3974
Terrorizmus a nagyvilágban
-
#2368 szekényke -
#2367 38 halott 700 sebesült, 1 magyar csaj megsérült a mostani hírak szerint. -
#2366 áűűűű, örlük hogy nem a közelemben vagy, es ilyenkor szegyellem magamat, hogy ember vagyok. köszönöm, most megbizonyosodtam, igen, meg mindig van hülye ember, neked kellett volna ott lenned a robbantaskor ha te komolyan gondolod ennyi idosen azt amit mondtal -
#2365 -
#2364 kössz az elso mondatod igazan jolesett...
a feligmeddig arabokat csak felig deportalnad? :( -
#2363 nem vedem en a terroristakat, felre ne ertsetek, de
-azok abba nonek bele, hogy fegyverek ropognak, es bizony azt latjak, hogy az ameriakiak jopar eve ott vannak a semmiert.
-Bush nem kereszteny. Szerinted az aki kepes az eletet adni azert hogy par embert megoljon, mennyire hisz benne. Jobban mint hogy te felfognad.
-Meghalt x es megserult í ember. sablonos szar duma, de arrol mikor az amerikaik kiirtottak 700000 afrikait miert nem szolnak.
-Mellesleg varhato volt, az angolok sem usszak meg, ok tamogattak usa utan alegjobban az egesz iraki haborut. iszonyu szerencse hogy ennyivel megusztak. -
#2362 Igen. Összeterelni öket egy lakatlan szigetre és atomot nekik. -
#2361 Rühellem a kis g***i terroristákat.
Miértnem mennek katonai célpontok ellen? Mert ott szétlövik őket a g***ibe.
Én azt tenném, hogy ráböknék a terrorok oldalán a térképre és minden civil halott után menne egy 500 kilós.
Ha meghaltak 33-an, bökök egyet a térképen és megy a 33 darab 500 kilós.
Érdekes Izraelt nem ba***tatják már. Megtanulták, hogy ha kekeckednek, akkor odamegy a Moszad, leöl pár embert suttyonban azt kész. Senki nem látott/halott semmit, az ügy el van intézve. -
#2360 ez borzalmas nem tudom kinek jó ez hogy ártatlan civileket ölnek meg. rettegés lesz az egész világban. aki a mammut árkád és westend bombariadót csinálta annak meg kezét törném széjjel. fél budapest lebénul egy ilyen faszságban és ez kurvasok pénzébe kerül az adófizetőknek is. -
#2359 Én is . :)
Nem tudom mi a megoldás 10 év és úgy fogunk ugrálni ahogy a szaros eta baszk, meg alkaida fütyül.
Mindnehol rettegés lesz, s ezt nem szabadna hagyni, hogy mindent megtehessenek.
Ergo: Katonai lépéseket kellene tenni az ügy érdekében :D
-
#2358 zsánklód vándámm?:D -
#2357 az összes arabot azonnal deportálnám Európából.
de ezt már megtettem volna 2001.09.11-én is.
és ez most független attól, hogy USA mit csinál(t) itt+ott.
vétlen, békés embereket gyilkolni senkinek sem szabad.
az összes ismert terroristát, és azokkal kapcsolatban álló embert azonnal kitoloncolnám, és örüljön hogy nem likvidálom....
-
#2356 elég rosszarcu gyerek :O -
#2355 Mit olvastok le az arcáról?
Az ilyenekből kerülhetnek ki a terroriták... -
#2354 :O -
#2353 egy teljesen mással foglalkozó fórum, csak hát mindenhol téma... -
#2352 végülis ez megmagyarázná miért nem tunt fel senkinek pár magárahagyott gyanus csomag... -
#2351 hmmm...
hol van ez a fórum? -
#2350 fórumról:"You may not hear this anywhere else, but a client of my colleague witnessed at first hand a suicide bomber being "taken out" (permanently) by armed police in the vicinity of Canary Wharf this morning."
Canary Wharf -
#2349 A SkyNews-on negyvenöt halálos áldozatot említettek, és a hírek szerint az áldozatok és a sebesültek között is sok a turísta... -
#2348 Szerintem a BUX indexre mentek rá, sikeresen -
Garfield #2347 Gondolom, most a sajtó most ugrik minden olyan hírre, amiben akár magában, akár szóösszetétel részeként szerepel a "bomba" szó. -
#2346 Szerinted az volt a céljuk?
Félelmet gerjeszteni akarnak, és ezt igencsak elérték... -
#2345 tudom én is, csak hogy a BBCre is kikerült hírként azon lepődtem meg
a bombariadóval meg nem lehet nem foglalkozni, mert mi van ha egyszer mégis... -
#2344 Az én véleményem az, hogy ezek a "vicces" emberkék alig jobbak, mint a terroristák, akik Londonban robbantottak... -
Inquisitor #2343 "a terroristák elérték a céljukat... "
???
Esett az olaj ára, meg a forintárfolyam? -
Inquisitor #2342 A Mamutban, a Westendben és az Árkádban csináltak "vicces" emberek bombariadót. Most a sok zsarumobil miatt fél Budapest járhatatlan ... -
#2341 nevetséges... kéne egy olyan törvény hogy magyarországon magasról le lehet szarni a bombariadót:P -
#2340 Yepp, Három bevásárlőközpontot ürítettek ki Budapesten. Mondjuk az érdekes, hogy ez az angoloknál is hírérték most. Jön a rettegés megint, a terroristák elérték a céljukat... -
alsó sor -
#2338 valamilyen szempontból érthető... ez a feladatuk. (nem ez lenne a dolguk, de az megint más kérdés) -
#2337 Ez az, de a sajtó képviselő megint egymást licitálják túl a számok tekintetében... -
#2336 tippelgetni lehet, hivatalos "eredmény" úgyis csak pár nap múlva várható... -
#2335 Már megy a halottak számainál a "verseny", a FoxNews oldalán 40 halottat és 300 sérültet írnak... -
#2334 Ja 20 halottal már bekerülhet a találkozások magazinba is -
#2333 Akkor az index mégis jó infókat adott
-
OPM #2332 -
#2331 Egy átláthatóbb térkép -
#2330 Nem tudom ez hol van, de elég kihalt. Kerestem a térképen, de nem tudtam "összhozni" a robbantások helyszínével... -
#2329 Yepp, a CNN-en már 7 robbantás és legalább két tucat halotról írnak...