Wolfeinstein multi demó!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rpg-röl annyit,hogy 1-2 Mbert fel kell áldozni,ugyanis marha lassan tölt visza.Ki kell használni a tökölési idöt.

skorpio7
Az "ezen" szó elé rakjatok be egy "Bár" szót !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Kíváncsi vagyok , hogy egy páncélököl ellen , vajon mit ér az ő kis rpg-jük ! 😊
4 emberes betámadásnál csak a csoba segítségével marad életben a warroomban valaki .Ezen még a csoda sem segíthet vagy ha ha minden Axis odagyűlik se .Sőt az a jobbik !!!
Frag hegyek ! Láttam már ilyet !

skorpio7
Pontosabban az I.C.Ram szervezte klánról van szó .

skorpio7
Mindennek megvan a módja .Persze nem árt , ha ott van a többi csapattag , mert egyedül tényleg semmi esély egy ilyen védelem ellen .
Amúgy Tressy ... be lehet szállni a klánodba ? Mert a mienk elég halottnak látszik .

melyik serveren szoktatok játszani?
Ezennel kinevezlek a clan szóvivöjének.

Ha ti amcsik vagytok, en meg a gepagyunal, a kovetkezmenyek nyilvanvaloak...

D3t0nat0r
Hi! Hol találok képeket a multi demóról?

CSOCSO
nekem akkor teccett meg nagyon mikor felélesztettem azt akinél a sok municio van majd adtam neki életet ö meg adott nekm egy csomo municiot.... nagyon teccik!!a fegyverek nem valami jok... de azért aranyos!!
radeer
Jah ez jó ötlet, hogy NAGC is aktívvá válik clanwar-ban mert sokkal izgalmasabb ha CO-OP játszanak a klánok mintha, egy klán felszabadul mondjuk pl. Sts-re. Ott bebizonyosodott egy 2-3 klántag aki együtt gammál simán leradírozza és győzelemre vezeti bármely oldalt. Ez történt ma hajnalban is. Elötte azoban rendesen megizzadtuk, QW ellen hiába volt az IR szövetség és Zero hathatós segítsége. Az igazi kűzdelem csak így alakul ki, és a feeling is egészes más. Az embernek már izzad is a tenyer mikor meglátja, hogy az ellen egy fajtszta QW 8 taggal mondjuk 😊
Aki kicsit is érdeklődik, hogy mik történnek este és hajnalban az olvassa el rövid értékelésemet itt:

http://www.extra.hu/wolfenstein/hirek/hirek.htm

*HWF* Radeer
#wolf.hu

Ui> Naszóval, NAGC gyertek már be egy kis dumcsira ide IRC-re ;-)

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Akkor jora tippeltem... Az jo hely, csak nem nekem... En rohanok oszt' irtok... 😊))

Hol a ****ba van a murder hole? Onnan mindenki ordibal, de gozom nincs, hol van!

Jo a memoriam...

Te irtal nehany topicba "Metzger voltam" vegzodessel, erre gondoltam...

skorpio7
Akkor így köszöntelek a továbbiakban . :
Üdv szűkebb hazánk fia ! 😊

Metzger, te nem veletlenul "Metzger voltal"? (aki tudja, mire gondolok, kap macisajtot! )

skorpio7
Lehet hogy ugyanott lakunk ?!? 😊))

ember
de legalább nincs korlát, annyit wolfozhatnál amennyit akarsz
skorpio7
Lehet hogy a Tisza és Zagyva partján ? 😊

skorpio7
Mivel nem sok helyen van broadband , ezért kérdezem a következőt .:
Az alföld közepi városban laksz ? 😊

Nagy szam, a rune meg nekem egyszer 3 ora alatt csinalt vagy 150 megat... 😊))

skorpio7
Szar ügy ! 😊
Még jó , hogy nekem a Max csomag van !

Ize... Inkabb igy...

Windows-virusunk legujabb gyongyszeme:
http://free.x3.hu/doom/SystemError.JPG
Ha mar ugyis szo volt rola... 😊))

Mighty
És ezen a "zárt ajtón" túlról még válaszolnak is, hogy "szabad" 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lazarus
Mikor lesz kész a játék?
pffff 😊
Attamindenit! Mar kezdtem orulni...
Huhh ez már gáz
Ez elég csiki volt,LOL

Lehet botokat berakni???
Hogyan?
radeer
Fogalmunk sincs miért írja ezt ki, néhány ember tök simán bejön ( a nagy többség !)Kb. 15-20 körüli embermennyiség és néhány BOT szokott összezördülni ott és beszélget jókat. Általában a bejönni kívánt emberkék nem tudnak valamiért csatlakozni, aztán néhány idő múlva nekik is összejön.Passz, hogy miért .

Kezd kicsit unalmas lenni,hogy Player nevü Mberkék a saját csapattagokon probálgatják ki a fegyvereket...

semmi se tökéletes..

Nem vagyok a legkiralyabb jatekos, csak nagy a pofam... Kimondtam, most jobb? 😊)))

I.C.ram
hat ha virusos lenne akkor se vennem eszre mert mostanaban allandoan szokatlan dolgokatm muvel a gepem 😊) szoval nem lenne feltuno
I.C.ram
szerintem hianyzik a sima mauser puska!!! ami alapkatonaknak volt!! a geppityu csak a taposabb csavokaknak volt!! nagyobb palyaval a mauser es kiegyenlitodne!! (TAVCSO nelkul) aki latott mar masodik vilaghaborus filmet (JOBBAK) ott lehet latni hogy mindig puskaval nyomjak a sorkatonak!! de konyvekben is utanna lehet nezni!!
I.C.ram
jaja ezt mar en is akartam mondani!!
I.C.ram
😊)
I.C.ram
mi meg soha nem jatszottunk meg egyutt erre mit mondasz?? csak ugy hogy max ketten voltunk fent klantagok azt kesz
Hülye kérdés:
Van egy nagy antenna fent az egyik sziklán, nem lehet oda valahogy felmászni???

Más. Láttam hogyan játszottak valamelyik Skandináv/Német szerveren és mit mondjak, kb. úgy meg volt minden szervezve, mintha egy akciófilm lett volna ... Berobbantották a bunkerajtót, kintről közben potyogtak a gránátok, meg jött a lángszóró az ablakon keresztül. Közben egy hadnagy berohant, gyönyörűen fedezték, utána rohantak be a csapat tagjai és közben a hadnagy mindenki elé mértani pontossággal dobált az AMMO-t ... Én meg csak lestem, hát igen van mit tanulnom 😊

zplayer
Kiraly ez a game, nagyon teccik, hogy a snipereknek kisse nehezebb dolguk van...😊
radeer
Nos , ez szerintem végül is normális dolog hogy így beszélgetünk egymással . Ki kultúráltabban , ki máshogy 😊
Gondoljatok bele, a box vagy bármilyen más jellegű derby elött elkezdődik a taktikai háború ami annyit tesz, hogy megpróbálják aláásni a másik ellenfél önbecsülését.
Viking biztos a legkirályabb játékos és nincs is nála jobb!Mondjuk én nem is emlékszem rá 😊

Én amondó vagyok, hogy mindenkinek lehetősége van a játékra és ez attól szép.Vannak jobbak, meg akadnak gyengébbek , de én sem mondom annak aki még egy frag-et sem képes szerezni hogy húzz a retkesbe !! Miért tenném ?

Ellenben köszönöm, hogy MrTressy valamilyen formában kiállt mellettünk ez igen jól esett. Amúgy rá tökre emlékszem , és gondolkodtam is vajon mit takar a rövidítésük ?
Mellesleg Viking-gel ellentétben tökre emlékszem arra hogy maric nagyon jól nyomja a csapatukban, és tőle sokkal inkább elfogadnék egy kritikát mint Viking vagy Wolf-tól. Mára ennyi .

*HWF*Rdaeer

l3alF1aKe
axe de silanor
én is akarok..én is akarok-)

That\'s All Folk\'s

silanor
Vampire: annyira nem hivatalos volt, hogy nem is tudtunk rola 😊

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

Erre milyen flamet fogsz te kapni... 😊))

Ott is van jo poen, sot, a hat naci elve is maradhat akar... 😊))

En valahogy mashogy gondolom, eselyek szerintem teljesen 1enloek... Lehet, hogy mivel tul sokat voltam axis, azert vagyok jo allieskent? Ismerem a trukkoket... 😊)))

skorpio7
Lám-lám ! 😊))
Mindenki ezt nyomta eddig ? 😊))
Én 23.00-tól eddig voltam a LETHARGY szerverén .Full volt állandóan és nagyon jó kis csapat dolgozott össze a győzelemért .
Mennyi is volt a rekordod I.C.ram 91 ? Kár , hogy nincs fent képlopóm , mert most megelőztelek volna kemény 1 ponttal . 😊))

radeer
Na szóval.

Ti mikor + hol voltatok fenn, mert mi kb. ua. győzelmet értünk L ha nem többet a mai nap során mint az ellen AXIS ! Ha megnézzük , hogy mennyiszer adtuk le a doksit akkor ha nem is egy Britannica mennyiségű infót , de egy hadművelethez éppen eleget kaptak a mineink, és porrá zúzták a *icsátokat 😊

Na mind1. Ez a klán ilyen - az pedig amolyan típúsú fikázást kérjük a jövőben ezen a fórúmon és az összes többin is mellőzni, ugyanis a leendő team-ek a taktikákat dolgozzák ki és keresik a legjobb ötleteket a játék alatt. Tehát nem minden esetben arra megy a játék éppen amire a kis okos fejetekkel gondoltok.Mi kissé már elöbbre nézünk. Nem baj végül is, a negítív reklám is értékkel bír.

Nézd + picikém , hogy erről a klánról mennyien tudnak és a Tiédről mennyien. És mi nem a régi nagy CS és Q fanokból állítottuk össze a tagokat, akikkel a feltétlen győzelmet tűztük ki , hanem olyankoból akikkek kellemesen el tudunk játszani és bohóckodni esténként.

Ha megnézed a #wolf.hu csatit és a beszélgetéseket a többiekkel látod, hogy mi azért kicsit többet is teszünk ezért a játékért mint, hogy idepötyögök egy-két gyengécske hírmorzsát amit 3-4 játékból levontál !!

Pá !

*Hungarian Wolf Force*