Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"tomcat szerint mustárgáz"
innem már nem is érdemes tovább olvasni😊
a) egyetlen mondatban foglalkozik a címben írottakkal, holott elég hosszú tudósításról van szó; szóval kissé - célzatosan - hatásvadásznak tûnik,
b) semmilyen információt nem kap az olvasó a címben foglaltakról, csak két össze nem kapcsolódó tény egy mondatba helyezésével sugalmazni próbál (lásd még a) pont).
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az izraeli szárazföldi egységek a határ melletti falvakban harcolnak a Hezbollah katonáival. A csapatok elfoglalták Maronarát, az utóbbi napok egyik legnagyobb tûzfészkét, majd fölrobbantották az ott talált hatalmas mennyiségû robbanószert és rakétákat.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Megjegyzés: azért NATO békefenntartókat, mert például Orosz vagy Kínai békefenntartókkal kicsit macerás lehet a felállás... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
abban a pillanatban, amikor nem lesznek a libanoni hazakban raketak elrejtve egy darab kavics nem fog esni arra a hazra... a masik: az izraeli hadsereg ropcedulakat dobal nappal del-libanon es del-bejrut folott, felsziltva a polgari lakossagot, hogy huzzanak a francba eszakra, mert le fogjak bombazni ezt a reszet libanonnak... ha a f@sz arab nem ovodak tetejerol loni ki a raketait, akkor nem lenne annyi gyerek aldozat, es akkor sem lenne annyi gyerek aldozat, hogyha a drago, jo szulo, nem a gyereke agya ala dugdosna el a hazilag barkacsolt raketait!!! es ez meg nem eleg neki, ezt meg mutogatja is az egesz vilagnak...
hat, nagyjabol ennyi...
eleve naiv vagayok, hogy lehetne vki ártatlan az izraeliekkel szemben, csak Izrael lehet ártatlan és szepõtlen, az emberiség megmentõje, a béke bajnoka
na ne kábíts!!
megsugom Neked a titkot, hogy miert 380+ az aldozatok szama libanonban, mig az izraeli oldalon "csak" 39... amint megszolal izraelben a legvedelmi szirena, az emberek iszonyat sebesseggel leszallnak az ovohelyre, mert tudjak, hogy 60 masodpercen belul valami le fog esni az egbol... ezzel szemben a libanoniak nem csinalnak semmit, hanem elkezdenk rohangalni jobbra-ballra. a msik ok pedig az, hogy nem tanulnak semmibol sem szerencsetlenek. ha egyszer tudjak, hogy bombazni fogjak oket, akkor nem kene eljenezni az egesz csaladdal az utcan, hogy: "jujj, de jo, megint meghalt x zsido a raketak miatt"... ha nem koricalnanak az utcan, meg tuntetnenek non-stop, akkor nem lenne ennyi civil aldozat... ezzel szemben meg a 3 eves gyereket is magukkal cipelik es ordibalnak, lonek az egbe, stb... hat, ez a vege..
a masik pedig az, hogy tevedsz azzal kapcsolatban, hogy ki vedi a hazat, es a hazajat, ugyanis ugy indult a dolog, hogy a hezbollah behatolt izrael teruletere, es robbantgatott az izraeli hataron belul, plusz elrabolt ket katonat, utana meg a raketak jottek, stb...
ugyhogy maradjunk annyiban: ez nem haboru, ez sajan terrorizmus.
csak Hezbollah tag lakását robbantotta fel eddig izr.hadsereeg.
NAAAAAAAAAANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ennyire azért nem kéne....
2.
Az ok nem érdekes, abból a szempontból, hogy aki a házát és hazáját védi nem lehet TERRORISTA
Libanonban is!
AKKOR SEM VAGYOK TERRORISTA ha kiállok a felrobbantott házam, lakásam elé, és a közelgõ iraeli páncélosba vagy személyszállítóba beleeresztek bazookát, miután szétlõtte a helyet ahol éltem addig!
És emberbõl vannak, ezért belefásulnak õk is ebbe a feszültségbe ... ezért volt pölö az az eset amikor a határ túloldalán focizó kissrácokat lõttek le hidegvérrel (nem, nem feléjük rugták a labdát és így akarták "visszalõni")
Egyébként visszakérdezek: mondj egy évet, amikor nem volt merényleg a palesztinok ellen? (persze megelõzõ csapásnak meg egyéb kevésbé terroristaszerûnek nevezték el, de azért kíváncsi lennék egy olyan statisztikára hogy a határ melyik oldalán hány civil halt meg /év bomba, illetve kiiktatómegelõzõcsapás következtében)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Végülis nemtom, lehet. Bár erre nem vennék mérget (mármint hogy így elõretervezett csapda lenne).
Míg az amcsik nem azzal kezdik, hogy akkor dózeroljuk le a falut, az izraeliek igen. Az amcsik nem lõnek csak úgy a lakosságra (nem annyit 😛), az izraeliek viszont annyira be vannak rezelve (jó szó? felpörgetve és félelemben ... ilyesmi) hogy focizó kölyköket lövöldöztek a határon, szóval válogatás nélkül lõnek bárkire.
Én ezért erre nem alapoznám, hogy a csapataim majd oldalba-hátba lesznek képesek támadni az izraelieket. Ha mégis, akkor ez egy õrült stratégiája ... vagy egy zsenié. Majd a kivitelezésnél kiderül (már ha lesz)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
1) Babylon (a Babylon 5 fõcímébõl ... tisztán láthatóan nem "i") ... mellesleg mrzed001 a nick-em (csak felvilágosításként, de ez off)
2) tipikus hozzáállás az egyik fél "híveitõl", hogy aki nem terroristázza le rögtön az összes arabot az azért teszi, mert maga is arab, vagy arabbarát, vagy terrorista. Van ugyebár a burkolt zsidózás, ez pedig a sokkal kevésbé burkolt terroristázás. Itt és most fejezd be <#ticking>#ticking>
3) ha tetszik neked, ha nem, lehet kívülállóként szemlélni a történteket. Próbálunk tárgyilagosan a médiahadjárat ellenében érvekkel átvitatkozni dolgokat, ha nem tetszik ... nekünk nem fogsz hiányozni
4) Addig nemlessz béke amig a gyerekeket fegyforgatásra, gyülöletre tanitját, úgyemlékszem ezt 1 vallás sem okitja
Aha, persze (szólt az alávaló átverhetõ és leigázható másodrangú goj). A buta embereknek szánt cionista propagandával erre semmire sem jutsz, szóval lehet befejezni.
5) Itt inkább azvan, hogy szoritsuk be Izraet a tengerbe
Sajnos ezt állami szinten vették a fejükbe egyesek. Mi legalább annyira elitéljük mint te, de akkor sem nézzük elõítélettel az ott folyó dolgokat. Túl okosak vagyunk ahhoz, hogy a miártatlanszegényterrorizált ország maslagot bevegyük, kevesebb agresszió az egyik oldalról kevesebb agressziót szülne a másik oldalon is. Egy háborúhoz mindig két fél kell ...
6) A fenn emilitett hozzászólók szerint Izrael válogatásnélkül pofára csukja be az arab fiatalembereket hmm hmm lehet. Erre nemlehet semmit mondani.
Miértisnem ???? Ha valaki ártatlan, és lecsukják csak származása miatt, akkor azt miért is nem lehet elítélni ??? Talán felejtsük el neki? Ez egy igencsak undorító hozzáállás, elõítéletes és rasszista benyomást kelt.
7) szép cionista blog, tudjuk jó a médiatámogatottságuk. És arról a >260 eddig meghalt ártatlan civilrõl ki fog íly szép szavakkal megemlékezni ???
Mondtam már hogy útálom az elõítéleteket
Na röviden ennyi.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A fentieken túl a Hezbollah és a többi iszlám fundamentalista szervezet – a PFSZ-szel ellentétben – azért sem tudja hitelesen alakítani az áldozat szerepét, mert a nyugat számos országa megégette már magát velük: franciaországi zavargások, dán karikatúrák, Van Gogh gyilkosság Hollandiában, erõszakra uszító imámok Kölnben és Londonban – Bin Ladenrõl, Zarkaviról és társaikról nem is beszélve.
A törökök már évekkel ezelõtt is bombázták a Szíriai és Iraki területen lévõ Kurd településeket, amelyeket a Kurd szeparatisták bázisul használnak...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"két nagyobb veszély leselkedik a világbékére jelenleg –mint a koreai vagy az iráni atomrakéta program, az egyik az amerikai-izraeli de facto szövetség, a másik az ennek a szövetségnek kritikátlanul alárendelt mass media és annak világközvéleményt befolyásoló képessége. Ez már túlment az ésszerûség határán. Ez tiszta modern nácizmus."
(Noam Chomsky, amerikai zsidó származású nyelvész és gondolkodó)
Én kb erre gondolok. Ez tény, az izraeli akció óta a Hezbollah népszerûsége (a libanoni keresztények körében is) ugrás szerûen nõ!
De egyet szögezzünk le! NEM VAGYOK AKKOR TERRORISTA ha kiállok a felrobbantott házam, lakásam elé, és a közelgõ iraeli páncélosba vagy személyszállítóba beleeresztek bazookát, miután szétlõtte a helyet ahol éltem addig!
Amúgy az izraeli példa ragad 😊 megjött az eszük a törököknek is?!, mert ha izrael mérhet megelözõ csapást egy szomszédos ország területére, úgy akkor ez a jog Törökországot is megilleti, mondták a Török Parlamentben. A törökök megmondták azt is, hogy nem érdkeli õket az USA véleménye és ereje, saját országuk biztonsága érdekében komoly lépéseket tettek egy Észak-Iraki bevonulásra, hogy leállítsák a kurdokat. Amúgy kurva érdekes, hogy a kurdok legnagyobb támogoatója a MOSZAD !!! érdekes arra már nem probléma a civil áldozat...
Ez a török lépés, amúgy Iránnak lenne a legjobb szerintem mivel többször kijelentették, hogy ha Törökország bevonul a kurdok lakta területre, akkor õk a síták védelmében állnak ki, szintén egy iraki bevonulással. (Amúgy szögezzük le, olyan, hogy IRAK soha nem is volt, ez egy britt találmány mondhatni)
Amúgy jelenleg nehéz elképzelni az iraki polgárháború végét is...
Viszont amikor egy megszállás ellen harcol megváltozik a státusza.
Gondolj pölö a fekete seregre. Honvédõ sereg volt, enyhén agresszor (majdnem bevette bécset). Aztán ez hirtelen megváltozott amikor meghalt Mátyás. Nem kaptak pízt, így átment egy fosztogató (terrorista<#idiota>#idiota>) seregbe
Minden relatív, és minden változik ...
Abban persze 100%-ig egyetértünk hogy ami azon a környéken van (közelkelet), az olyan mint egy kupleráj. Mindenki mindenkit minden irányból .... meg a régi sérelmek, szóval ahhoz egy csoda kellene hogy ott béke legyen
Ma a palesztin helyzet egyre inkább errõl a c) pontról kezd szólni: egy egész nemzet szív néhány idióta barom terro..., izé bocsánat, hõs honvédõ miatt.
A Hezbollah által kvázi megszállt dél-libanoni területek minek minõsülnek? Ki az agresszor és ki a honvédõ?
U.i.: Ajánlom a legutóbbi Aranysasból a "Békét Galileának" hadmûveletrõl szóló írást, amely azért jól bemutatja azt a kuplerájt, ami Libanonban van.
- van egy ország ami el akar foglalni egy másik országot -> agresszor
- van a megszállandó ország ami 2 részre van szakadva, és egyenlõre csak az egyik fele védekezik a megszállás ellen (de mivel a másik fele is bombázás alatt van, így elõbb-utóbb õk is beszálnak az országuk védelméde) -> honvédõ
Javíts ki, ha szted a saját országának területén saját országát védõ harcos (katona) nem honvédõ, mert sztem az. A többi elõítélet és médiasallang.
jó lenne ha kicist utánna néznél dolgoknak a hezbollah egy nagyon jó indulattal is csak fél legálisnak nevezhetõ szélsõséges erõszak szervezet pár éve a polgálháborúban irtotta a saját népét mert azok békét akartak ezeket nevezed te honvédõknek?
Akkor elfoglalhattuk volna Erdélyt ? <#idiota>#idiota>
Persze tom nem tökéletes példa, de hirtelen ez jutott eszembe
Mellesleg a megvédés =/= letámadás és pláne =/= preventív csapás
Ha a saját határán húz fel egy kínai nagyfalat aszondom ok, node elfoglalni érte egy országnyi területet ??