ELEGEM van a gimiből !
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma egy memoriter, ha melózol akkor meg határidős munka... Hidd el nincs különbség. Attól is ugyanúgy elege van az embernek.
A különbség ott van hogy mennyit keresel. Fizikai munkásként kurva keveset, vagy tanul, jó állással rendelkező munkaerőként többet.
Tanulni mindig kell, mert amit az iskolában kapsz kevés és avul is. Követni kell a dolgokat.
Egy-egy meló elvégzéséhez infók után kell kutatni stb. Szóval a tanulásnak soha nincsen vége, legfeljebb a számonkérés más egy kicsit.
A gimiben még a tanár kér számon, a cégnél meg a főnök.
A különbség ott van hogy mennyit keresel. Fizikai munkásként kurva keveset, vagy tanul, jó állással rendelkező munkaerőként többet.
Tanulni mindig kell, mert amit az iskolában kapsz kevés és avul is. Követni kell a dolgokat.
Egy-egy meló elvégzéséhez infók után kell kutatni stb. Szóval a tanulásnak soha nincsen vége, legfeljebb a számonkérés más egy kicsit.
A gimiben még a tanár kér számon, a cégnél meg a főnök.
namind1 , aki nem tanúl , az úgyis megszivja , de nagyon aztán meg nyiválkolhat és szidhatja az államot
de az is a muszeresz dolga... most er akarod elvenni a kenyeret szegenyeknek...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
de én nem azt mondtam , hogy bicikliszerelő , hanem bicikliLÁNC olajozó , ő csak olajozza a bicikliket
naaa a bicikli szereleshez mar szakmunkaskepző kell 😊 kerekpárműszerész cimszóval :😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ha eleged van a gimibol, akkor hagyd abba és menj el utcasepronek 😊)) Ugye akkor mégse hagyod abba?
nem! csak 5-iktôl vannak ezek a komcsi vizsgák! és a tancsink azt mondta, hogy nagyon kevesen vannak akiknek egy elégtelenjük sincsen! de asszem neked is lesz vizsga, csak nem ilyen kemény!
nekem dec.-ben és évvégén, de az egész evbôl!!!!!!!! és ezeken a jagyekeken múlnak az évvégi osztályzatok!
itt viszont teljesíteni is kell!! ja! de neked még nincsenek olyan komoly vizsgáid, amin múlik, hogy átmész-e vagy sem!mert még kicsi vagy!:-P
Ez teljesen más , itt tanulok , csak Hungaryban nem kellet annyira.UGYIS ÁTMENTEM ha semmit nem tanultam.Szerettek a tanárok :-) de úgy
Nekem a tavalyi volt ilyen, pontosabban: szinte semmit nem tanultam. Akkor ment 4 alá az átlagom 2 százalékkal 😊 Az idei már nem ilyen (sajnos), mert most már tényleg nem árt tanulni (továbbtanulás miatt).
mert én má mindent megtanultam , van nem tanulom meg az anyagot , igyis úgyis átmegyek a vizsgán :-) 1et megtanultam , volt már vagy 7-8 sulim , EGYIKET SE KOMOLYAN VENNI , ugyis átmész.
← ElőzőOldal 6 / 6