Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a feligmeddig arabokat csak felig deportalnad? 😞
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-azok abba nonek bele, hogy fegyverek ropognak, es bizony azt latjak, hogy az ameriakiak jopar eve ott vannak a semmiert.
-Bush nem kereszteny. Szerinted az aki kepes az eletet adni azert hogy par embert megoljon, mennyire hisz benne. Jobban mint hogy te felfognad.
-Meghalt x es megserult í ember. sablonos szar duma, de arrol mikor az amerikaik kiirtottak 700000 afrikait miert nem szolnak.
-Mellesleg varhato volt, az angolok sem usszak meg, ok tamogattak usa utan alegjobban az egesz iraki haborut. iszonyu szerencse hogy ennyivel megusztak.
Þór vígi þessi rúnar
Miértnem mennek katonai célpontok ellen? Mert ott szétlövik õket a g***ibe.
Én azt tenném, hogy ráböknék a terrorok oldalán a térképre és minden civil halott után menne egy 500 kilós.
Ha meghaltak 33-an, bökök egyet a térképen és megy a 33 darab 500 kilós.
Érdekes Izraelt nem ba***tatják már. Megtanulták, hogy ha kekeckednek, akkor odamegy a Moszad, leöl pár embert suttyonban azt kész. Senki nem látott/halott semmit, az ügy el van intézve.
Þór vígi þessi rúnar
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tudom mi a megoldás 10 év és úgy fogunk ugrálni ahogy a szaros eta baszk, meg alkaida fütyül.
Mindnehol rettegés lesz, s ezt nem szabadna hagyni, hogy mindent megtehessenek.
Ergo: Katonai lépéseket kellene tenni az ügy érdekében 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de ezt már megtettem volna 2001.09.11-én is.
és ez most független attól, hogy USA mit csinál(t) itt+ott.
vétlen, békés embereket gyilkolni senkinek sem szabad.
az összes ismert terroristát, és azokkal kapcsolatban álló embert azonnal kitoloncolnám, és örüljön hogy nem likvidálom....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az ilyenekbõl kerülhetnek ki a terroriták...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Canary Wharf
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Félelmet gerjeszteni akarnak, és ezt igencsak elérték...
a bombariadóval meg nem lehet nem foglalkozni, mert mi van ha egyszer mégis...
???
Esett az olaj ára, meg a forintárfolyam?
V9ykn8_TZL0
alsó sor
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A terrorizmus célja nem feltétlenül az, hogy öljünk meg minél több embert. A lényeg a nyomásgyakorlás, akár "finomabb", akár durvább eszközökkel.
Fel lehet robbantani vonatot is (Madrid), de ha csak London tömegközlekedésének teljes megbénításával fenyegetõznek, az sem rossz, ráadásul könnyebben kommunikálható.
Nézd meg, hogy ezen merényletsorozat után is pl. a tõzsdei árfolyamok mindenütt elkezdtek zuhanni. Lehet, hogy "alig van halott" (bár szerintem 9-cel több ember halt meg a kelleténél), de gyakorlatilag Londonban leállt az élet.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
7 terrorista, ha csak egy tõrt adsz a kezükbe több embert tud megölni (pisztolyjal meg pláne)
1993-ban az IRA felrobbantott egy kisbusznyi robbanóanyagot a City-ben. Eredmény: 1 halott, 40 sebesült. De képzelheted, hogy milyen irtózatos pusztítást végzett a magas, csupa üveg épületekben...