Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem is faja volt, bár hazudnék ha azt mondanám hogy akkro imádtam
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Miért kell vallási jelképeket betiltani?
Inkább viseljunk magunkon kapitalista jelképeket mint pl a MÁRKÁK a ruháinkon? Tehát a Nike-t támogathatom, de azt nem irhatom magamra hogy hiszek Istenben?
Ez demokrácia?
Talán még a Heinekeen vöröscsillagát is betiltják majd? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ogrish.com
ellenkezõleg ->1742
ugyanaz a kategoria .)
, úgy értelmeztem ha zsidó lenne jogosan viselné...
de zárjuk le a sapka,sál,kipa,kenõ témát

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Bocs Grenzjager ha félreérthetö voltam , de szerintem nem.
Hiradásokbol ugy tünik sokféle náció volt a terrorista csapat csecsen, arab stb. midneez nem számit állatok voltak....
Amit már régen is mondtam, a végén még akkor is be fog következni, ha ott is vannak a szövetséges erõk (akik most valószinüleg visszafogják magukat, hiszen nagyon nem tenne jót Bush kamoányának, ha a híradások nagyobb iraki civil vagy amerikai katonai áldozatokat követelnének a harcok..).
Félõ, hogy irak háromfelé szakad...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ugyanannyira lenne jogos, mint a muzulmán lányoknál a fejkednõ viselése. De ugyanúgy nem lehetséges.
a legjobban természetesen ez a lepleknél látszik, hiszen egy hívõ keresztény csak berakja a póló alá a nyakláncot, de a törvény ugyanúgy vonatkozik minden vallási jelképre.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az is biztos, hogy nem az történt, amit õk akartak. Egyszerûen el volt b@szva az egész akció, nem volt megfelelõen kordinált, és kellõen összeszedett irányítás. A legáltalánosabb dolog, hogy a környék hemzsegett a civilektõl.... az elsõ dolog az kellett volna legyen, hogy lezárják hermetikusan az iskola környékét, és a civileket kordon mögé terelik.
muzulmánnak is akkor uao "jogos" lenne
1. hiszen a franciák mindig is ellenezték az iraki háborút
2. a követeléseknek semmi köze Irak szabadságához
3. ????????????
N0 TXT TLK PLZ!4!
N0 TXT TLK PLZ!4!
pedig ez nagyon is lényeges abban a körzetben - a szomszédjaik mind muszlimok, mig oszétia keresztény
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
egyébként nem vagyok fajgyülölö de ez a legegyszerubb megoldás, mindenki szépen huzzon haza, ha nekik ott olyan jo, hordjanak fejkendot az iskolában stb, de ne balhézzanak. Franciák már tettek egy ilyen kisérletet anno.
Csak sajnos amig olaj van addig balhé van, meg amig ilyen idioták vezetik az USA-t mint Bush
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Plusz ha a terroristákat megtalálják és likvidálják, ezek általában nem fognak közvetlen cselekedeteket végrehajtani...
Így van, de ezért már nincs (mert a politikai nyilatkozatokra mindkét fél fittyet hány), vagy minimális volt.
Ez esetben pedig ugye a két fél között örlõdsz...
"
Nem jól értelmezted, amit írtam...nem arra céloztam ezzel, hogy a terroristák terrorizálják a lakosságot. Hanem lehet a civilek közt - nem fegyveres - terrorista. Mert attól, hogy valaki nem fog fegyvert, és nincs a mellkasán bomba, még terrorista, ha támogatja a fegyvereseket. De én itt arra gondoltam, hogy önmagától, mindenféle ráhatás nélkül.
...mondd[/d]...
Erdemes megnezni egy-ket Groznijrol keszult fenykepet, miutan az oroszok egy kicsit meglovoldoztek. Ott nem egy iskola dolt ossze, hanem egy varos tunt el. Mint a vilaghaborus bombazas utan.
Persze lehet, hogy az orosz neheztuzerseg csak celzott loveseket adott le terroristakra, de ezt azert nehez elkepzelni.
Persze mindez csak az olajert van. Megyek is tankolni...
Nem csodálkoznék, ha valahogy úgy mûködne ez, hogy feltünik a szinen egy csapat állig felfegyverzett csecsen/arab lázadó, akik azt mondják, hogy adj nekik élelmet, vagy bújtasd el õket, és mond el, hogy milyen oroszokat láttál a környéken. Merj nekik ellent mondani... És utána mit csinálsz? Elmész az oroszokhoz, akik eddig is folyton zaklattak és megvetettek, hogy beáruld a felkelõket, kockáztatva, hogy aztán még a végén felelõsségre vonnak esetleg azért, mert "együttmûködtél" a terroristákkal? Egy frászt.
Ez esetben pedig ugye a két fél között örlõdsz...
Mind a palesztinok, mind az izraeliek vissza akarnak vágni minden apró tûszúrásért.
Ezzel teljesen egyetértek.
Külsõ segítség nincs, vagy minimális.
Volt egy próbálkozás, a Francia Idegenlégió is ott volt egy ideig aféle békefentartóként, de a helyzeten mit sem változtatott ez...
Mert ha csak az egyik oldalt bírálod, még azt mondhatják, hogy diszkriminálod azt.
Itt szvsz azért egy árnyalatni különbség akad. A palesztin területeken is kicsit hasonló a helyzet, mint az elsõ hozzászólásban felvázolt csecsen helyzetben. Olykor-olykor a TV hiradókban is hallani, hogy egyik másik palesztin fegyveres csoport kivégzett olyan palesztinokat, akik "nem tartják magukra kötelezõnek az intifádát". Gyakorlatilag éves szinten akár több száz palesztin azért hal meg, mert nem hajlandó a palesztin szélsõségeseknek élelmet/pénzt(gyakorlatilag sarcot a "szent háborúra")/búvóhelyet adni. Izraeli oldalon azért nem ennyire szélsõséges a helyzet, bár nem tudom, hogy mi lett azzal a pár tucat Izraeli tisztel, akik megtagadták, hogy a megszált területre vezényeljék õket (val'szeg hadbíróság parancsmegtagadásért). Szóval mindkét oldalon vannak olyanok, akik nem értenek egyett a jelenlegi állapottal, és megpróbálnak tenni valamit, a saját képességeikhez mértem.
Õk az igazi vesztesei a közel-keleti konfliktusnak...
Viszont az, hogy valaki civil, még egyáltalán nem teszi biztossá, hogy nincs köze a terroristákhoz. Arra gondolok itt, hogy hozzá lehet juttatni a terroristákat élelelmhez, búvóhelyhez, INFORMÁCIÓKHOZ, stb.
A hozzászólásod második feléhez csak annyit, hogy ezt a kérdést teljesen felesleges feszegetni. Senkit nem akarok a következõ kijelentésemmel megbátani, tehát nem félreérteni. Úgysem lesz változás, mert ilyen népek. Mind a palesztinok, mind az izraeliek vissza akarnak vágni minden apró tûszúrásért. Egyszerûen senki sem tudja már mikor kezdõdött egymás legyilkolása, de nagyon úgy tûnik, hogy soha nem lesz vége. Külsõ segítség nincs, vagy minimális. Az izraeliek nem tudják, a palesztinok nem is akarják megoldani a problémát. A vérükben van a visszavágás.
Ezen kívül ez egy permanensnek tûnõ dolog, aminek ma már nincs akkora hordereje, mint mondjuk az orosz túszdráma. Persze, hogy terrorcselekmények történnek ott is, és a téma címe terror, de - kissé ferde párhuzammal - ez olyan, mint egy jó filmek topikban egy sorozatot tárgyalni.
Még egy momentum: igen, azért nem lesz vége, mert belenevelik a gyerekekbe, de inkább azt mondom, hogy nem is nevelik be....az anyatejjel szívják magukba az agressziót, a másik iránti utálatot, az önfeláldozást, stb., viszont tegyük hozzá, hogy valami hasonlónak - nem pont ennek, - a másik oldalon is kell lennnie. Mert ha csak az egyik oldalt bírálod, még azt mondhatják, hogy diszkriminálod azt.
Az utsó mondat - lenne - a kulcsa mindennek. Csakhogy valószínûleg a civil lakosság körében vannak hírszerzõk is, akik folyamatosan ellátják információval a fegyvereseket. A nagyobbik szimpla polgári részük pedig szvsz nem is akarja tudni, hogy mi történik a terroristákkal. Felkutatni meg: lásd Bin Laden...
, szinte képtelenség.Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit te mondasz, nem más, mint boszorkányüldözés. Ki volt a boszorkány a középkorban? Aki tagadta a keresztény egyházat. Ki volt a "boszorkány" a kommunizmus idején? A kulákok és azok, akik nem életették a pártot. Ki volt a "boszorkány" az USA-ban az 50-es években? Aki egy kicsit is megértõ próbált lenni a szocializmussal. Ki a modern "boszorkány"? Aki olyan népcsoporthoz tartozik, amelynek egyes tagjai terrorista cselekményeket követnek el civilek ellen?
Ehez kapcsolódik egy másik fórumban nemrég történt eset: mondhatni a "szokásos" felállás, a gonosz Izrael, aki elnyomja és terrorizálja a szegény és ártatlan palesztinokat (félreértések elkerülése végett: én úgy vélem ebben a konfliktusban egyik fél sem "jó", sem "gonosz", mindkét felet el lehet ítélni, és meg is lehet érteni). Apró kérdés: mi történne, ha a palesztinok nem követnének el több terrorista támadást Izrael ellen? Talán béke lenne (egy békemegállapodás már elcsúszott ezen). Viszont úgy sose lesz béke, hogy a palesztin szélsõségesek a gyerekekbe belenevelik a háborút, fegyvert adnak a kezükbe, és arra tanítják, hogy "szent háborút" kell vívniuk, erre születtek! Az ilyen "iskolákat" kellene megszüntetni, és akik ezt csinálják, azokat felelõsségre vonni.
Itt is ez a helyzet. Nem a civileken kell bosszút állni. Azokat kell felkutatni, akik az egész mögött állnak...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"