Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, nem ifjabb Einstein-bõl 😛
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Vadliberalizmus, itt a hátulütõje ...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
# If you are George W. Bush or Tony Blair and are trying to find an ultra-super-glue to hold Iraq together, try the Detect Settings Find Super Glue button, but don't try hard, it won't work."
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
" Northern Iraq is invalid .
please update your brain it is Southern Kurdistan.
ERROR 013
the word, "Northern Iraq" is only used by the enemy of the Kurds ,If you are an enemy, please contact the nearest American Marine and ask for the directions to Saddam's palace."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
Vajon miért van az, hogy Jordánia a hetvenes években katonai erõvel lépett fel a palesztinok ellen? Mert már akkor is, ott is csinálták a fesztivált.
Érdekes, hogy az összeesküvés-elméletek gyártása közepette nem veszed észre azt a nyilvánvaló tényt, ami végig ott van az orrod elõtt.
Amióta a Hamasz van hatalmon, azóta káosz van Palesztinában. És tudod, miért? Mert egy radikális, terrorista eszközökkel is operáló szervezet nem képes az állam irányításához elengedhetetlen, kompromisszumokat megkövetelõ kormányzásra.
A palesztin nép nemzetté válását az 50-es, 60-as években az izraeli megszállás segítette elõ, mert összekovácsolta az embereket. Ha ez megszûnik, akkor pontosan az történik, ami most is megy Palesztinában: korrupció, egymás ellen forduló hatalmi csoportok.
Minden terrorszervezet rémálma a béke, a lét elviselhetetlen könnyûsége. Mert addig elég csak azzal a demagógiával tömni az emberek fejét, hogy ezek a szemetek megölték apáitokat, fiatokat, aztán megvan a kollektív utálat. De mit mondasz arra, hogy a tisztviselõk nem kapnak fizetést, a közmûvek hol mûködnek, hol nem? Elérkeznek egy olyan pontra, ahol már nem lehet megélni abból, hogy Izrael a fõ ellenség, hanem nekik kellene felelõsséget vállalni, nekik kellene lépniük. A Hamasz masszívan halad efelé a pont felé. Ahelyett, hogy feladná a terrorszervezeti múltját, jól ellövöldözik a Fatah fegyvereseivel, és nem képes meglépni azokat a kompromisszumokat, amelyek meg nem tételét kormányzati szereplõként nem engedheti meg magának. Nézd meg: Mahmud Abbassznak népszavazást kellett kiírnia az izraeli börtönben Fatah- és Hamasz-vezetõk közös javaslatáról, mert a kormányzó Hamasz mind a mai napig hallani sem akar Izrael elismerésérõl. Így mekkora az esély a békére?
Szóval ideje lenne már az egyoldalú szemlélet helyett a palesztinok felelõsségét is figyelembe venned. Mert hiába mondod, hogy persze, a palesztinok is rossz fiúk, de bezzeg az izraeliek; nem, te úgy teszel, mintha mindenrõl csak is és kizárólag Izrael tehetne.
--------------------------------------------------------------------------------
"...az izraeli vezetõk nem akarják, hogy valaha is béke legyen..."
amig sharon volt a miniszterelnok, addig meg ment valahogy, de sajna a mostani miniszterelnok (Ehud Olmert) nem nagyon csinal semmit, de szvsz meg fel ev es kormanyvaltas lesz. a masik dolog pedig az, hogy nem hiszem, hogy az izraeliek nagyon beket akarnanak kotni, mert semmi okuk nincsen megbocsaltani a terroristaknak. (oda-vissza igaz.) de mondok egy peldat is, szerintem mindenki ismeri. Ichak Rabin 1995... de szerintem hogyha a palesztinok-mondjuk a Hamasz-
(lol) tennenek valamit azellen, hogy a kasszamok ne ropkodjenek, vagy az ellen, hogy egy het alatt ne raboljanak el 3 izraelit, (koztuk egy katonat egy 18 eves fiut, vay egy 62 eves oreget) akkor sokkal szebb lenne a vilag, es az izraelieknek sem kene a vezetoket likvidalni... (bar mondjuk a Hamasz keze lehet, hogy csak az a katona elrablasaban volt benne, ezt nem tudom. a masik ket embert eszakon raboltak el. a varos neve Rishon Le`Ztion).
azért azt ne feledjük el hogy az nem rendes egyetem, egyetem címszóval szélsõséges vallási vezetõk ott végzik a fiatalok agymosását 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ameddig háború van addig a saját lakosságot is úgy terrorizálják/irányítják ahogy akarják (pölö 9/11-et követõ amcsi emberi jogok lenullázása), illetve nemzetközileg is marad azzza szegény állam akit folyton terrorizál a szomszédja (ezért pozitívan diszkriminálják)
Egyszóval amíg terrorveszély van überhatalmuk van, ha az megszûnik a hatalmuknak is annyi
Így nem tud kialakulni egy erõs és támogatott vezetõi gárda aki ténylegesen kormányozni lenne képes. És talán ezért nem tudta a Hamasz sem elítélni a történteket, mert akkor erõs támogatójától esne el (és mivel az ellenzék erõs és erõszakos ez könnyen polgárháborúhoz vezethetett volna)
De egy egyetemet támadni akkor is mocskos dolog
Annyit kellett volna legalább tenniük, hogy elítélik a támadókat, és legalább látszatszerûen nekiállnak felkutatni õket.
Nem történt semmi ilyesmi.
A támadás egy idegen ország területérõl érte Izraelt, ne feled el. Lent már többször is leírtam, hogy Palesztina már önálló, szabad ország. Felelõsséggel tartozik tetteiért, azokért is, amiket nem tesz meg. Arafat anno letartóztatta azokat a palesztin szélsõségeseket, akik a felhívása ellenére terrorakciókat hajtottak végre izrael ellen...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
majd 7végén jönnek megint az öngyilkosmerénylõk, buszokon, kávézókban és "the show must go on"
Az izraeli légierõ csütörtök hajnalban elõbb egy feltételezett fegyverraktárra mért csapást. Palesztin biztonsági források és szemtanúk beszámolója szerint két rakétalövedéket lõttek ki. Helyi jelentések arra mutatnak, hogy a támadásban senki sem sebesült meg
Ez idáig teljesen elfogadható, de
Késõbb csapás érte a gázai Iszlám Egyetemet is.
Totálisan civil épület (szabad vallásgyakorlás meg egyebek), szóval itt már megint terrorizmus gyanuja merülhet fel és ha ez nem lenne még elég
Palesztin biztonsági források a hajnali órákban jelentették, hogy az izraeli erõk a Hamász összesen nyolc miniszterét, illetve húsz parlamenti képviselõjét vették õrizetbe
Ez pedig már egynesen dúrva. Ugyan a nagy USA mit szólna, ha neki rabolnák el 8 miniszterét terepjáróból kiugráló állig felfegyverzett katonák. Azonnal terroristákat ordibálna és atommal fenyegetné meg a fél földet
Szóval ezek diplomaták voltak, vagy "csak" diplomaták voltak?
Egyébként nem jó az, ha egy országban 2 nagyhatalom is lerakja katonáit, pláne ha érdekeltségei vannak mindkettõnek arrafelé. Szóval nem kellene egy második vietnámot csinálni irakból ...
Egyébként jó ötlet, kellene ott is egy hippikorszak 😄
"ale yarok" >>> "zold level" (a part neve)
Még 1x: nemzetközileg elismert Palesztin állam csak azért létezik, mert Izrael egyes területeket átadott a palesztin fennhatóságnak! Nincs nemzetközileg elfogadott, vagy megfelelõ történelmi határa a palesztin államnak!
bejutottak a parlamentbe !
a lényeg amin semmi sem változtat, a palesztín nép nem tudja önrendelkezési jogát gyakorlni Palesztínában.
Na és azonos etnikumú embereket <#idiota>#idiota>
Talán nem is a célszemélyek megölése volt a cél, hanem a kocsi? Milyen gonosz egy kocsi lehetett <#eplus2>#eplus2> KARR2
Hát, én közel sem nevezném sikeres akciónak 😛
Nem tudom lehet én vagyok rossz ember , de ha az én családomat ölnék meg én nem nyugodnék mig minden felelös meg nem hal
Azzza baj veled, hogy nem érted hogy a másik oldalon is ugyanez a helyzet.
Katona látta a célpontot , bemértek, tüzparancsot kért és tüzelt. Ez a feladata.
Miböl gondolod hogy kiment volna? Lehet ott kiszáll a célpont és elszalasztották azt hogy kilöjék.
"Palesztin öngyilkos merénylõ meghal a támadása során" Igen megölte magát és megölte a pilota családját a gyerekét , feleségét stb felrobbantották egy bevásárló központban buszmegállóban stb gondolod elég ha csak 1 terroristát ölt meg? Ebbe nem tudod magad beleélni, milyen rettegésben élni hogy ha a szeretteid elmennek valahova talán nem jönnek haza.
Nem tudom lehet én vagyok rossz ember , de ha az én családomat ölnék meg én nem nyugodnék mig minden felelös meg nem hal. És Zavarna ha mások örömünnepként élnék meg hogy a gyerekemet felrobbantotta egy "hõs szabadságharcos"
Persze sok múlik azon is, hogy milyen célzást használnak és mirõl indítják a csapást. Pölö lézeres célzás esetén nem tudják a végtelenségig megfesteni a célt, de akkor miért is ott tartózkodott a beszivárgó egység, és miért nem máshol?
GPS szerinti támadás városon belül eleve marhaság, hiszen mire odaér a megadott pontra a rakéta addigra onnan már távozhatott a céltárgy(ugyebár fix koordinátákra megy a bomba, és nem távvezérelhetõ? vagy már olyan is van?). Távvezérelt (pölö poloskára) állított célzás esetén meg oly mindegy, hogy hol is lövik ki a kocsit.
Valaki aki ilyen radikális változásokat csinál? Akit a saját keménymagja árulónak tekint pont a telepek erõszakos felszámolása miatt? Az a keménymag ami végképp semmitõl sem retten vissza? Az akit teljesen ki akart zárni a hatalom közelébõl is? Hát, nagyon ostobának kell lenni, hogy az ember ne adja össze a 2+2-t. Persze ettõl még lehetett agyvérzés, csak momentán nagyon gyanus idõben történt.