Ötvös Tibor

Jön a The Incredible Adventures of Van Helsing II

A hazai piacon legutóbb a NeoCore Games jelentkezett új játékkal (érdekesség, hogy hamarosan kikerül a csapattal készült interjú is).

A The Incredible Adventures of Van Helsing egy akció-RPG, mely pár hete jelent meg PC-re. Sokan azt vártuk, hogy majd szép lassan jönnek a különböző kiegészítők és egyéb extra holmik, pályák és majd valamikor jövőre, mikor már látják az eladásokat bejelentik az esetleges folytatást. Épp ezért meglepő, hogy alig pár perce érkezett meg a postaládánkba a The Incredible Adventures of Van Helsing II-ről szóló bejelentés.

"Az első részben minden olyan egyszerűnek tűnt" - árulta el Juhász Viktor. "Semlegesítsük a gonosz tudóst, szabadítsuk fel a világot és lovagoljunk el a naplementébe. Ám néha egy gonosz bukása újabb szörnyetegeket szabadít a világra."

A The Incredible Adventures of Van Helsing II egyenes folytatása lesz az elődnek, melyben természetesen ismét Van Helsing lesz a főszereplő, de visszatér bájos segítőnk, Lady Katarina is. A megjelenés dátuma még nincs kitűzve, de interjúnkban remélhetőleg exkluzív információkkal is szolgálhatunk majd.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Éljen!