Terror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
nemtudod mekkora bomba robbant, milyen erõvel, hányan voltak körülötte. Örüljünk neki hogy " csak " ennyi.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mrzed001
7 robbantás és alig van halott?
Ez csak nekem furcsa?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Davidus
"de vajon mít mondasz arra, amikor az iraki terroristák a saját népüket robbantják fel a saját országukban?"
Elkerülte a figyelmedet hogy irakban amcsi bábkormány van.

V9ykn8_TZL0

The Garrett
káosz az tutivan, mert robbanások nélkül is hatalmas a tömeg a belvárosban. PLane most hogy nincs tömegközlekedés...

Hír topik, #654:

Szerintem csakis az ellenséget, legfeljebb ha néhány ugyanolyan arab beleesik a támadásba, akkor ez van, nem lehet óriásplakátokon felhívni a figyelmet arra, hogy július 7-én 11 órakor minden arab kerülje el a King's crossot, mert robbantunk.

Ezt magyarázd a felrobbantott irakiak tucatjainak, de inkább százainak. Példa

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

The Garrett
unokatesómék is épp kinnvannak 1 hétre londonban,elso dolgom volt hogy hivtam oket, halistennek semmi bajuk.

Londonban tényleg rengeteg az arab/indiai/stb náció, családunk arab része is ott él.
Amin viszont csodálkozok, hogy londonban ha a buszon, metron valaki otthagy valamit, azt rögtön észreveszik és eltávolítják, legyen az egy mekdoneldzses papirzsak, vagy 1 aktataska nagy lánccal az oszlophöz kötve. Szemetesek sincsenek az ilyen helyeken, hogy nehogy abba tegyék az esetleges bombákat. Ehhez képest 4-6-x? robbanas is egyidõben. nojsz.

Punkerwork
de szerintük káosz sincs, ettõl függetlenül a CNN-en mutattak kis tömeget.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Taranovnak:

Az amerikaiak még vígan paroláztak Szaddam Husszeinnel, mikor Lockerbie felett felrobbantották a líbiaiak a PanAm járatát.
De mondhatnám a USS Cole elleni robbantást, a Balin történt támadást, a kenyai és tanzániai amerikai nagykövetségek lerombolását vagy a WTC elleni elsõ kísérletet.

Hogy mirõl szól a terrorizmus? Politikáról. Hatalomról. Pénzrõl.

Te leegyszerûsíted amerikai/brit megszállók vs szegény elnyomott irakiakra, de vajon mít mondasz arra, amikor az iraki terroristák a saját népüket robbantják fel a saját országukban? Mert mostanában Irakban a terroristák váltottak a civil célpontokra.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

The Garrett
Amugy ez erdekes BBC live musorban 2 halott van, es sok sebesült, CNN-en 10 körül, index.hu = tömegkatasztrófa több mint 20 halottal és rengeteg sebesülttel! <#fejvakaras>

Galy
index suxx, ne olvassátok! 😊
The Garrett
hhehe index.hu megint jobbanértesült mint bármelyik hírforrás 😄

erdemes elolvasni, hatasvadaszat 2 win.

Punkerwork
nem azért, csak az idõponthoz lehetett egy jó "indok"

Galy
Olimpia??? nemhiszem, túl kevés az egy nap egy ilyen méretû támadásra.
BADE
Londonban most van kint egy ismerõsünk,múltkor egy internetkávézóból beszélgettünk vele webkamerával,végigmutatta a termet,tele volt arabbal,így nehéz kiszûrni a gyanús arcokat!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Júni végén akart menni

Punkerwork
pánikor kelteni? pesten már valami f@sz viccelõdik 3 plázát kiürítenek.

Bandee1987
Most látom én is a híreket. Szörnyû...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dzsini
mert mi mást okoljanak? hülyeség nekiállni minden összeesküvést kitalálni.

majd bevállalja egy vagy több csoport, és kész. nincs pánik nem kell azt kelteni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
tesód is most lett volna ott nem?

BADE
bakker,mintha csak megéreztem volna😊

Punkerwork

BADE
Nagyon benne van ebben az olimpiai rendezés+a skóciai G8 találkozó
Szerintem...
Madridnak azért nem adták a 12-es olimpiát,mert féltek a robbantásoktól.

Punkerwork
azt láttam

Dzsini
mármint hogy a busz felsõ szintje majdnem üres volt, az alsóról meg a vérzõ arcú fickó már beszélgetett párszor a kamerákkal

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
azt mondják az. most beszél Tony Blair

Punkerwork
a szétrobbant busz képét nézzve nem 2 halott lesz ott, hacsak nem volt üres.

Dzsini
3 buszról vannak a pletykák, 1 van amit elismer a rendõrség egyelõre

most már 2 halott és 90 feletti súlyos sebesült

(egy haver Oxford Streeten lent van a metróban...)

Gladiator
Full káosz Londonban, meg a sajtóban is.

Pl. az indexen:

Hat metróállomást és legalább egy buszt robbantottak fel Londonban. Az elsõ jelentések még balesetrõl szóltak, a metró áramellátásában keletkezet hibáról szóló feltételezésekre a három busz felrobbantásáról szóló hírek cáfoltak rá.

[NST]Cifu
Hát igen, ahogy Arafat esetén is ez volt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Etnikai tisztogatás Kirkukban?

Úgytünik lassan valósággá válik az, amit jósoltam Irakkal kapcsolatban: polgárháborús helyzet alakul ki, és nem a terroristák vs. megszállók, hanem az iraki lakosság vs. iraki lakosság között...

[NST]Cifu
Annyira azért nem, és náluk is akad egy-két örökké elégtelen...

Gabesz amd64
Ez ma hajnalba történt<#ijedt>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punkerwork
azok mostanában nyugisak nem?

[NST]Cifu
Ha találgatnom kéne, én az Észak-Ír szeparatístákra gyanakodnék...

Punkerwork
"Robbantás a New York-i brit konzulátuson
A hajnali detonáció több ablakot betört, személyi sérülésekrõl nem érkezett hír. A rendõrség lezárta a környéket, ahol feltehetõen egy virágládába rejtett pokolgép robbant fel.
Robbanás rázta meg csütörtök reggel Nagy-Britanna New York-i fõkonzulátusát. A detonáció a 3. sugárúton található épület elõtt történt helyi idõ szerint hajnali fél négy körül - jelentette a BBC News. A robbanás beszakította az irodaház ablakait, amelyben a brit követségen kívül több más cég és szervezet is székel. Személyi sérülésekrõl egyelõre nem érkeztek jelentések.
A New York-i rendõrség lezárta a környéket, a helyszín felett helikopterek köröznek, és ott van egy bombaszakértõ csapat is. A robbanást feltehetõen egy pokolgép okozta, a BBC szerint ugyanis a szakértõk robbanószerkezet maradványaira bukkantak
A CNN szerint a kisebb erejû robbanás nem okozott különösebben jelentõs kárt. A rendõrség szerint az épület elõtt álló egyik beton virágosládában robbant fel valami. Egyes szemtanúk két robbanást hallottak.
A New York-i fõkonzulátus a legnagyobb brit diplomáciai képviselet az Egyesült Államokban a washingtoni nagykövetség után. A robbantás nem sokkal azután történt, hogy Nagy-Britanniában megnyitottak az elsõ szavazóhelyiségek, a szigetországban ugyanis csütörtökön tartják a parlamenti választásokat."

nemcsakfeel
Sepultura?

*hihi ** *

GregSB
Azta, ez egy rambo volt <#wow2>

First Medal of Honor to be Awarded During War on Terrorism

The White House announced March 29 that President George W. Bush will honor Sgt. 1st Class Paul R. Smith by presenting his family with the Medal of Honor on April 4, the second anniversary of his courageous actions during the Battle of Baghdad Airport.

Smith is the first to receive the military’s highest award for actions in support of the war on terrorism. Smith and fellow Soldiers from Company B, 11th Engineer Battalion, came under attack by more than 100 insurgents near Baghdad Airport. Smith threw two grenades and fired rockets at the enemy before manning a .50-caliber machine gun on an M-113 Armored Personnel Carrier to protect his troops. Although nearly surrounded by enemy forces, Smith continued firing more than 300 rounds from the machine gun before being killed.

kivégeztek 1 irajban 1 túszt megint aztán felrakták a netre...
itt van a videjóóó
Unknown man
Speaks to the world
Sucking your trust
A trap in every world

War for territory
War for territory

Choice control
Behind propaganda
Poor information
To manage your anger

War for territory
War for territory

Dictators speech
Blasting off your life
Rule to kill the urge
Dumb assholes speech

Years of fighting
Teaching my son
To believe in that man
Racist human being
Racist ground will live
Shame and regret
Of the pride
You ve once possessed

War for territory
War for territory
<#violent>

Van Izrael.Van terror.(de háború nincs)
2004-ben 4,3 százalékkal nõtt Izrael gazdasága

Az izraeli gazdaság 2004-ben 4,3 százalékkal nõtt, mai az elmúlt négy év legmagasabb növekedési üteme - jelentette be a legfrissebb adatokra hivatkozva az ország statisztikai hivatala.

A hivatal korábbi becslése a GDP növekedésére 4,2 százalék volt; a pénzügyminisztérium a múlt héten 4,3 százalékot becsült. Izrael 527 milliárd sékeles (122 milliárd dolláros) gazdasága 2004-ben kiemelkedett a globális visszaesés és a palesztin-izraeli erõszakhullám okozta recesszióból. 2004-ben csökkent az öngyilkos merényletek és az izraeliek elleni palesztin támadások száma, és fellendülés kezdete látszik a világgazdaságban is.

Az izraeli gazdaság, amely 200-ben még 8 százalékkal nõtt, 2003-ban csak 1,3 százalékkal bõvült; az egy fõre jutó GDP 2003-ban 0,5 százalékkal csökkent is, mielõtt 2004-ben 2,5 százalékkal növekedésnek indult volna. A növekedés motorja az export - és fõként a high-tech export - 14,9 százalékos megugrása volt, a fogyasztási kiadások 5,7 százalékkal, az import 12 százalékkal növekedett Izraelben.

A közösségi kiadások a kormány kiadáscsökkentési programjának köszönhetõen 1,9 százalékkal mérséklõdtek; és 1,7 százalékkal alacsonyabbra került az állóeszköz-beruházások értéke is.

[NST]Cifu

Killgore
Ha izrael nem lenne, akkor lenne ott aztán igazi nagy háború...

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Szép volt jenky hadsereg!!! Halál az újságírókra és az olasz spionokra!! mindenkit lelõni a aki nem jenki!!! JENKI IRAKOT!! ARABOK HAZA!!! -SIC!!!!
hööö

Most már jól jönne ha valaki úgy isten igazából pofán törölné ezt a jenki csûrhét kiadósan!!

[NST]Cifu
Igazad van, újra átolvasva már nekem is leesett, hogy fals volt a reakcióm, maxima mea culpa Pluskast! 😊

Strahd_
Cifu Pluskast az én irásomra reagált szerintem. 😊
az én utopisztikus elképzelésemre 😊

és valóban igazad van arab vs arab konfliktus egyetlen megbékitöje ami miatt össze tudtak fogni az Izrael léte.

[NST]Cifu
A Punker által vázolt hír lényege pont az, hogy nem csak arab-zsidó ellentét van, hanem arab-arab ellentét is.
Ez az, amit egyesek elfelejtenek néha. Ha nem lenne Izrael, akkor gyakorlatilag megszünne az egyetlen dolog, amivel kapcsolatban az arabok ill. a közel-keleti muzulmánok nézete jobbára megegyezik. 😊

Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy Izrael "hiánya" esetén béke lenne azon a tájon...