Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De hát azzza Land of the FREE <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
miért van olyan érzésem hogy az ilyenek sûrûsödni fognak európa szerte?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Iranians attend an anti-Israel rally marking 'Al-Quds Day' (Jerusalem Day), to support the Palestinian cause, in Tehran, Iran, Friday, Oct. 28, 2005. Tens of thousands of Iranians staged anti-Israel protests across the country, repeating calls by their ultraconservative President Mahmoud Ahmadinejad who repeated the words of the late Ayatollah Ruhollah Khomeini, founder of Iran's Islamic revolution, by saying: “Israel must be wiped off the map.”"
World Picture News
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Az övében robbanóanyagokat rejtõ, legfeljebb 13 éves fiú célpontja egy rendõrtábornok volt, aki a merényletben sofõrjével együtt megsebesült.
híradó.hu
Másfelõl tényleg furcsa, hogy egy ilyen levél így kerül nyílvánosságra...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Vaj' mi lehet a véleménye az iszlám országokat egyesíteni akaró Oszamának...?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A pokolgépek közül kettõ egy zsúfolt buszpályaudvarnál robbant fel- közölte a belügyminisztérium. A harmadik robbanószerkezet célpontja a rendõrség volt a Kindi kórház és buszpályaudvar között, ahonnan többségükben síiták lakta dél-iraki városokba indulnak járatok - közölték szemtanúk.
"Sok sebesült és halott van" - közölte egy rendõr, miután a két elsõ pokolgép egymás után néhány perccel felrobbant az an-Nahda buszpályaudvaron helyi idõ szerint 8 óra elõtt. Nem sokkal késõbb egy harmadik detonáció történt a közelben. A detonációk után a rendõrség öngyilkos merénylõktõl tartva a levegõbe leadott lövésekkel feloszlatta a tömeget.
Biztos valamelyik "véres" amerikai egyetemen tanult......
minidg mondtam hogy a demokrácia megöli magát, de nem akartam belülrõl nézzni.
Ezt csak linkbe. Érdemes megfigyelni a fotóst... egy jó képért mindent...

De vannak az irakiak szemében "jó" felkelõk is. Az amerikaiak "Jube"-nak hívják azt a mesterlövészt, aki Bagdad déli részén már vagy tucatnyi amerikai katonával végzett, és még ennyit megsebesített. A mesterlövész csak egyszer lõ függetlenül attól, hogy meghalt-e a célpont, vagy sem. Így szinte lehetettlen a nyomára akadni - még az amerikaiak is elismerik, hogy igen jól képzett, hidegvérû emberrel állnak szemben, de a létezésén túl semmit sem tudnak róla. Az irakiak szemében õ az egyik "jó" felkelõ, mert csak az amerikaiakat támadja, és nem veszélyes módon (mint ahogy régebben felkelõk aknavetõ-támadásai közben több esetben iraki civilek estek áldozatul).
Nizar Trabelsi: egy terrorista rövid életrajza
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ez a baj a demolráciával, elöször az a baj hogy lelõtték a csókát, most meg az hogy a másikat nem f@sza mi?
A támadók szerda délután a város közelében megállították Hasim Akyurek autóját, és elhurcolták õt egy vele utazó férfival együtt. A késõbb szabadon engedett utastárs, Zulfu Coban a hatóságoknak azt mondta, hogy a szakadár Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) emberei rabolták õket el.
Ha beigazolódik az állítás, három héten belül ez lesz a második emberrablás, amivel az autonómiára törekvõ kurd felkelõket vádolják. Feltehetõleg õk raboltak el egy török katonát is július 11-én."
lassan a kurdok is visszaütnek a törököknek és mindenkinek a környéken.
"Magyar Nemzet
A zsidó állam magyarázatot követelt a Vatikántól, és felháborodását fejezte ki amiatt, hogy a pápa legutóbb nem említette meg Izraelt a terrorizmus sújtotta államok sorában. A Vatikán megdöbbenésének adott hangot az izraeli reakció miatt.
Az ügy elõzményeként XVI. Benedek vasárnap az északnyugat-olaszországi Alpokban töltött vakációján, több száz zarándok elõtt mondott úrangyala-imádságában elítélte a „halált, a pusztítást és a szenvedést, ami többek között Egyiptomban, Irakban, Nagy-Britanniában bekövetkezett”. Kérte Istent, hogy állítsa meg a gyûlölettõl és fanatizmustól vezérelt gyilkosok kezét. Utalt a közelmúltbeli egyiptomi, nagy-britanniai, iraki és törökországi merényletekre, de nem említette az izraeli célpontok elleni palesztin merényleteket.
Az izraeli külügyminisztérium idõközben bejelentette, hogy behívatták a vatikáni nagykövetet (apostoli nunciust), és magyarázatot kértek arra, miért nem említette a pápa a július 12-i netanjai merényletet, amikor az Iszlám Dzsihád radikális palesztin szervezet öngyilkos merénylõje öt izraeli életét oltotta ki. „Az egekre kiált, hogy a pápa kihagyta ezt a támadást” – olvasható az izraeli külügyi nyilatkozatban. „Az erkölcsi szégyenfolton túl ezt nem lehet másként értelmezni, mint a zsidók elleni terrorista támadások legitimációját.” A nyilatkozat felhívta a pápát, hogy a zsidók elleni támadásokat ugyanúgy ítélje el, mint a nem zsidók ellenieket. Nem sokkal késõbb Szilvan Salom izraeli külügyminiszter – némiképp enyhítve a heves bírálatot – kijelentette, hogy a netanjai merénylet meg nem említése kétségkívül hiba volt, de semmiképpen sem szándékos mulasztás.
Meglepõ, hogy készakarva ki akarták forgatni a szentatya szándékát, jóllehet közismert az egyház számtalan megnyilatkozása, amelylyel a terrorizmus minden formáját elítéli – jelentette ki írásos nyilatkozatában Joaquín Navarro-Valls vatikáni szóvivõ arra reagálva, hogy az izraeli kormány berendelte a jeruzsálemi nunciust. Egyidejûleg emlékeztetett arra, hogy XVI. Benedek pápa szavai kifejezetten az utóbbi napok merényleteire vonatkoztak. Nyilatkozatában hangsúlyozza: a szentatya tiltakozása, amellyel fenntartások nélkül elítéli a terrorizmust, magától értetõdõen kiterjed Izraelre is.
XVI. Benedek beiktatásakor kinyilvánította, hogy elõdje, II. János Pál nyomdokain szeretne járni a nagy világvallások párbeszédének erõsítésében. Ebben a hónapban a pápa bejelentette azt is, hogy soron kívül hajlandó fogadni a Vatikánban Ariel Saron izraeli miniszterelnököt. Az ügy tehát voltaképpen elõzmények nélküli, éppen ezért meglepõ a heves izraeli reakció, amely feszültséget kelthet a Vatikán és a zsidó állam kapcsolatában."
Ilyen alapon kimaradt India, Pakisztán, Afganisztán, stb. Mibe bele nem tudnak kötni egyesek, ha éppen bal lábbal keltek fel???
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
olvass vissza!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
oOOo
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
NÁLUNK IS!
pl.
HA A CIGÁNY 60 év feletti csóró öregeket támad!
szerencsételn eset volt, ahol mindkét fél hibázott, talál annyi esze lehetett volna a manusnak hogy egy ilyen terrortámadás után meg sem próbál ellenálni az intézkedõ rendõröknek, számítva vmi hasonlóra
"Több brit szakember helyteleníti ezt a politikát, azt ugyanakkor elismerik, hogy nincs más mód egy öngyilkos merénylõ megállítására."
ezt is le kellett volna rögtön puffantani mikor elkapták.
szerintem ez nem teljesen igaz, 10000 arabból mondjuk van 20-30 beteg fanatikus a nyugati közösségekben, ha maguk között rendet tennének nem lenne itt semmi gond.
A magyar vállalkozók pl. csõdbe mennek a német stb. multik miatt.
Gondolom az Angliában élõ arabok gyûjtést fognak rendezni a magyar kisvállalkozókak ugye?
Meg ugye a világon pl. NEM magyarok robbantgatnak, ha mi robbantgatnánk, minket üldöznének, jogosan.
Mit modjak többet?
Szar idõben szar helyen vannak.