, csak nehogy az olimpián/ foci EB-n csináljanak valamit!

terroristák: most nem ötletet akartam adni, jó? Szal ezeken a rendezvényeken már nem ér robbantani, és egyéb gonoszságot mûvelni!

ghost cb
Szerintem nagy katasztrófát akartak okozni, azért a vegyi orientáltság ().

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

[NST]Cifu
A múltkor olvastam valami olyat, hogy pár palesztin öngyilkos merénylõ megpróbált egy izraeli kikötõbe bejutni, ahol jelentõs mennyiségû vegyi anyagot tároltak. A biztonsági õrség és a rendõrség végülis lelõtte õket.

Ez abból a szempontból érdekes, hogy úgytünik megpróbálnak valóban komoly katasztrófát okozó támadást végrehajtani, de ez nem a hagyományos palesztin szélsõségesek tipikus támadása, mivel azok vagy katonai õrposztok megtámadásáról, vagy civilek elleni öngyilkos merényletekrõl szóltak. Kiváncsi lennék, hogy a kikõtõ elleni támadást a "régivágású" szélsõségesek, vagy azoknál képzettebb, na 'adj isten Al-kaida kötõdésû emberek szervezték-e?

A kérdésedre ha tippelnem kellene, akkor valószinüleg egy "szokásos" öngyilkos merényletre tippelnék.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kori
izrael nagytakarítást csinált a palesztin terroristák közt!!!!!!!!

kíváncsi leszek a hamasz válaszlépésére!!

Z
talán belátóbbak kicsit, mint arab testvíreink, ki tudja, az amcsik útjai kifürkészhetetlenek (vallást gyakorló emberek: ne bántsatok! )

Kori
kiengedték a lendõ terroristákat a börtönbõl az amcsik

kényszerû lépés, vagy valamit akarnak????,

Z
lehet, hogy lol, de ezt egy olyan ember mondta nekem, aki katonai diplomát szerzett, és nem épp, hogy átcsúszott...

"sajna a fegyvereket is ki kell próbálni, azért <is> háborúztak" --- az is kimaradt

Glpetyus

Z
nem lehet leirtani õket, csak úgy, hogy az ártatlanokat is elpusztítják, ami ugye lehetetlen...mert akkor az amcsik sokkal rosszabbak lennének mint a fejezõs emberek. Ki kell vonulni a onnan. És csak okosan háttérbõl mozgatni a szálakat. De sajna a fegyvereket is ki kell próbálni, azért háborúztak. Viszont a városi gerilla taktika ellen nincs fegyver. Terror volt...terror van...a többit tudjátok, 😞

Kori
az ilyenek semmit, túl nagy a média

úgy kell elfogni õket hogy tûzharcba kell keveredni velük, leírtani a ganékat és nincs tárgyalás

FtranX
én is osztom az érzésedet.

ha elkapják a gyilkosokat, kíváncsi leszek, hogy mit kapnak a börtönben az amcsiktól.

Z
erre irtam, bocs

Z
hát ez biztos így van, de ez olyan dolog, mint az, hogy elhull a virág, eliramlik az élet...mindeki tudja, csak egyvalaki mondja.

Na jó, gyalázatosan gyenge a páhuzam, de jobb nem jutott eszembe! 😊

bigfoot
az nem tetszik hogy a fidesz ezzel is csak azért foglalkozik mert õ az ellenzék és ha lesz valami tudják mondani : igen mi megmondtuk hogy kikéne hozni a magyar katonákat.

Tikal
lol, a fidesz szerint az iraki kinzások nem csak a magyar hanem a nemzetközi közvéleményt is felháboritották 😄DD

bigfoot
ja télleg most nézem csak kicsit mérges lettem mikor megláttam szóval bocsi

K.András
"Válasz '😊' üzenetére (#1044)"
Szal nem neked irta,szépen benézted 😄

bigfoot
ugye ezt nem nekem irtad. megnézném ha a te faterod lett volna te mit szóltál volna

Kori
még egy ilyen lefejezés és nagyon idegesek lesznek

igen csak rángatózni fog az ujjuk a fegyver elsütõjén!!

K.András
Egy magyar társunkat levágnának mint egy birkát,nekünk is nyilna a bicska a kezünkben,bár öszinte leszek,nekem most is van egy olyan érzésem,hogy az ilyen férgeket EL KELL TAPOSNI!!!Persze nem az átlag iraki polgárra gondolok...

lokista12
De kis Geci vagy.

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

bigfoot
megtudom érteni