Terrortámadás érte az Egyesült Államokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Hmmm...
Elsőre elég nehéz elhinni, de, ha jobban belegondol az ember, akkor már lát benne némi valóságalapot.
Itt a fő kérdés az, hogy kik követték el.
A palesztinok nem valószínű, túl picik ők ehhez, és az izraeliek amúgy is nagyon figyelnek rájuk. Erre esélyük se volt.
Oszama bin Laden talán. De kiképzett pilótákkal? Ez egy államot sejtet a háttérben. Nem Afganisztán, mert az az őskorban él. Kína revansot vett? Nem túl valószínű. Irak, Líbia? Mi a fenéért? Ez valami csúfabb dolog. Nincs olyan ország, ami elég őrült lenne ehhez, pláne egy szuperhatalom ellen. Aminek csak a gazdasági súlya megfolythat akár még egy Kínát is.
Ez IMHO valami jól szervezett, belső, amerikai csoport műve, akik gátlástalanok, jól szervezettek, és belülről ismerik a rendszert. Az oklahomai robbantó is egy volt tengerészgyalogos volt, kitüntették az Öböl háborúban.
Nameg a repülőgép elektronikája tuti mikrofos
a francba elírtam a haveroknak a pontos célpontot a kurva élet nem amcsi hanem német és nem a WTC hanem az a gyakorlópály😞
(Orbán Rullz)
Rincewind
Ez nem igaz!

Csurka István ezt nyilatkozta a történtekrő, idézem:
"Végre! Megérdemelték az Ameriaiak!"

Megérdemelte??? És az 15.000 ember is megérdemelte??? Hogy meri ez a mocskos szar embernek nevezni magát??? Odállítanám a feleségét és az összes szerettét a WTC tetejére és nézze végig, ahogy magaalátemeti az épület! Hogy létezhetnek ilyen szemét "emberek", nem értem???
Mr_Rob
Mi lessz ebből III. Világháború??? Ilyet még filmben sem mertek megcsinálni!
Viszont most kell részvényeket venni!😊

Rincewind
Mikor láttam a felvételeket, csak ültem és nem hittem el! Ilyen nincs...
A következmények borzalmasak lesznek, de, hogy mi, azt még senki sem tudja! Nekem mindenesetre elég volt arra 10-15.000 emberre gondolni, hogy összeszoruljon a gyomrom, akinek ma meg kellett halnia egy értelmetlen dologban. Ezt meg kell torolni, méhozzá olyan eszközökkel, amire nem volt még példa a történelem során...

Rince

u.i.: Egy érdekesség:
Valyon ugyanilyen felháborodással gondolunk Hirosímára és Nagaszakira is, ahol az USA sokkal több ártatlan ölt meg??? Nem hiszem. Arra "jó" volt, hogy kicsit lefaragjon az Amerikaiak önbecsüléséből, bár az ár óriási...