178
 • kolovics
  #178
  hány foga van a csukának?
 • TommyVercetti
  #177
  Jó régen.
 • Dikkma
  #176
  A több ezer éves műemlékek felrobbantása rulez!?
 • _RudY_
  #174
  Csak ismételni tudok:
  Az ezeréves múltat nem nekem kéne a pofámba vágni, hanem annak, aki alaptalanul veri a mellét.

  Nem látom azt a hozzászólásomat, ahol magyarkodtam volna, germán gyökerű családfával eleve nem biztos, hogy lenne rá erős indokom.

  "Es te csodalkozol, hogy sokan nem szeretik az arabokat."
  Éééén? Most vagy más hozzászólásival kevered vagy nem értem :(

  Gyakorlatilag az derül ki, hogy nagyjából azonos a véleményünk, de teljesen más irányból kezdtük értékelni a dolgokat. Többi magánban.


 • _RudY_
  #167
  Zakika
  "rudy: kicsit felremagyarazod amit irtam, csakhog yneked legyen igazad."
  A véleményedet kérdeztem (!!!), íme:
  Tehát szerinted, aki nem akar a civilizációval haladni az pusztuljon?

  "szerinted a mult a jovo fele visz?"
  Ismétlem: Ebből lesz a jelen nem pedig a jövőből, ha nem tévedek.
  Csodálom, hogy a doktorid mellett ezt az alapvető dolgot nem sikerült még felismerned. Bármilyen hihetetlen, de ideje lenne felismerned, hogy van történelem és múlt, ezek pedig tények. Viszont ha már hibáknak minősíted, az ugyebár csak az egyéni véleményed! Néhány általam említett múltbeli TÉNYRE szlovák nézeteket hozol fel hasonlatként? Csak nem a fanatikus kereszténység terjesztése miatt/közben elkövetett mészárlások érintettek érzékenyen? Bocsi, eretnek vagyok, nekem a pénz, a bujálkodás és a szórakozás fontosabb a lelkem sanyargatásánál. NEM érdekel senkinek a származása, a színe, a vallása sesemmise, az ember érdekel elsősorban.
  Az ezeréves múltat nem nekem kéne a pofámba vágni, hanem annak, aki alaptalanul veri a mellét. Szerintem a jelenben élek, de úgy látszik téged zavar, hogy nem felületesen vagdalkozom, próbálom megismerni a saját és más nép múltját is.
  Most akkor vagdalkozom: leszarom a szlovákokat tótokkal és minden egyébbel együtt. Tényleg érdemes minden hozzászólásaidban emlegetned, úgy tűnik qrvára nem érdekel senkit, maradj csak pozsonyban és örülj neki, hogy nem beszélhetsz magyarul.
 • _RudY_
  #159
  habla ezzel nem mondtál újat...más egyéb?
  Persze konkrét indok jobb lenne, talán csillapíthatnám a fajdalmad.
 • _RudY_
  #158
  Alakul: Ellencsapás a privátszférára?
 • _RudY_
  #154
  Zakika: Tehat az evszados mult hibait mostanaig elvezetni hiba.

  Hiba? Ebből lesz a jelen nem pedig a jövőből, ha nem tévedek.
  Tehát szerinted, aki nem akar a civilizációval haladni az pusztuljon? Éppen erről írtam pár mondatban, de ezek szerint ez a múlt hibája. Próbálkoztak Japán és más keleti ország behódoltatásával is, nem jött össze, az afgánokkal sem. A fejlett civilizációnak útjában van a közel-kelet, törlés...úgy tűnik azonban ez fordítva is igaz, kérdés továbbra is nyitott, ki lép elsőnek?
 • _RudY_
  #150
  Nem finden fasza, ami fénylik.
  Azért nem kéne átesni a másik végletbe sem. Az amerikai nemzet kialakulása ugyi úgy kezdődött, hogy a hódítók és bevándorlók tömege több millió indiánt pusztítottak el, csodálatos kultúrákat amortizáltak nullára. Majd következett a fekák alázása és irtása, ebből aztán kifejlődött az uralkodó, minden és mindenki felett álló amerikáner öntudat. Aki ezt nem ítéli el, netán még büszke is rá, az semmivel sem különb bármelyik idióta terroristánál.
  Az iszlám, muszlim, muzulmán stb. ugyanúgy megveti és elítéli az ilyen és hasonló cselekményeket. Viszont náluk sokkal több a szélsőséges, fanatikus hozzáállású egyén és csoport, akiket semmi más nem éltet csak az allah neve alatt történő őrjöngés. A kreszténység zászlaja alatt hány millió embert irtottak ki, az már örökre rejtyél marad, pápa szólt utólag: bocs. Most a zsidók is mészárolnak, úgy látszik a múltra és vallásra hivatkozva, de a jövőt leszarva, végképp elszabadul a pokol. Ha nem történik rövid időn belül egy olyan katasztrófa, amely az egész emberiséget sújtja, és emiatt tényleg öszefognánk, asszem simán kiírtjuk egymást.
 • Dikkma
  #136
  Trianon ha okos nagyar vagy, de mégsem érted meg: az a gondom, hogy néhányan most annak örülnek, hogy az amerikaiak sérthetetlennek hitt kis világa szertefoszlott, meg hülyének tartják az amerikaiakat. Pedig egy magyar semmivel nem okosabb, mint egy amerikai, de jól hangzik, hogy "hülye amcsik".
  Itt vagy pl. te...
 • Dikkma
  #135
  Úgyis nekem van igazam. Egy átlag nép vagyunk, semmi kiemelkedő, stb. Miért gondolja akárki is, hogy az amerikaiak a buták, és mi az okosak?
 • kowajano
  #126
  hát ezek az arabok nem semmi népség. fuull hüjék
 • _RudY_
  #122
  Megegyeztünk :(
 • _RudY_
  #120
  Darth Vader: ezt úgy hivják civilizáció :(
  Sokan nem kértek belőle, bele is pusztult(n)ak.
 • _RudY_
  #119
  NEM a komcsik kezdték a pusztítást, hanem azok a barom magyarok, akik here módon államosították az egész ipart, majd nagyon okosan a nácik mellé álltak segget nyalni. Ez van, ez egy ilyen nemzet, oda bújunk, ahol éppen jó a helyzet.
  Egyébként nagyon sokáig konkurrense volt Magyarország a nyugati államoknak, gondoljunk csak az élelmiszeriparra. Világelsők voltunk (többek között) a sűrített paradicsom importban, Olaszország és Amerika volt az egyik legnagyobb importőr!!! Gyengébbek kedvéért ez mai néven ketchup. Hátborzongató lenne belegondolni és számolgatni, hogy ha ez a folyamat nem törik meg, ma Európa leggazdagabb országa lehetnénk.
  Lehetne sorolni a tényeket a tengeri halfeldogozástól kezdve, a borászaton át egészen az édesiparig. Sajna néhány magyartarkanagybarom úgy gondolta, inkább a seggnyalás a fontos.
 • I.C.ram
  #116
  szabadsagharcban is azert nem segitettek az angolok mert tudtak hogy akkor nagyon megerosodne az orszag! es CONKURENSE lenne a nyugati allamoknak! merthogy volt egy par dolog ami itt volt legeloszor es volt egy par dolog ami itt volt a legjobb!! csak jottek a kocsog komcsik es mindent elpusztitottak!! az osszes keleti orszag beleertve oroszorszagot is sokkal jobb helyzetben lenne most ha nem lett volna a kommunizmus!
 • Mad Guy
  #113
  Helyreállítjátok? Olcsóbb új bolygót építeni kiccsávó' :P
 • Dikkma
  #110
  Na, itt van az újabb cikk, magyarok találták meg a marsi életet? , király, ez kell nektek, mi vagyunk a faszagyerekekek, mert számítógép, meg atombomba, meg szódásszifon, királyak vagyunk!
  Az amerikaiak meg milyen hülyék?!!?
 • Dikkma
  #109
  Azt bírom amikor a magyarok azt hiszik, ők okosabbak a Föld többi nemzeténél, és pl. az amerikaiak hülyék.
  Mert a Frei-dosszié féle balfaszok azt sújkolják a magyarokba, hogy pl. a világ legnagyobb ezmegazának a főnöke magyar, TERMÉSZETESEN magyar, és magyarul nyilatkozik.
  Aztán akik megnézték ezt a műsort, jönnek ide és azt magyarázzák, hogy megérdemelték, mert az amerikaiak buták, meg hogy mindenbe beavatkoznak.
  Hogy amerika miért van ott, ahol van (gy.k.:legerősebb ország a földön) azt elfelejtik megemlíteni, de nem is érdekel, csak megjegyeztem.
 • Dikkma
  #108
  Archemy, az a gondom a hülye álláspontoddal, hogy az egész hülyeség.
  Azt mondod, szétfoszlott az amerikaiak sérthetetlensége.
  Eközben a kis szobádban klampírozol, nézed a tv-t, papucsban.
  Ha az amerikaiaknak így kellett rájönniük, hogy nem sebezhetetlenek, és ami a tv-ben van, az velük is megtörténhet, akkor te ennek örülsz.
  Nem tudom, milyen hangnemben írtál volna, ha a leomló törmelék elől éppen hogy csak elmenekülve, magadról 3 centis porréteget sepergetve kellett volna leülnöd megírni elmés véleményedet.
  Most azt hiszed, a történtek az amerikaiakat ébresztették fel a sérthetetlenségi mítoszból. És ezért örülsz. Merthogy úgy kell nekik.
  Szerinted te nem a tv-ből nézed a boszniai háborút? Te nem interneten olvasol az amerikai robbantásról? Miért hiszed, hogy ők magukat sebezhetetlennek érzik, és miért gondolod, hogy te más vagy, mint ők? Volt részed BÁRMILYEN vészhelyzetben, vettél-e részt mentésben, stb., vagy TE IS csak úgy látsz mindent?
  Ha az amerikaiak sebezhetetlenek, te miért nem vagy az? Nem vagy veszélyben!
  Ha pl. egy magyar repülőt térítettek volna el, és azt nyomják bele az épületbe; vagy a repülő amikor visszafordították a MALÉV járatait, magyar célpontot választott volna, annak örültél volna-e?
  Vagy ha csak magyar célpont lett volna, és az amerikaiak nem segítenek nekünk, mit érzel?
 • Remetix
  #105
  Akkor most az a baj, hogy beavatkoznak, vagy az hogy nem ill. tul sokara avatkoznak be?
 • #104
  ahogy csurka mondta, büntetlenül és válaszlépések nélkül egyetlen országot sem lehet bombázni. ez már az első világháború óta így van és a jenkikkel sem lesz másképp.
 • Rincewind
  #99

  Nem lesz itt semmiféle háború!
 • Null Pointer
  #96
  No, állítólag van némi bizonyíték az arab tettesekre, találtak 5 gyanús arab utast az egyik gépen, az egyik pilóta. A bérelt autójukban a reptéren állítólag pilótakiképzési könyveket találtak. Ha e mögött tényleg bin Laden van, az felvet pár érdekes kérdést.
  Vajon mit történik az afgánokkal? A politikai helyzet kedvező akár egy háborúhoz is, mivel az oroszok hasonló okokból viseltek és viselnek háborút a csecsenek ellen, így nem lesz kifogásuk, pláne, hogy nem szimpatizálnak a tálib vezetéssel.
 • Rincewind
  #89
  >>>Rakéták téma

  Ok! Úgy néz ki tévedtem. Beismerem! Én legalább megteszem...

  Habla & Axe

  Mindettőtök szövege elgondolkodtató, de, ha kicsit jobban elgondolkodtok, akkor rá kell jönnötök, hogy habla hozzászólásában több az igazság! Szerintem...
 • ixyon
  #88
  hát ez szerintem egy eléggé megrázó dolog, és ok, hogy az amerikaiak nem a megtestesült angyalok, de azért őket sem kell a szarba szidni. ott van a sok fegyverüök, de nem használják(addig jó) majd most fogják! ésa ezt valamki nagyon meg fogja szívni... a jelenlegi állás szerint ez afganisztán, és palesztína lesz. utóbbiban valósyínű izrael is seíteni fog nekik. de hát ez van. a terrorizmus elleln nem lehet máshogy harcolni, pontosabban eddig még sehogy senkinek sem sikerült. talán ha a társadalmi bázist mesyűntetik...(azaz balhéznak az iszlámokkal) akkor talán. de én annyira nem vagyok biztos benne, hogy palesztínok voltak. azért, mert eddig csak ők szoktak öngyilkosmerényelni?(a japánok a 2. világháborúban pl.) azért még nem lehet azt mondani, hogy most is ők voltak. más is lehetett.
 • Fatality
  #84
  Farkas: Nem kell ehhez az Index-re menni. Íme az SG cikke a rakétapajzsról: Klikk ide
 • Rincewind
  #80
  Honnan vetted ezt az idiótaságot??? Ilyen nincs! És soha nem is volt! Tudod, mi az rakétaelhárító-rendszer? A levegőben leszedi a rakétát! Ennyi! Nem irányítgatja sehova! Hagyom ezt a fórumot, mert ide olyan okosak írnak, hogy csak na...
  Röhögéssel és sírással küzködöm, hogy lehetnek emberek ennyire tájékozatlanos és ugyanakkor ennyire közlékenyek :(
 • Rincewind
  #79
  Pontosan ez volt a címe:
  "Terrorist Win"

  De utána ezt módosították, uganis rájöttek ez kissé morbid!

  >>>Zp
  Nem kell mindent elhinni, amit a filmeken látsz! Szerinted, miért avatkozott bele az USA a vietnámi háborúba? Hogy segítsen az elnyomott embereken, akik nem akartak a kommunizmus alatt senyvedni? Miért avatkozott bele Szerbiába? Miért harcolt Irakban? Hatalom miatt? Hát NEM, vagy legalábbis csak kis mértékben (kivéve Iraq)! Hány embert mészároltak volna le a szerbek, ha nem avatkozik közbe??? Mond már meg nekem, te nagyokos! Mindenki csak vagdalózik, hogy így meg úgy, de senki nem tud semmit. Főleg nem te!
 • metlosz
  #66
  Én egyértelműnek látom hogy a dzsihád folytat harcot a keresztény kultúrkör ellen,több felszólítás is volt már erre az arab világokban,hiába most a nyilvános sajnálkozás,közben meg cukorkát osztogatnak az utcákon az arab világban--lásd Biblia,Nostredámus,stb
 • _RudY_
  #65
  Ninju: Semmi probléma nem lenne ha nem létezne Izrael.

  szerintem: Semmi probléma nem lenne ha nem létezne az ember, az univerzum legpusztítobb férge.
 • Rincewind
  #62
  Én se igazán szeretem az amerikaiakat! Nem szeretem mert beképzeltek és azt hiszik ők a világ közepe! Mégse mondom, hogy megérdemelték, mert legalább visszavesz az arcukból! Ugyanis elég, ha az összedőlő WTC-re gondolok, ahol 1 másodperce még emberek integettek ki az ablakból, most pedig már zuhannak...
  Azt hiszem, soha nem fogom elfelejteni ezt a látványt. És ezért nem tudom elfogadni, azt aki most arra gondol, hogy ''de legalább most magukba szállnak majd''! Mert ez morbid és teljéggel embertelen!
 • Rincewind
  #58
  ''Mire mennék amerika nélkül... vazz, bármire.''

  Mire??? Ha nem az otthonülő kockafejű vagy, akkor avass, be, mire???
 • Archenemy
  #57
  Ahh, az előző post Ricewindnek ment...
 • Rincewind
  #56
  Túl nagy ez az ár...
 • Archenemy
  #55
  1. Nem. Ki mondta? Én tuti nem... de így biztosan tudatosul. Az összes népnél voltak nagy katasztrófák, kivéve ennél, ezért hitték.

  2. Amerikai filmek, baszki, asszed mindenki a TV-re meg mozira van kattanva egész nap? Egy éve nem voltam moziban (akkor is német filmet néztem meg), Tv-t csak a híradó erejéig nézek. Kólát nem iszom (ásványvíz, tea, tej, max. málnaszörp), hamburgert nem eszem, amerikai cigit nem szívok (bár ami azt illeti, másmilyet sem), én lennék felháborodva? Hát hogy jössz te ahoz, hogy engem megitélj? Baromi jó emberismerő lehetsz, ha ennyiből meg tudsz! Én csinálok úgy, mintha mindent értenék? Biztosan nem te? Én nem szórakozásból szídom amerikát, nem az az otthonülő kockafejű gyerek vagyok, ezt elhiheted... Mire mennék amerika nélkül... vazz, bármire.

  3. Én sem azt mondtam, hogy "igen, ez kellett, három ilyet mindennap!", sőt, nem is azt, hogy "megérdemelték a dögök!", csak annyit, csakis annyit, hogy szétfoszlott a Sebezhetetlen Amerikai Álom, és ennek örülök. Nem a hulláknak. Remélem érthető voltam.

  Archenemy
 • Rincewind
  #53
  >>>Archenemy & Ninju és a többi Amerikaellenes

  1. Ahhoz, hogy egy államban tudatosuljon, hogy ő sem sebezhetetlen, meg kell halnia 15.000 embernek???

  2. Mire mennétek ti amerika nélkül??? Mi kezdenétek, aha nem lennének amerikai filmek, ha nem lenne cóla, meg még ki tudja mi! Ti lennétek a lejobban felháborodva!

  3. Úgy csináltok, mintha értenétek, hogy mi folyik most a világban (így meg úgy megérdemelte), pedig nem értetek ti semmit!!! Ezt senki nem érti... Szörnyű, ami történt és ezt senki nem érdemelte meg! ;,-(
 • Archenemy
  #50
  Na, kezdem egy hangyányit felhúzni magam.

  Én leírtam a véleményem, ami sokaknak nem tetszik. Ez egy dolog. De nem írtam olyanokat, hogy "kívánom a rohadt amcsiknak, hogy az összeset lőjék tarkón", "Dögöljenek meg a szemét mocsadékok", "Atomot nekik", olyat meg pláne nem, hogy "centinként etessék veled a faszod" .... Dikkma, version, Mr. Macho ... A fröcsögést meghagyom másoknak. Érveket kérek, nem ilyen baromságokat.

  Archenemy
 • Rincewind
  #49
  Előbb tájékozódj, aztán szólj hozzá!!!
 • Rincewind
  #48
  BESS tegnap 22:49 | Válasz erre | #26

  Rincewind:

  Na,az ilyen hozzáállás miatt vannak ilyen buzi teroristák,mint amilyen TE vagy !!!!
  Nem kéne Csurka szövegét eltorzitani,és félre magyaraázni,és újabb gyülölködést kelteni !!!!!
  Válasz 'Rincewind' üzenetére (#10)