Terror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mrzed001
Emlékszünk rá, voltak ilyenek amcsiban is, csak ott egy fokkal durvábbak
De hát azzza Land of the FREE <#eplus2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
Bevándorlók harcolnak a rendõrökkel Párizs mellett

miért van olyan érzésem hogy az ilyenek sûrûsödni fognak európa szerte?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gorvik

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Elvileg a képeket nem ide kéne raknom. Elvileg...

"Iranians attend an anti-Israel rally marking 'Al-Quds Day' (Jerusalem Day), to support the Palestinian cause, in Tehran, Iran, Friday, Oct. 28, 2005. Tens of thousands of Iranians staged anti-Israel protests across the country, repeating calls by their ultraconservative President Mahmoud Ahmadinejad who repeated the words of the late Ayatollah Ruhollah Khomeini, founder of Iran's Islamic revolution, by saying: “Israel must be wiped off the map.”"

World Picture News

Gorvik
Egy kiskamasz kamikáze robbantotta fel magát kedden reggel az észak-iraki Kirkukban egy rendõrkonvoj mellett.
Az övében robbanóanyagokat rejtõ, legfeljebb 13 éves fiú célpontja egy rendõrtábornok volt, aki a merényletben sofõrjével együtt megsebesült.

híradó.hu

[NST]Cifu
Egyfelõl érdekes jövõkép - lehet, hogy Irakban ezentúl a felkelõk és az al-kaida egymás ellen fog harcolni? 😊
Másfelõl tényleg furcsa, hogy egy ilyen levél így kerül nyílvánosságra...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

GregSB
al Kaida tervez <#levele>

Gorvik
Aki a Ramadan alatt amcsit öl, tízszer akkora jutalmat kap a mennyországban (vagy mi isten van iszláméknál), mint amúgy (from Al-Kaida).
<#fejvakaras>

ott a pont, a történelem mindig szürke és sohasem fekete vagy fehér... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
Szerintem egy kicsit olvass vissza, Izrael létrejöttét már 1x kifejtettem alaposabban. Nem hiszen, hogy van "hibásabb" fél az adott esetben. Mind a zsidók, mind a palesztinok esetén lehet hibáztatni õket. Izrael létrejöttének alappillére, hogy az USA elismerte Ben Gurion államát (és nem õk tolták oda õket, ahogy te állítod), míg a palesztinok nem tudtak egy ehhez hasonló lépést megtenni. Izrael létrejött, de az elején nem is annyira az USA, mint inkább Franciaország és Anglia támogatta....

Szerinetm Izraelt már a kezdetektõl kicsit lehetne hibáztatni hogy úgy mondjam az amvsik betolták oda õket és akárki akármit is mond, hogy Izraelnek léteznie kell mert az egy lélektani támasz a világ zsidóságának én sem örülnék ha valaki idejönne és eljkezdene kitelepítgatni mert ez most már az õ országa.

Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.

Strahd_
Izrael nem sok egyebet tehet szerintem ilyen esetben. Mivel a helyzet megoldására ök megtették a lépéseket most a másik félnek kéne cselekednie , de ezt jó sokan nem akarják ha folytatodnak a zavargások Izrael mint ahogy igérte minden támadást megtorol és ha visszavenné az átadott területeket se lehetne hibáztatni ebben az esetben.

[NST]Cifu
Korábban már említettem, hogy valószínüsíthetõ egy eféle polgárháború, és azt is, hogy annak bizony csúnya vége lehet. Izrael, mivel az új palesztin fennhatóság nem tudja garantálni a biztonságát, nemes egyszerûséggel újra bevonulhat gázába és a többi, már átadott területre - és kezdõdik minde elõröl...

Kezdõdik a kupleráj

Lehet tippelni: lesz-e polgárháború és vajon évek, vagy inkább hónapok kérdése?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

[NST]Cifu
Oszama csak az amerikaiak ellen akarja felbujtani a muszlimokat, a siita-szunnita ellentétekre nem nagyon akar kitérni, érthetõ módon.

Gorvik
Vallásháborút hirdetett Zarkávi

Vaj' mi lehet a véleménye az iszlám országokat egyesíteni akaró Oszamának...?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

[NST]Cifu
<#wow2>

Punkerwork
635 halott a síita tömeghisztériában

már fegyverek se kellenek 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Gorvik
Hatvanhárom ember meghalt és hetvenöten megsebesültek szerda reggel Bagdadban, amikor három, gépkocsiba rejtett pokolgép nem egészen fél órán belüli felrobbant.

A pokolgépek közül kettõ egy zsúfolt buszpályaudvarnál robbant fel- közölte a belügyminisztérium. A harmadik robbanószerkezet célpontja a rendõrség volt a Kindi kórház és buszpályaudvar között, ahonnan többségükben síiták lakta dél-iraki városokba indulnak járatok - közölték szemtanúk.

"Sok sebesült és halott van" - közölte egy rendõr, miután a két elsõ pokolgép egymás után néhány perccel felrobbant az an-Nahda buszpályaudvaron helyi idõ szerint 8 óra elõtt. Nem sokkal késõbb egy harmadik detonáció történt a közelben. A detonációk után a rendõrség öngyilkos merénylõktõl tartva a levegõbe leadott lövésekkel feloszlatta a tömeget.

Gorvik
Már nem is tudom melyik adón láttam. Mutattak egy terroristát, aki angolul beszélt nagyon jó kiejtéssel
Biztos valamelyik "véres" amerikai egyetemen tanult......

Punkerwork
Európa-szerte bekapcsolják a lehallgatókat

minidg mondtam hogy a demokrácia megöli magát, de nem akartam belülrõl nézzni.

Vagy amikor Irakban a kedves felkelõk megpróbáltak lelõni egy felszálló teherszállító gépet, a francia riporterek meg ott filmezték mellettük a "szenzációs anyagot" (valamelyik Aranysasban benne is volt).

[NST]Cifu
Nem tudom, valóban Terrornak tekinthetõ-e, de Kínában, "Fuzhou" városban (mi lehet a helyes magyar leírása?) egy buszon robbant fel egy házi készítésû bomba. A feltételezett öngyilkos elkövetõ egy 42 éves földmûves, aki végsõ stádiumban lévõ rákban szenvedett. A robbanásban egy ember meghalt, 14 megsérült.

Ezt csak linkbe. Érdemes megfigyelni a fotóst... egy jó képért mindent...

[NST]Cifu
Is-is. Az Irakiak rettegnek a "gonosz" felkelõktõl. Akik az iraki rendõröket, katonákat és civileket is gyilkolják. Sõt! Amerikaiak szerint mind a rendõrség, mind a katonaság hemzseg a besúgóktól, olyanoktól, akik a felkelõket látják el információval, hogy hol és mikor érdemes lecsapni. Õk jelentik a legnagyobb akadályt a békés Irak létrejöttében.

De vannak az irakiak szemében "jó" felkelõk is. Az amerikaiak "Jube"-nak hívják azt a mesterlövészt, aki Bagdad déli részén már vagy tucatnyi amerikai katonával végzett, és még ennyit megsebesített. A mesterlövész csak egyszer lõ függetlenül attól, hogy meghalt-e a célpont, vagy sem. Így szinte lehetettlen a nyomára akadni - még az amerikaiak is elismerik, hogy igen jól képzett, hidegvérû emberrel állnak szemben, de a létezésén túl semmit sem tudnak róla. Az irakiak szemében õ az egyik "jó" felkelõ, mert csak az amerikaiakat támadja, és nem veszélyes módon (mint ahogy régebben felkelõk aknavetõ-támadásai közben több esetben iraki civilek estek áldozatul).

És miért olyan elképzelhetetlen? Irakban sorra ölnek meg irakiakat, szóval a "hõs, hazájáért harcoló terrorista" mítosza már régen megdõlt.

Dichter
AZért én meghallgatnám a másik oldalt is.

Akik még elhiszik a hazájáért harcoló, a Gonosz ellen küzdõ hõs terroristáról szóló mesét:

Nizar Trabelsi: egy terrorista rövid életrajza

Punkerwork

mrzed001
Mondjuk a fejlövés után nehéz kikérdezni (bár nem lehetetlen <#bohoc>)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punkerwork
Öngyilkos merénylõt sokkolni veszélyes

ez a baj a demolráciával, elöször az a baj hogy lelõtték a csókát, most meg az hogy a másikat nem f@sza mi?

Punkerwork
"Kurd felkelõk elrabolták a délkelet-törökországi Yayladare város polgármesterét, közölték csütörtökön a hozzátartozók, valamint a polgármesteri hivatal tisztviselõi.
A támadók szerda délután a város közelében megállították Hasim Akyurek autóját, és elhurcolták õt egy vele utazó férfival együtt. A késõbb szabadon engedett utastárs, Zulfu Coban a hatóságoknak azt mondta, hogy a szakadár Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) emberei rabolták õket el.
Ha beigazolódik az állítás, három héten belül ez lesz a második emberrablás, amivel az autonómiára törekvõ kurd felkelõket vádolják. Feltehetõleg õk raboltak el egy török katonát is július 11-én."

lassan a kurdok is visszaütnek a törököknek és mindenkinek a környéken.

Punkerwork

AnuluWork
Ilyen alapon kimaradt India, Pakisztán, Afganisztán, stb. Mibe bele nem tudnak kötni egyesek, ha éppen bal lábbal keltek fel???

"Magyar Nemzet
A zsidó állam magyarázatot követelt a Vatikántól, és felháborodását fejezte ki amiatt, hogy a pápa legutóbb nem említette meg Izraelt a terrorizmus sújtotta államok sorában. A Vatikán megdöbbenésének adott hangot az izraeli reakció miatt.

Az ügy elõzményeként XVI. Benedek vasárnap az északnyugat-olaszországi Alpokban töltött vakációján, több száz zarándok elõtt mondott úrangyala-imádságában elítélte a „halált, a pusztítást és a szenvedést, ami többek között Egyiptomban, Irakban, Nagy-Britanniában bekövetkezett”. Kérte Istent, hogy állítsa meg a gyûlölettõl és fanatizmustól vezérelt gyilkosok kezét. Utalt a közelmúltbeli egyiptomi, nagy-britanniai, iraki és törökországi merényletekre, de nem említette az izraeli célpontok elleni palesztin merényleteket.
Az izraeli külügyminisztérium idõközben bejelentette, hogy behívatták a vatikáni nagykövetet (apostoli nunciust), és magyarázatot kértek arra, miért nem említette a pápa a július 12-i netanjai merényletet, amikor az Iszlám Dzsihád radikális palesztin szervezet öngyilkos merénylõje öt izraeli életét oltotta ki. „Az egekre kiált, hogy a pápa kihagyta ezt a támadást” – olvasható az izraeli külügyi nyilatkozatban. „Az erkölcsi szégyenfolton túl ezt nem lehet másként értelmezni, mint a zsidók elleni terrorista támadások legitimációját.” A nyilatkozat felhívta a pápát, hogy a zsidók elleni támadásokat ugyanúgy ítélje el, mint a nem zsidók ellenieket. Nem sokkal késõbb Szilvan Salom izraeli külügyminiszter – némiképp enyhítve a heves bírálatot – kijelentette, hogy a netanjai merénylet meg nem említése kétségkívül hiba volt, de semmiképpen sem szándékos mulasztás.
Meglepõ, hogy készakarva ki akarták forgatni a szentatya szándékát, jóllehet közismert az egyház számtalan megnyilatkozása, amelylyel a terrorizmus minden formáját elítéli – jelentette ki írásos nyilatkozatában Joaquín Navarro-Valls vatikáni szóvivõ arra reagálva, hogy az izraeli kormány berendelte a jeruzsálemi nunciust. Egyidejûleg emlékeztetett arra, hogy XVI. Benedek pápa szavai kifejezetten az utóbbi napok merényleteire vonatkoztak. Nyilatkozatában hangsúlyozza: a szentatya tiltakozása, amellyel fenntartások nélkül elítéli a terrorizmust, magától értetõdõen kiterjed Izraelre is.
XVI. Benedek beiktatásakor kinyilvánította, hogy elõdje, II. János Pál nyomdokain szeretne járni a nagy világvallások párbeszédének erõsítésében. Ebben a hónapban a pápa bejelentette azt is, hogy soron kívül hajlandó fogadni a Vatikánban Ariel Saron izraeli miniszterelnököt. Az ügy tehát voltaképpen elõzmények nélküli, éppen ezért meglepõ a heves izraeli reakció, amely feszültséget kelthet a Vatikán és a zsidó állam kapcsolatában."

Ilyen alapon kimaradt India, Pakisztán, Afganisztán, stb. Mibe bele nem tudnak kötni egyesek, ha éppen bal lábbal keltek fel???

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Frank99
csak arra írtam, hogy szegény arab boltosnak nem megy a bolt....
olvass vissza!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

The Garrett
en itt most csak azt nem mertem, hogy szo se volt sehol a magyarorszagi vallalkozokrol, te pedig ugy kezdesz el beszelni mintha vegig oket ocsaroltuk volna.

oOOo

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Frank99
BUMM A FEJBE!

NÁLUNK IS!
pl.
HA A CIGÁNY 60 év feletti csóró öregeket támad!

arról tud vki hiteles beszámolót hogy mik is voltak a gyanús jelek a férfin akit lelõttek? azt már tudjuk hogy barna bõre, fekete haja volt, és hogy melegben feltûnõen vastagon öltözködött. és itt a kritikus pont a ruházaton van. ez lehet a döntõ az ügy szempontjából. hiszen az izraeli példákból okulva egy öngyilkos merénylõt valóban csak a késedelem nélküli fejre leadott lövésekkel lehet megakadályozni tervének végrehajtásában, vagyis abban hogy önmagát is pusztulásba taszítva gyilkoljon meg másokat. még így is esélyt hagytak a rendõrök egy esetleges terrocselekménynek gondolom azért nem lõttek rá futás közben mert attól féltek hogy a pontatlan lövések ártatalan járókelõkbe csapódhatnak, és azért lõtte fejbe ennyiszer az áldozatot a földön, hogy az esetlegesen nála lévõ a testére erõsített bombát nem tudja mûködésbe hozni. ráadásul pont egy metrószerelvénybe szaladt a szerencsétlen flótás, ahol tömeg van, tehát az õt üldözõ rendõrök joggal hihették azt hogy tömegben akar robbantani ha már kiszúrták az utcán. az biztos hogy hibázott az ürge, és ez sajnos az életébe is került, viszont a másik vizsgálandó dolog az ügyben az lehet, hogy az elesése után a földön valóban ellenállt e vagy a kezéve tett e gyanús mozdulatot a kabátja felé, vagy éppen szétvetett kezekkel fekve maradt, mert ha utóbbi akkor az gyilkosságnak is megállhat

szerencsételn eset volt, ahol mindkét fél hibázott, talál annyi esze lehetett volna a manusnak hogy egy ilyen terrortámadás után meg sem próbál ellenálni az intézkedõ rendõröknek, számítva vmi hasonlóra

Frank99
nagyon helyes!

mrzed001
Hacsak nem köt egy 20 dolláros pulzométert is a bombára, akkor a rendõrök okozzák a robbanást 😛

Punkerwork
Példa nélküli a brit általános tûzparancs

"Több brit szakember helyteleníti ezt a politikát, azt ugyanakkor elismerik, hogy nincs más mód egy öngyilkos merénylõ megállítására."

Punkerwork
Életfogytiglanit kapott Theo van Gogh gyilkosa

ezt is le kellett volna rögtön puffantani mikor elkapták.

Punkerwork
"Szar idõben szar helyen vannak."

szerintem ez nem teljesen igaz, 10000 arabból mondjuk van 20-30 beteg fanatikus a nyugati közösségekben, ha maguk között rendet tennének nem lenne itt semmi gond.

Frank99
és kit érdekel a nyomora?
A magyar vállalkozók pl. csõdbe mennek a német stb. multik miatt.
Gondolom az Angliában élõ arabok gyûjtést fognak rendezni a magyar kisvállalkozókak ugye?

Meg ugye a világon pl. NEM magyarok robbantgatnak, ha mi robbantgatnánk, minket üldöznének, jogosan.

Mit modjak többet?

Szar idõben szar helyen vannak.

Dichter
Pontosan!

Dichter
Az adott szituációban jól cselekedtek a zsaruk. Mérlegelniük kellett, hogy megölik-e azt az embert, vagy megkockáztatják, hogy felrobbantja az esetleg nála lévõ bombát, és azzal megöl-e x embert.

Punkerwork
akkor meg is érdemled hogy lelõjjenek, tudod hogy terror készültség van, felszólítank hogy állj meg erre elfutsz, szivességbõl nem lõnke le rögtön, de te ahelyett hogy nyugodtan fekszel a földön és megvárod hog ykiderüljön nem csináltál semmit inkább ellenállsz, zsaru honnét tudja hogy nem e éppen a bombát élesíted?

BADE
a futás közben lövik le azt mondom ok,de a földön már minek?Ha akart volna robbanthatott volna.Lehet én is elkezdtem volna szaladni,ha pár fegyveres rohan utánam.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2