Terror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
szekényke

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Punker
38 halott 700 sebesült, 1 magyar csaj megsérült a mostani hírak szerint.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magus
áûûûû, örlük hogy nem a közelemben vagy, es ilyenkor szegyellem magamat, hogy ember vagyok. köszönöm, most megbizonyosodtam, igen, meg mindig van hülye ember, neked kellett volna ott lenned a robbantaskor ha te komolyan gondolod ennyi idosen azt amit mondtal

The Garrett
<#miaz><#rinya><#wilting>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
kössz az elso mondatod igazan jolesett...
a feligmeddig arabokat csak felig deportalnad? 😞

magus
nem vedem en a terroristakat, felre ne ertsetek, de

-azok abba nonek bele, hogy fegyverek ropognak, es bizony azt latjak, hogy az ameriakiak jopar eve ott vannak a semmiert.
-Bush nem kereszteny. Szerinted az aki kepes az eletet adni azert hogy par embert megoljon, mennyire hisz benne. Jobban mint hogy te felfognad.
-Meghalt x es megserult í ember. sablonos szar duma, de arrol mikor az amerikaik kiirtottak 700000 afrikait miert nem szolnak.
-Mellesleg varhato volt, az angolok sem usszak meg, ok tamogattak usa utan alegjobban az egesz iraki haborut. iszonyu szerencse hogy ennyivel megusztak.

Carlos
Igen. Összeterelni öket egy lakatlan szigetre és atomot nekik. <#violent><#eplus2>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Rühellem a kis g***i terroristákat.
Miértnem mennek katonai célpontok ellen? Mert ott szétlövik õket a g***ibe.
Én azt tenném, hogy ráböknék a terrorok oldalán a térképre és minden civil halott után menne egy 500 kilós.
Ha meghaltak 33-an, bökök egyet a térképen és megy a 33 darab 500 kilós.

Érdekes Izraelt nem ba***tatják már. Megtanulták, hogy ha kekeckednek, akkor odamegy a Moszad, leöl pár embert suttyonban azt kész. Senki nem látott/halott semmit, az ügy el van intézve.

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
ez borzalmas nem tudom kinek jó ez hogy ártatlan civileket ölnek meg. rettegés lesz az egész világban. aki a mammut árkád és westend bombariadót csinálta annak meg kezét törném széjjel. fél budapest lebénul egy ilyen faszságban és ez kurvasok pénzébe kerül az adófizetõknek is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kaplan
Én is . 😊
Nem tudom mi a megoldás 10 év és úgy fogunk ugrálni ahogy a szaros eta baszk, meg alkaida fütyül.
Mindnehol rettegés lesz, s ezt nem szabadna hagyni, hogy mindent megtehessenek.
Ergo: Katonai lépéseket kellene tenni az ügy érdekében 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Davidus
zsánklód vándámm?😄

V9ykn8_TZL0

Frank99
az összes arabot azonnal deportálnám Európából.
de ezt már megtettem volna 2001.09.11-én is.

és ez most független attól, hogy USA mit csinál(t) itt+ott.

vétlen, békés embereket gyilkolni senkinek sem szabad.
az összes ismert terroristát, és azokkal kapcsolatban álló embert azonnal kitoloncolnám, és örüljön hogy nem likvidálom....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Rafaelo
elég rosszarcu gyerek 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Gorvik
Mit olvastok le az arcáról?

Az ilyenekbõl kerülhetnek ki a terroriták...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Rafaelo
😮

Dzsini
egy teljesen mással foglalkozó fórum, csak hát mindenhol téma...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Garrett
végülis ez megmagyarázná miért nem tunt fel senkinek pár magárahagyott gyanus csomag...

FtranX
hmmm...
hol van ez a fórum?

Dzsini
fórumról:"You may not hear this anywhere else, but a client of my colleague witnessed at first hand a suicide bomber being "taken out" (permanently) by armed police in the vicinity of Canary Wharf this morning."
Canary Wharf

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
A SkyNews-on negyvenöt halálos áldozatot említettek, és a hírek szerint az áldozatok és a sebesültek között is sok a turísta...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Balo
Szerintem a BUX indexre mentek rá, sikeresen <#idiota>

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Gondolom, most a sajtó most ugrik minden olyan hírre, amiben akár magában, akár szóösszetétel részeként szerepel a "bomba" szó.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

[NST]Cifu
Szerinted az volt a céljuk? <#idiota>

Félelmet gerjeszteni akarnak, és ezt igencsak elérték...

Dzsini
tudom én is, csak hogy a BBCre is kikerült hírként azon lepõdtem meg

a bombariadóval meg nem lehet nem foglalkozni, mert mi van ha egyszer mégis...

[NST]Cifu
Az én véleményem az, hogy ezek a "vicces" emberkék alig jobbak, mint a terroristák, akik Londonban robbantottak... <#boxer>

"a terroristák elérték a céljukat... "
???
Esett az olaj ára, meg a forintárfolyam?

A Mamutban, a Westendben és az Árkádban csináltak "vicces" emberek bombariadót. Most a sok zsarumobil miatt fél Budapest járhatatlan ...

Davidus
nevetséges... kéne egy olyan törvény hogy magyarországon magasról le lehet szarni a bombariadót😛

V9ykn8_TZL0

[NST]Cifu
Yepp, Három bevásárlõközpontot ürítettek ki Budapesten. Mondjuk az érdekes, hogy ez az angoloknál is hírérték most. Jön a rettegés megint, a terroristák elérték a céljukat...

Dzsini

alsó sor

Dzsini
valamilyen szempontból érthetõ... ez a feladatuk. (nem ez lenne a dolguk, de az megint más kérdés)

[NST]Cifu
Ez az, de a sajtó képviselõ megint egymást licitálják túl a számok tekintetében...

Dzsini
tippelgetni lehet, hivatalos "eredmény" úgyis csak pár nap múlva várható...

[NST]Cifu
Már megy a halottak számainál a "verseny", a FoxNews oldalán 40 halottat és 300 sérültet írnak...

Balo
Ja 20 halottal már bekerülhet a találkozások magazinba is <#szomoru1>

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

mrzed001
Akkor az index mégis jó infókat adott

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Balo
Egy átláthatóbb térkép

Balo
Nem tudom ez hol van, de elég kihalt. Kerestem a térképen, de nem tudtam "összhozni" a robbantások helyszínével...

[NST]Cifu
Yepp, a CNN-en már 7 robbantás és legalább két tucat halotról írnak...

Dzsini
négy helyszínen hét robbanás... a két halott a buszról van, a többit majd még hozzák ki a metróból... oda mostanában merészkednek le.

I.C.ram
Index 6+1 robbánásról beszél, és valami 20 halottról 😄
I.C.ram
pisztoly/kés fele annyira "látványos", mint egyrobantás. Sokkal többen félnek egy robbantástól, mint a kézifegyverektõl. Egy robbantással sokkal drasztikusabb hatást lehet elérni. a halottak senkit nem érdekelnek, azok csak melléktermékek, a lényeg az, hogy rengeteg pénzébe kerüljön a helyreállítás az országnak, és megbénítson valami, akár a gazdaságot, közlekedést, stb.
Mike
gyárthatod itt is az önrobbantós elméleteidet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

[NST]Cifu
Négy robbanás volt, három metróállomásokon, a negyedik egy kétemeletes buszon. A BBC szerint két halott van eddig (20 perces hír).

mrzed001
Ebben van valami. Én egy kicsit katonásabban gondolkodok

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Nem érted.

A terrorizmus célja nem feltétlenül az, hogy öljünk meg minél több embert. A lényeg a nyomásgyakorlás, akár "finomabb", akár durvább eszközökkel.

Fel lehet robbantani vonatot is (Madrid), de ha csak London tömegközlekedésének teljes megbénításával fenyegetõznek, az sem rossz, ráadásul könnyebben kommunikálható.
Nézd meg, hogy ezen merényletsorozat után is pl. a tõzsdei árfolyamok mindenütt elkezdtek zuhanni. Lehet, hogy "alig van halott" (bár szerintem 9-cel több ember halt meg a kelleténél), de gyakorlatilag Londonban leállt az élet.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Meg aztán azon is érdemes elgondolkodni, hogy a WTC után vajon emberéleteket követelõ terrortámadás a nyerõbb a nyugati országok ellen, vagy inkább az életet megbénító a nyerõbb a közvélemény szempontjából. Mert akik egy ilyen robbantást meg tudtak szervezni, azok egy sokkal pusztítóbbat is tudtak volna csinálni, ha akarnak.

mrzed001
Hát, ennyire a terroristák sem lehetnek buták
7 terrorista, ha csak egy tõrt adsz a kezükbe több embert tud megölni (pisztolyjal meg pláne)

Miért lenne furcsa? Nem tudni, ki tette és milyen céllal.

1993-ban az IRA felrobbantott egy kisbusznyi robbanóanyagot a City-ben. Eredmény: 1 halott, 40 sebesült. De képzelheted, hogy milyen irtózatos pusztítást végzett a magas, csupa üveg épületekben...