550
Amerika nagyvárosaiban terrorcselekmények történtek. Mi a véleményetek?
-
#115 Nem vagyok szakértője a témának,de az amcsiknak télleg nagy arcuk van.És aszzz a dollár értéke is csökkent,de javíccsatok ki ha tévedek.
Mellesleg most össze fog dőlni a világ:)) -
#114 ez azért nem vicces, az összes utas is meghalt akik a gépen voltak ...
mateos : cső, megyek is tanulni, holnap 2 dogát írok, ugye Red ? :-/
:-P
:-S
na mentem...
-
galocza #112 nem vagyok a terrorizmus híve, DE felfogtam pár dolgot. olyasmit, amit mostantól talán a nagyhatalmak, az elnyomó többségek is fognak fogni. nem tudnak mit csinálni olyan emberekkel akik elkeseredettek, fanatikusak.
IRA: évszázadok óta harcolnak a függetlenségért az írek. erről nem szólnak a történelemkönyvek, de cromwell, amellett, hogy "jóindultú diktátor" volt, tett egy kis kirándulást oda is. mire hazament, csak a népesség fele élt... olyan törvényeket hoztak, hogy a földek kikerüljenek ír kézből. stb...
ETA: a baszkok szívtak a királyok hatalma alatt és még tovább szívtak a franco-erában. nincs más vágyuk mint különválni. (voltam ott: szuper gazdaság - ipar, bankok - , semmi szegénység, nem csoda hogy a spanyolok nem eresztik őket)
arabok: tele a tökük azzal, hogy a világ tétlenün nézi, hogyan mészárolják le őket. én cca. 8 hónappal ezelőttig figyeltem a híreket, addig a halálozási arány cca arab:zsidó=500:12 volt... annyi változás volt, hogy a zsidók megválasztották azt a fasiszta saront (NEM sharon!) főgórénak. a világ meg pihent tétlenül...
ezek mind megpróbálták az egyezkedést (az íreknek talán valami összejön), nem jött be. elkeseredettek. mindenki leszarja őket. nem állhatnak ki face-to face. ez maradt nekik...
hangsúlyozva, nem támogatom, de megértem őket. képzeld el, hogy valamelyik (pl északkeleti/délkeleti) szomszéd be akarná kebelezni kis hazánkat. te mit tennél? -
Anee #110 megérdemelték
már érett
de ha ez mondjuk nem izrael vagy G8ba történik leszarták volna....ha már ausztria már akkor se zörgette volna -
#109 Ha még Redmondban lett volna,megértem.....De így semmi értelme... -
#108 hihi -
Anee #107 örülök hogy megtámadták jenilendet -
#106 ezek nem normálisak! www.terror.com
-
#105 ez ténleg fantasztikus :-) -
#103 ez kellett ide............. -
#102 hmm.... -
-
#100 csá -
#99 Szóval gyorsan : hábazegh ilyet nem mindennap lát az ember, NAGYON KOMOLY !!!
Bővebben majd hétvégén, majd ha lesz időm, most rohanok.
-
#98 hha neked ez a véleményed akkor grat -
#96 OKÉ MENNY CSAK -
#95 3 óra alatt 95 üzenet, nem rossz -
#94 asszem megyek counter-strikeozni, hogy írtsam a terroristákat -
#93 ZSIDÓ KÖSZÖNTÉS -
#92 mit jelent a shaba ohalom? -
#91 ami azt jelenti hogy...? -
#90 nem , ha azt mondja jó napot , én erre azt mondom , hogy SHABA OHALOM -
#89 ha meg azt mondja hogy JÓ napot, behúzok neki -
Viking #88 Nah kb... -
Viking #87 Marmint kicsit "tobbet erdemelne"... -
#86 én nemtom hogy leköpöm-e , hmm.....van 1 jobb ötletem , eltöröm akezét :-) -
Viking #85 Ilyen kegyes egy ember vagy? -
#84 holnap ha hozzámszól egy arab LEKÖPÖM -
#83 kiüritették amcsiban az összes Disney parkot. -
#82 kit érdekel hogy mikor ? minnél elöbb annál jobb.De az még inkább lényegesebb , hogy mivel . -
diegho #81 csak az a kérdés mikor és mivel -
#80 halottátok mit mondot Bush ? We hunt down and panish.Ez elég 1értelmü volt,nem gondoljátok ? -
diegho #79 lehet holnapra nem lesz hova,mivel,kinek mennie -
Viking #78 Nem vagyok benne biztos, hogy lesz... -
diegho #77 ja nálunk is 4 katona védi vagy mi -
Viking #76 Ezt kuksoljatok:
http://www.cnn.com/2001/US/09/11/chronology.attack/index.html -
#75 de nekünk van QRVA SULI -
_WizarDTommy_ #74 Én is .)) -
#73 a világ összes országában evakuálták az amcsi nagykövetségeket.(kivéve izraelben). -
#72 :)