300
HÁT bazegh, semmire nem érek, rá dogák meg minden szal \'szom kivan :-//////
-
#133 hát én tanulom amúgy a matekot és mégse megy.Egyszer reggel háromig tanultam és azt hittem hogy tudom.Erre 3-as lett. -
#131 a matek gusztustalan , valami ocsmány , torz tantárgy , nemlehet megtanulni -
ricky #130 én imádom a matekot -
#129 a matek nálam is nagy gond
1dolgot tehetsz ne tanULj matekot :-) -
#128 a fizikával nincs bajom csak a matekkal.És a probléma hogy proramozó matematikusnak tanulok.Most még nem nagyon függ össze a 2 de később igenÉs hát a matek annyira távol áll tőlem meg utálom is.Mit csináljak? -
Ali #127 Addíg örülj, míg gimis vagy... Csajok, bulik király dolog. Vissza fogod sírni. Nekem most volt a 10 éves érettségi találkozóm, hihetetlen, hogy mennyire megcsúnyultak a legjobb csajok. Ez a 4 év volt a legfaszább. A fősuli sem volt annyira jó, dolgozni meg nagyon szar. -
#126 Továbbá annyira szar napom volt...huhh..még az Lll betűsöknek se kívánom ...
-
#125 Mondtam valamit te .... ?
nembaj örülj magadnak...
-
#124 nem, csak ez a véleményem. -
#123 Te tudod. -
#122 tudom. dehát középsuliban csak nem lehet pszichohistóriát, kvantummechanikát, parapszichológiát, meg ilyesmiket tanítani... áltudományos előképzettség kell hozzá. -
#121 A reáltárgyak mindenféle .......... áltudományok, tudhatnád! -
#120 van aki humános, van aki reálos... -
#119 Matek + fizika + kémia undormány, humán tárgyak rulez ;-)
-
#118 diktálni :)))))))))))))))
középsuli rullllll :)) -
#117 Ja,csak a tanár ideges,mert mindenki dumál.Megsértődik,és nem hajlandó diktálni.Aztán az írását nem tudjuk kiolvasni.
Így nem értem. -
#116 Pedig az is logikus. -
#115 A fizikával hadilábon állok. -
#114 37-en vagyunk,(11 csaj:-)),de egy pár dohányost kitesznek.
Jó,hogy én nem vagyok dohányos. -
#113 Én 3,8-cal.
A többieknek kb. 11 1-esük van,nekem csak 1,de csak azér,mer bekiabéáltam angolon,hogy a p****ba! -
#112 Én vagyok a legjobb tanuló. -
#111 Matekot énse tanultam gimiben.
Végig 5-ös voltam.
Mondjuk már ált.-ban is jó matek, fizika, meg kémia tanáraim voltak. -
#110 matek Hawa2... csont logikus az egész... a középsulis még nagyonkönnyű is (így dumál egy reálbeállítottságú balkezes... matekot érettségiig nem tanultam soha) :) -
#109 jaj nekem a matekkal van a legnagyobb bajom.Egész nap tanulok már én is azt hiszem hogy tudom leírom dogába egy feladat azt hiszem nem jó és hármas.Ti hogy tanultok matekot?mert ennél a tanárnáál puskázni nem lehet. -
#108 lehet inkabb a haverokkal kene foglalkozni mint a tanarokkal es akor a közepsuli is jo lenne -
#107 Nekem is elegem van már belőlede kibírom még ezt a 2 évet mert akkor mehetek főiskolára or egyetemre a lényeg az hogy életem legjobb 4 or 5 éve lesz.Tehát tanulni puskázni!!Ja és jó ötlet ha 1 ben bepuncsoltad magad a tanároknál mert akkor utánna azt: mondják rád ő nem olyan.És lehet könnyen puskázni.De a matekot meg minden nap tanuljál még akkor is ha nem lesz! -
#106 Én meg osztályhar5madik lettem múlt évben 4,3-al, királyság VOLT, ez az év nagyon gázos lesz :-//
-
KiPéTa #105 szmk-ben lehet 3,2-vel osztályelső, de szki-ban nem valószínű :) -
#104 Nah az milyen osztály lehetett...
-
#103 szmk -
#102 szki-szmk gondolom -
#101 mittom en... mondjuk nem gimi volt az is tuti :) -
#100 az se rossz... mennyien voltak? -
#99 nekem is volt ismerösöm 3,2 vel osztalyelsö lett... -
#98 Fejtsd ki! -
#97 Osztályelső lettem:-))) -
#96 nekem még nincs elegem a gimiből , de ez nem jelenti azt,hogy még nem lehet. -
#95 Megírtam...hááát..meglátjuk... -
#93 szerdán kémia :-( -
#92 holnap irodalom TZ :-S
...