550
Amerika nagyvárosaiban terrorcselekmények történtek. Mi a véleményetek?
-
#164 EGYETÉRTEK!
ÉS AZ ÖSSZES HASONSZŐRŰ ÁLLAT IS, AKINEK HASONLÓ A POLITIKAI NÉZETE,VALLÁSA,ELVAKULTSÁGA...
AZ ÖSSZES...
csúcs a világ, amiben élünk.
Megint hánynom kell... -
Anee #163 de az Amerikaiak kezdák hogy létrehozták izrael 194akárhányban most nem jut eszembe
ezzel indult el AZÓTA a háború ott csak valamikor kisebb valamikor nagyobb intenzitással volt látható.Őnekik köszönhető itt jön képbe
meg hogy néha néha beleszólnak meg hogy folyamatosan szálitanak fegyvert izraelnek
dögöljön meg az összes cigó s arab ámen -
#162 amúgy is leköpnéd őket, ugyis nagy szemetek! -
Anee #161 ó de bazzzzz akkor miliókat kell költeni pályabérlésre
mivel sokan kiváncsiak lennének rá nem lehetne vidéken egy 1000nézős pályán játszani:) -
Anee #157 s ha belép akkor te is elismered
Skorpio:most irtak talán nemrég alá atomfegyver törvényeket melyeknek köszönhetően nem fognak bevetni...csak hidrogénbombát:)))))))))))))))
mert az nem szennyez s ezt nézné mindenki hogy szenyezi a földet -
Viking #156 Ez az! :)))) -
galocza #155 dexy te nem tudod, mit beszélsz. a zsidók nem arabok. mindkettő sémi nép (eredetileg, úgymond, rokonok), de semmi közük egymáshoz.
hitlert, meg ne istenítsd, ritka nagy faszkalap volt, jó, karizmatikus, úgyhogy karizmatikus faszkalap. miatta belemásztunk egy háborúba és miatta veszítettük el. -
#154 Nem rossz ötlet !!!
Rendezhetnénk majd a táborokban "sugárarab" - "büdöscigány" focimeccseket .
A nyertes csapat tagjai halnak meg másodiknak ! :) -
galocza #152 nem megérdemelték, de igencsak érett a dolog. mindig ott voltak, ahol semmi keresnivalójuk nem volt - kezdve magával az usa területével... az indiánok is visszakapják amerikát? a litvánok korábbi királyságuk területét (marha nagy volt ám!)? mi is visszakapjuk azokat a területeket, ahol őseink tanyáztak, de aztán erősebbek kiebrudaltak bennünket? vagy ez csak izrael esetében lehetséges? ostobaság volt létrehozni egy ellenséges közegben, azóta is feszültségek forrása. könnyen lehet, hogy a mai merényletek is ennek a következményei. csak senki nem képes elismerni, hogy "igen, bocs, nem kellett volna, ezt elbasztuk". -
Anee #151 azért jó mindenük mert nem mentek teljesen bele a háborúkba s SOHA VHk alatt egy kurva bomba nem csapódott a földjükbe
Jó azok jók de azok fentvannak máshol is:)
megérdemelték de a tettes is meg fogja érdemelni amit kapni fog
dexy:ha közel-keletet nézzük akkor háború van s nagyvalószinüséggel arabok voltak--->amiatt mert amcsi csak néz még van háború -
#148 MERT?
megérdemlik néhány húzásért.
LEHET.
Lehet, lehet.
De ennek az egész VILÁG megissza valamilyen módon a levét.
Még a Net sem lesz olyan mint volt.
HIDD el. Lesz radírozás, törlés stb. Ami nekik nem fog tetszeni, RADÍR. És ez tuti így fog menni.
A terroristák az info jó részét Neten, titkosítva PGP stb. küldözgetik. Szerintem erre is odalépnek.
És ez nem lesz jó az eddig viszonylag szabad Netnek sem.
:-((( -
#147 Szerintem ideje meghirdetni az x-edik keresztes háborút .Vesszen minden iszlám hívő !!!
Hirdessük meg az utolsó keresztes háborút a szent földért !
Én úgy gondolom , hogy pár precíziós atombombával megoldható lenne ez az iszlám kérdés .Némi koncentrációs tábor pedig a kevés túlélő további gondjait is rendezné .
Az így felszabadult ( némileg sugárszennyezett ) területre pedig nyugodtan lehetne telepíteni a selejt népcsoportokat pl.: cigányok ( Mert arabok ugye már nem , mert az ő helyükre mennének . :) ).
Hajlandó vagyok 10 cigány teljes útiköltségét fizetni , csak takarodjanak ki az országból .
Persze csak odafelé . -
Anee #146 a magyar tözsde ha figyeled az árfolyamokat akkor láttad hogy már eddig is esett mint állat
negativ rekordok/veszteségek nap mint nap
mi is szopunk de ez az 1920as évek végére fog emlékeztetni
Túlságosan Amerika központu a világ:( -
galocza #145 ah, tehát az "ártatlanokat ne" elv megrendült? hm, frank?
sokan és sokat érdemeltek a II.vháb előtt, közben és utána is. de csak egy részét tanítják, csak egy részét hírközlik... -
#144 nem, nem , nem értelek benneteket...
mások kínjának, halálának örültök.
az USA warez-serverei jók, XXX-serverek jöhetnek, USA filmek hű de jók!
De örülünk, ha meghalnak tízezren...
nem vagyok már gyerek, de akkor sem értem.
Dögöljek meg... -
Anee #143 de az amcsik is izrael létrehozásával
nem birják belátna hogy köcsögség volt
lehet megérdemelték de nem úgy ahogy a jenkik adták nekik -
galocza #141 1. a szavazók véleménye addig számít, amíg a választások vannak
2. az arab országok nem kaptak eddig se pénzt
3. eddig hogy sikerült máshogy felkelteni az érdeklődést? elszakadtak a baszkok? az északírek? abbahagyták az izraeli arabok mészárlását? nem, pedig ők azt szerették volna... és próbálkoztak más eszközökkel. most, mint láthatod, rájuk figyel a világ. úgy látszik, így érhették el, és el is érték. még egy-két ilyen és rájönnek az emberek, hogy a kulcs nem a terrorizmus elleni összefogásban, hanem okának megszűntetésében van -
Viking #140 Es mindjart mindenki elkezdi a "megerdemeltek!" dumat nyomni... De az, hogy nekik betettek, azzal masnak is betettek... Megoltek egy csomo embert, szet****tak a tozsdet, stb, stb, stb... Valamint a megtorlas... Ez NEM CSAK A USA-NEK TETT BE, HANEM MINDENKINEK! -
#139 Megérdemlik?
nem kétséges
Ha a családomban valakit megölnek, ölök.
Okosan, finoman.
AZ nem megy börtönbe, akik tette.
TUTI... -
Anee #138 az usa az egyik legnagyobbb agresszor
de nyiltan még szinte sose támadak
csak normaindia után+vietnap
a sivatagi vihart meg az öbölháborút elhanyagolhatjuk
mindig akkor támadtak mikor meggyengült a másik
előtte soha nehogy már igazságos legyen
-
#137 Mondjuk a németek a II. VH-ért is érdemeltek ám... -
galocza #136 kicsinálják, az nem kétséges.
hogy gazdaságilag?
hogy azokat-e (és csak azokat) akik tették, vagy másokat (is)?
egy részét megtudjuk, a többit soha... -
#135 Lehet
De olyan nincs, hogy csak a gyilkosság, és az ártatalan emberek halálával kell felkelteni az érdeklődést.
Az USA szavazói ezek után nem engednek pénzt adni a gyanús országoknak.
Én még azt is elképzeltem, hogy valamelyik ország a másikra tereli a gyanút (arab-palesztin stb.) -
galocza #134 mondjuk drezda csúnya volt... 250-300000 polgári áldozat, a város környékén egyetlen hadiüzem sincs + a szövetséges vezetés minderről tudott... nem semmi. még a folyót is rájuk gyújtották mert odamenekültek a tűz elől. + az atombomba "tesztelése", amerikai állampolgár japánok táborba zárása... sok van a rovásukon ezen kívül is a japánokkal szemben. nem hittük el, mert tanították, mégis igaz sajnos: az usa az egyik legnagyobbb agresszor -
Anee #133 meg elismerem
de meg is értemelték -
#132 Basszameg az amcsiknál volt ez azóta mindenki erről beszél...számomra téma lezárva,van nálunk elég gond minthogy az amcsikat lessük,mint mondtam,a magyar áldozatok hozzátartozóit nagyon sajnálom,de az amcsik nem érdekelnek,hacsak nem kezdődik a 3. ww... -
Viking #131 Gazdasagilag viszont nem csak oket csinaltak ki... -
#130 EZ AKKOR SEM MEGOLDÁS!
Ezzel elérték, hogy aki csinálta, azt gazdaságilag kicsinálják.
ÉS MEG IS ÉRDEMLIK!!!
-
Anee #129 amúgy meg nem virul a fejem csak egy félmosoly van a fejemen:)
azért nem vagyok anti-usa ember -
galocza #128 sok helyen haltak meg ártatlan emberek. de ez a hírértékű. emlékeztek a híradókra? "a hajnali órákban pokolgép robbant. szerencsére a merényletben senki sem sebesült meg" meg hasonlók?szerintetek a terroristák nem ismerik az órát? nem, azokat úgy csinálták meg, le is szarta a világ. két sebesült, 1 halott, 6 sebesült, senki sem sérült meg - ez nem hír. a mostani sokakat fel fog ébreszteni - ha másként nem, izzadt lepedőt markolva egy rémálom közepette... -
Anee #127 jó
azokat sajnálom
DE ilyenszempontból gondolj hogy az Ő bombázásukkal ugyanennyi német halt meg...az őket fingatta
Meg arab meg iraki meg vietnami
ezekre is gondolj s emellet eltörpül ez a 10000 -
Anee #126 hát te a "vértapasztalt"fejeddel aztán tod
Töriből tanultátok az első második vh-t???
a kis cigónép soha nem szenvedett s most fullig ők az urak
ezért érdemelték meg
de te ezt a 0-14éves fejeddel tudod is -
galocza #125 én nem arra gondoltam, hogy nem arabok voltak (bár megfordult az én fejemben is - mondjuk inkább provokációra gondolva) amúgy is tök mindegy: valakinek el kell vinnie a balhét és ők igencsak megfelelő társaság a bűnös/bűnbak szerepre... how convenient... -
Viking #124 Egy dologra gondoltunk... -
Viking #123 Húú de okos emberek nyuzognek ezen a forumon...
"Megerdemeltek!"
"Ez kellett nekik!"
"Tobb ezer halott!"
Csak abba nem gondolnak bele, hogy BAZDMEG EZEK ARTATLAN EMBEREK VOLTAK! -
galocza #122 jah, még valami: tényleg érett a dolog. az usa annyira pökhendi, arrogáns, mindenkit-leszarunk-tessék-táncolni-a-mi-nótánkra politikát folytat, hogy előbb be kellett következnie... nem véletlen a célpontválaszás - egyik sem. -
#120 Ez nem vicces dolog. Több 10000 ember halt ott meg ÁRTATLANUL.
Leszarták, hogy zsidó stb. MEGHALTAK, mikor elkezdtek dolgozni, vagy a reggeli kávéjukat itták.
Az összes köcsög teroristát KIIRTANI!!!!!
Arab, zsidó, cigány MINDET!!!!
Egyik barátom unokahúga és vőlegénye Mathattanben lakik, nem messze a két toronyháztól.,
Semmit sem tud róluk a családjuk.
FELFOGJÁTOK TI EZT???
Mikor örültök, mint a buzi pelasztinok a TV-ben?
ÉSZNÉL VAGYTOK? -
Anee #119 voltak??
akkor a tettesnek magyarország üzenjen hadat! -
#118 Csak a magyar áldozatokat sajnálom -
Anee #117 tökmind1 ki volt
az a lényeg hogy kelett az amcsiknak el voltak telve maguktól