Terror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
lol most ad interjut egy spanish csako aki mintha a GTA jatekbol lepett volna ki ( tetovalas nyakan meg mindenhol) szal a lenyeg hogy a sztorit ugy meseli hogy nem az emberre nez nem is ak amcsiba hanem csak igy a foldre😄

azt mondta hogy 3 emelettel voltak feljebb es hallottak ahogy jon a kis repcsi ami 1 vagy 2 motoros kis gep volt...

ahamm..szal hallottak.......

hat nem is tudom..szerintetek lehet hallani?
CSOCSO
pont ket oraval ezelott szallt fel egy repcsi valami teterboro repcsiterrol new jerseybol.... 1 oraval ezekutan, szerintuk, veletlenul belecsapodott az epuletbe.
CSOCSO
kar hogy nincsen meg semmilyen videofelvetel az egeszrol😞
CalebJoe
Pataki György lol😊
CSOCSO
viszont aki az elnok neveben nyilatkozik azt ugy hivjak hogy george pataki... magyar meg olasz szarmazasu...
CSOCSO
szvsz csak gyakorolnak hogy legkozelebb milyen lesz a tv adas.. kik fognak interjuholni meg kiket hivnak fel..meg ilyenek😊
CSOCSO
lol.. kirepultek a vadaszpilotak es mindent lelonek amit meglatnakD😄😄😄
CalebJoe
2 bedroom pukkant szét istenem most mi lesz velük.
CalebJoe
Egy kis gép csapódott be egy mégkisebb arab pilótával a fedélzeten.
CSOCSO
2 halott van es kesz...
CSOCSO
aszondjak semmi nem mutat arra hogy terror akcio volt..
CSOCSO
nah ezt meg az amcsi elnok se tudja szvsz..
Punker
baleset volt, vagy direkt ment bele a házba a gép?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CSOCSO
eleg nagy felfordulas😄😄😄😄

Punker
szerintetek mi van NY-ban?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mrzed001
OFF:
Mi a fene? Be van zárva a Tomcat topic erre most ide szórja a hülyeségét minden "macska"?
Nyittassátok ki ha már ennyire hiányzik <#ticking>
😮FF

Parkba rejtett rakétákkal célozták a pakisztáni parlamentet

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Téényleg? van különbség a "vadliberális" és a "jogvédõ" közt? Mióta?

Nem a mi hozzáállásunkkal van baj, hanem azzal, akit igazán érint: az elb*szott ideológiai és világnézeti elefántcsonttornáyból egyszercsak a való világban találja magát és megszopja. Évek óta azzal szórakozik, hogy feszegeti a törvényesség határait: eddig õ gúnyolódott a rendõrökön, mert azok nem tesznek semmit, most viszona megtanulja, hogy kissé túllõtt a célon...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mrzed001
A vadliberális =/= jogvédõ !!!
Mellesleg le lehet ám álni a flémeléssel, ez nem a gumi, ráadásul a téma is egy NAGY fokkal komolyabb annál hogy ilyen marhasággal elkúrjátok

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Egyszer már talán végre az is eljõ .... a föld népei egyesítik erõiket és erõforrásaikat a nagy közös cél érdekében ...
Hát, minimum a marslakóknak kellene megtámadnia ehhez minket 😄

naigen, II.vh vége óta megy ez az mindenki egyenlõ, töröljünk el mindenféle eddig jólmûködõ határt a liberalizmus nevében. Meg lehet nézni az eredményt. Arra kiváncsi vagyok, hogy ha Le Pen hatalomra kerûl, beváltja-e az igértetét és visszaküld belõlük 3 milliót.

a világkormányra értettem ofkorsz😊

Inkább úgy mondanám, hogy pont most tisztul a köd az agyáról: lehetõsége van végre rájönni, hogy az általa szitokszóként használt "vadliberális jogvédõ"-nek mégiscsak van valami haszna...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mrzed001
Folyton ez az IQ_Lite személyeskedés .... _szánalmas_ <#szomoru2>
Esetleg valami érdemi hozzászólás?

Garfield: NAGY tûz ellen csak tûzzel lehet ugyebár harcolni

álomvilágban él, köd szállt az agyára, attól nem lát.

Vadliberális nyavajgás <#eplus2><#hehe>

mrzed001
Nos idevezet a vadliberalizmus és a mindenkinek mindent szabad:
Naponta 14 rendõr sérül meg francia külvárosokban

Meg ide, ha bármely gyengeelméjû paraszt vehet magának stukkert:
Kivégezte iskolás foglyait egy amerikai ámokfutó

Punker
mi volt ez a géprablás?

mrzed001
Inkább keveset, mert már alig van (az is gyengusz)
Mellesleg mi a Scifi az EU-ban ? Vagy hogy népesség függõ a küldöttek száma ?

[NST]Cifu
Az USA és Szaud-Arábia azért utálja, mert a terroristák és az arab szélsõségesek szócsõként használják, hiszen leközli az õ videóikat, felvételeiket. Jordánia, Szaud-Arábia és Irán meg azért utálja, mert nem csak a hivatalos állami álláspontot tükrözi az adó. Arrafelé a szólásszabadság fogalma kissé különbözik az általunk ismertnél...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

túl sok scifit nézel

Egyvalamiben nincs nézeteltérés Irán, Szaud-Arábia, az USA és Jordánia kormánya között: mind gyalázza az al-Dzsazírát.

http://www.nol.hu/metazin/cikk/419263/

Ez érdekes, ezt nem is gondoltam volna.

mostanában már mindenki naplót ír, blogol, kész röhej...

érdekesség (bár lehet hogy volt)

Ahmadinejad blogja

mrzed001
Ott a pont 😉, bár enyhén szõrszálhasogató 😛
Mindegy, a lényeg hogy valaki végre a legfelsõ vezetõk közül a legfelsõ vezetõknek el merte mondani negatív véleményét Bush-al kapcsolatban (a többek nagyrészt ugyebár vagy a barnáig be---bííííp----, vagy iszonyat mértékben függnek az USA-tól)

[NST]Cifu
Azt írtad, hogy "végre valaki ki merte mondani". Nem azt, hogy "végre valaki ki merte mondani az ENSZ székházban". 😊

mrzed001
Így az ENSZ elõtt direkbe ezzel a koreográfiával .... hát biztos túl fiatal vagyok még, de ilyenre nem emlékszem (vagy nem hozta le akkora hangsúlyjal a libsi sajtó)

[NST]Cifu
Szaddam, Kadhafi, Castro, Kim Ir Szen... Chávez csak beállt a sorba. 😊

mrzed001
"Chávez venezuelai elnök Sátánnak nevezte Bush elnököt"
Igaz piszkosul populista politikus, de VÉGRE valaki _kimerte_ mondani ...

Mondjuk vicces, hogy alig pár napra rá már hogy szivatják a venezuelaiakat az amcsik: Lenácizta Washingtont a venezuelai külügyminiszter

Punker
jaja.

mrzed001
Áááááá, már cáfolták is az amcsik 😉
Nem csoda, hiszen épp nemrég volt hír, hogy pakisztánba akarja Bush küldeni a katonáit egy kis Oszama vadászatra ...

Punker

mrzed001
Ha folytatódik a globalizáció (aminek én örülök), sõt a cél azért csak a földkormány létrehozása (vagy földi szövetség 😊), akkor bizony úgyis értelmét fogják veszíteni ezek a mai országhatárok (lásd EU).
Akkor pedig oly mindegy, hogy 1, vagy 2 ország küldi azt a X számú (népességfüggõ) diplomatát a közös kormányba

Punker
na ez az aminek nincs abszolút semmi értelme! kis országok ha nincsenek különleges helyzetben (lásd ásványkincsek, vagy adóparadicsom) sokkal kevésbé életképesek, ha értelmes életforma lennénk persze meglehetne oldani minden problémát de az már sci-fi.......

mrzed001
Népszavazás az egyetlen értelmes, civilizált és újkori lépés, minden más ugyebár kb a középkorból maradt hátra (odamenni és lekaszabolni a renitenskedõket, lezárni a terület határait, lázongókat nyilvánosan kicsinálni, ...).
Persze ennek is méreteket kell szabni, tehát min. megyényi területeknek kell döntenie hovatartozásukról

És ez ugyebár azt eredményezheti, hogy kisebb országok jönnek létre, ami nem baj. Lásd EU igen is lakosság száma szerinti arányban kell megoldani mindenféle szavazást és politikai erõmegosztást (ez kellene az ENSZ-be is, BT-be is, de nagyon)

Koszovoban frankón kiadták az ukázt, hogy mindenki haza és csináljon 10 gyereket, így növekedett az albánság összaránya 90 év alatt a mai szintre... más kultúra, bár mûkõdhetne más nemzetiséggel is, de nem fogja sem a flamand, sem a székely "teleszülni" élõhelyét. A dalai láma vélemyénem szerint Tibet önállóságával kapcsolatban eddig semmit nem ért el, Méhkeréken jobb románnak lenni, mint ott tibetinek..(mellesleg Tibet szenzációsan jól védhetõ😛 )

[NST]Cifu
Koszovót én nem sorolnám ide, az egy sokkal öszetettebb téma. Viszont amit példának a túloldalról fel lehet hozni az ugye Ghandi és India függetlenné vállása. Mondanám, hogy ott van a Dalai Láma és Tibet, de ugye Tibet nem valószinû, hogy kivívná függetlenségét, és legalábbis most úgy tünik, hogy Kína végképpen bekebelezte...

Ezzel viszont nem azt akarom mondani, hogy a terror az egyetlen lehetõség az autonómia kivívására, legyen az török, északír, korzikai vagy magyar...

mert jó példa Finnország, és a finnországi svédek helyzete (fel se merült a svédekben az autonómia, igaz egész Finnországban hivatalos nyelv a finn mellett a svéd is, megj. Finno. lakosainak 4% vallja magát svédnek!) Ezzel azt akarom mondani, h a "többség" politizálása is fontos. A finn példa pedig követendõ!

Be kell vallani, Magyarország számára is (majdnem mindenhol automatikus parlamenti képviselete van kisebbségeknek, Románia, lenygelo...stb, nálunk még ez sincs, ezzel csak annyit hogy M.o. sem fehér bárány, és nem is Finnország)

ez így oks, de úgy értem, hogy a spanyolok az ETA miatt is váltak tárgyalóképssé, mert mára rengeteg dolgot elért EUSKADI (Baszkföld), nyilvánvaló mindig kell egy radikális aki fenyeget, és egy kompromisszumra hajlandó erõ. Szenvedés nélkül pedig nincs szabadság, spéci baszk szabadság. A Székelyföldi autonómiát senki sem tartja normálisnak és reálisnak Romániában, és vlaszeg senki nem is fogja komolyan venni.. kivéve a romániai magyarokat (de õ rájuk még a román alkotmány is nagy ívben tojik), miközben Basescu is támogatja koszovó autonómiáját... (bárcsak lenne egy Basescunk nekünk is...)
tehát a gond, hogy nincs is kivel tárgyalni, mert le se ülnek tárgyalni... arra pedig nagyon nehéz rákényszeríteni valakit, hogy leüljön megbeszélni a dolgokat...

[NST]Cifu
Mert az ETA elért bármit is? Azon kívûl, hogy azokat zsarolással adóztatja meg, akiknek elvileg a szabadságáért harcol, hogy elérte egy idõben, hogy a Baszkokat a közvélemény terroristának tartsa, hogy a Spanyol kormányt arra ösztökélje az 1980-as években, hogy brutális módszerekkel, szabályos inkviziciós hadjáratot hírdessen ellenük, sok szenvedést okozva a Baszkoknak?

[NST]Cifu
Akkor melyik a helyes nézet szerinted? Hogy a Törökök nem szándékoznak a saját országokból lecsippenteni egy szeletet, hogy Kurdisztán megalakulhasson, vagy az, hogy mégiscsak ki kellene iratni egy népszavazást, mert megilleti õket?

végülis nem az a gond hogy a 100%ig szlovákok vagy románok, szerbek lakta részek leszakadtak, hanem az hogy 100%ig magyarok lakta területek is kerültek romániához, Szerbiához, Szlovákiához...

most mindenben le kell másolni az ETA-t, illetve a gyulafehérvári román nemzetgyûlést, és tanulni Koszovától...