Ötvös Tibor

Mozgásban a Might & Magic X: Legacy


Mozgásban is megmutatta magát a Might & Magic X: Legacy.

22-én kezdődik a Gamescom Kölnben, melyről természetesen mi is beszámolunk majd. Az eseményen kint lesz a Ubisoft is, akik az első tervek szerint ott mutatták volna be először mozgásban a Might & Magic sorozat tizedik részét. Ám tegnap már megjelent egy trailer a neten, melyben játékmeneti elemeket is bőven láthatunk.


Ennek oka, hogy az Early Access (Korai Hozzáférés) képében már 19-én elérhető lesz a Legacy alcímet kapott epizód első fejezete játszható formában. Ebben négy karakterosztályt érhetünk el, a végső változatban 12 közül választhatunk majd. Szóval hétfőn kipróbálhatjuk, mennyire sikerül visszatérnie a kultikus címnek a köztudatba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szabolacika #7
    Steam-en már elérhető mint korai hozzáférésű játék, és ha minden igaz magyar nyelvet is lehet választani benne.
    http://store.steampowered.com/app/238750/
  • KopaszIsten #6
    Játszottam a VI-VIII részekkel, lehet kipróbálom majd ezt is (miután kijött hozzá a magyarítás). Mindenesetre indokolatlannak tartom ezt a fajta irányítási rendszert. Az általam ismert M&M részek már nem ezt használták.
  • Cassell #5
    Öcsém te még helyesen írni sem tudsz, nem hogy értelmesen hozzászólni, neked az ilyen játék nem való, maradj a Mariocartnál..
  • Molnibalage #4
    A játék azoknak készült, akik a retro hangulatot szeretnék látni keverve újszerűbb grafikával. Nem feltétlenül kell mindennek Skyrim grafika. Szó se róla a Skyrim szabad mozgása is csak sokszor illúzió, mert pl. valódi harcrendszer nem nagyon van benne. Én eddig egy RPG-t láttam, amiben valóban ötvözték jól az ügyességi elemeket, ez a Risen első része volt.

    Ez nem gagyi. Szándékosan készült ilyennek. Kövezettek meg, de szerintem a játék készítés egyszerre művészet és absztrakció, adott esetben tisztelgés az elődök előtt is.
  • qetuol #3
    istenen, de gagyi -.-'
  • KopaszIsten #2
    Én úgy láttam a videón, hogy négyzetesen lehet mozogni és 90 fokot fordulni. :(((
  • Loverman #1
    legend of grimrock 2...