Ötvös Tibor

Nem halott a Dead Space sorozat

A Dead Space sorozat érdekes élettörténettel rendelkezik.

Míg az első rész csak nehezen találta meg a közönségét, addig a folytatás már kimondottan nagy sikert aratott. A harmadik epizód azonban már túlságosan is elmozdult az akció irányába, így kisebb csalódásként könyvelték el a rajongók. Az eladások sem hozták az elvárt szintet, így az akkor hallott pletykák szerint az Electronic Arts leállította a franchise-t.

Ma azonban az EA Games vezetője, Patrick Söderlund elárulta, hogy a "Dead Space sorozatot nem törölték", egyszerűen csak más projekten dolgozik a Visceral Games. "Mit szeretnének látni jobban a rajongók? EGy sorozat harmadik darabját, amiből szinte már mindent kihoztak a fejlesztők vagy egy teljesen új játékot, amibe újra bele lehet tenni minden egyediséget?"

Ez annyit jelent, hogy egyszer valamikor lehet még egy Dead Space 4 is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fecg21 #2
    A harmadik rész miatt számomra felejtőssé vált a Dead Space széria, dugják föl maguknak de jó mélyre....
  • Ender Wiggin #1
    "Mit szeretnének látni jobban a rajongók? EGy sorozat harmadik darabját, amiből szinte már mindent kihoztak a fejlesztők vagy egy teljesen új játékot, amibe újra bele lehet tenni minden egyediséget?"

    Hülye kérdés, az új játékuk a Star Wars-szériába tartozik, ami egyrészt szintén egy sorozat X. darabja lesz, másrészt teljesen más stílus, mint a DS, vagyis annak rajongóit nem vígasztalja, hogy Jar Jar Bing-ről készül egy új játék...