3974
Terrorizmus a nagyvilágban
-
#2208 "Éhségsztrájkot kezdett börtönében a megbuktatott iraki diktátor, Szaddám Huszein és a korábbi iraki rezsim tizenegy magas rangú vezetője. A hatalmától megfosztott diktátor és a többi volt iraki vezető állítólag a börtönben velük szemben alkalmazott rossz bánásmód miatt kezdte a tiltakozó akciót." -
#2207 "A kormány szerdai döntése értelmében 2005. június 1-től várhatóan 2006. szeptember 30-ig tart annak a katonai alakulatnak a küldetése, amely a NATO-misszió keretében utazik Irakba - mondta László Boglár kormányszóvivő a kabinet ülését követő sajtótájékoztatón." -
#2206 "Tizenketten meghaltak az iraki Ramádiban, amikor egy öngyilkos merénylő a tömegbe hajtott és felrobbantotta a gépkocsiba rejtett pokolgépet - írja a BBC News. A halottak többsége iraki rendőr."
nem lesz abból a januári szavazásból semmi szerintem -
#2205 Kárpát infó -
#2204 van valami kárpát info oldal, de nem tom a címét :( -
#2203 Esetleg ez az oldal? Csak ráleltem, de még nem volt időm átböngészni. -
#2202 hivatalsoan még mindig nincsenek ott, szal kétlem hogy megírják ha elkezdődik a tisztogatás. -
#2201 Hát jah. Viszont eléggé naprakészen nyomatják a híreket, olyan 5-10 percenként frissül az oldal...
Arra jó, hogy ha nagy gáz van (fegyveres erők vagy hasonló) akkor azért tudomást lehet szerezni róla. -
#2200 na az tuti hogy ezzel kapcsolatban az oroszoknak még a kérdéseit sem hiszem el. -
#2199 Én ezt találtam: klikk
Oroszul van... -
#2198 nem tudtok valami normális oldalt ahonnan közvetítik az ukrán balhét?
nem találok semmit aminek hinni lehetne :( -
#2197 cuki volt az asztalterítője -
#2196 egyetértek -
#2195 olyan mintha a tehervonatot fejelte volna meg :( -
#2194 Fogalmam sincs, talán valami sörétespuska... -
#2193 a végén a manuszt akinek csak 1 felismerhetetlen massza volt a feje helyén vajon mi intézte el? -
#2192 Elefántcsontpart...
Figyelem, a videó eléggé brutális, mindenki a saját felelőséggére nézze meg!
Ezen kívűl tegyük hozzá, hogy a (videó nevével ellentétben) francia katonák lázadó csőcselékre nyitott tüzet, akik a külföldieket akarták meglincselni. -
#2191 Elsősorban azonban az orosz fegyverexportőröknek... -
#2190 viszont nagyon jo fegyverpiac, tehát ott sem lesz egyhamar béke :( -
#2189 a bunozok illegális fegyverrel balhéznak nyilván, de vannak ugye a nem előre kitervelt családi balesetek stb amihez jo a szekrényben piheno apuka pisztolya is..... nem tudom miért jo egy olyan országban élni ahol minden lakosra jut vmilyen lőfegyver.
Duna Tv-v néhány nappal ezelőtt volt egy jo musor Bushrol, a cimére nem emlékszem, de biztos ismétlik majd...
a lényeg hogy elhangzott egy mondat amivel egyet tudok érteni: nem biztos hogy egy olyan nép mint az iraki meg érdemli a demokráciát, mégpedig azért nem, mert nem "kuzdottek" meg érte, nem igénylik egyszeruen, innentol kezdve pedig rájuk erőltetjuk az akaratunkat és nem valoszinu hogy beláthato időn belul béke lesz ott.
szvsz :) -
#2188 Sajnos a Közép-Afrikai országok helyzete cseppett sem rózsás. Hacsak nem lesz valami durva ENSZ beavatkozás, a helyzet nem fog változni. Viszont ki lenne hajlandó válalni ezt? Ide is több százezer katona és rendfentartóra lenne szükség... -
#2187 -
#2186 Ezt mondogatom én is. Az ilyenek miatt lassan az összes segélyszervezet kivonul irakból, amit az iraki civilek fognak megszenvedni... -
Garfield #2185 Ezután ne próbálja meg senki azt magyarázni, hogy hazájuk szabadságáért küzdő hős felkelőkről van szó. -
#2184 Szudán-ban szerintetek lesz még béke, vagy az is olyan lesz mint palesztina vs. izrael -
#2183 Ez tény, főleg annak tudatában, hogy ahogy olvastam, az iraki ellenálló súlyosan sérült volt, kicsit talán morbid, de szerintem még mindig jobb a gyors fejbelövés, minthogy ott hagyják szenvedni. -
#2182 Az amcsi katona lelőtt egy sebesült irakit!
Szerintem ez benne van. Hiszen háború van. Ilyen körülmények között stressz stb.. nem fair ez az egy katona ellen Ljárni. -
Grenzjager #2181 Gyilkosságok 100.000 lakosra
USA : 6,6
Magyarország: 2,9
Japán: 0,6
Mexikó: 17,2
Kolumbia: 73,0 (!!)
-
Grenzjager #2180 viszont 3 szor annyian halnak meg gyilkosság végett mint Magyarországon -
Grenzjager #2179 -
harcu #2178 Hogy tisztább legyen, a statisztika 1000 emberre vetítve értendő. -
harcu #2177 Az USA-ban a regisztrált fegyverrel elkövetett büncselekmények aránya kisebb, mint a magyarországi statisztikáké. Ott is illegális fegyverrel bűnöznek - naná, nem hülyék, hogy a fegyver száma alapján azonosítsák őket. Akkor meg miért is rossz a szabad fegyverviselés? -
Garfield #2176 Mert ők is Moszad-ügynökök voltak. -
#2175 vagy teljesvértben arccal előre patakba esni és ott megfulladni :) -
Grenzjager #2174 .... minden vezér, király, császár, fejedelem, tábornok és egyéb híresség halála
elsősorban: mérgezés
és csak utána a természetes halál. Ez már rég óta így volt, és a későbbiekben is így lesz. Most nincsenek vaddisznóvadászatok mint régen, ott lehetett a legjobban elhullani...
-
#2173 miért mérgezés az ok egyzserü a halhatatlan vezér aki addig akar élni mig népének országa lesz nem halhat meg azért mert 75 évrs és beteg ember csak azért mert a gonosz izraeliek megölték....
Nagypapám aki világ életében sportolo volt(nem terroista , nem katona) meghalt 70 évesen már gondolkozok ki mérgezte meg... -
Grenzjager #2172 nem nem, ott is kell fuvolázni.......... -
#2171 azért nem minden évben politikai elgondolásból osztják a Nobel-t. -
#2170 mióta azok 3-an megkapták nem veszem semmibe a Nobel béke díjat, ennyi erővel Sztálin meg Hitler is megkaphatná posztumosz mivel kevesebb ember haláláért felelnek mint amennyit megölethetek volna..... -
#2169 Igen ez szep volt.
Biztos tudja mindenki hogy Nobel-Beke dijas volt