Ötvös Tibor

Hivatalosan is készül az új Legacy of Kain játék

Már hónapok óta pletykálják a sajtóban, hogy a Square Enix zöld utat adott az új Legacy of Kain játék fejlesztésének.

Az eddig csak szóbeszédként létező projektet azonban pár órája hivatalosan is leleplezte a kiadó, ám ez lehet eléggé megosztja a rajongókat. A projekt a Nosgoth címet viseli és valószínű ez lesz a végső elnevezése is. A fejlesztési munkálatokat nem a Crystal Dynamics végzi, hanem egy, jelen pillanatban nem ismert csapat.

Ám az sokkal fontosabb, hogy George Kelion kommunikációs menedzser elmondása szerint a Nosgoth nem a Blood Omen vagy Soul Reaver játékmenetét viszi tovább, hanem egy teljesen más irányba indul. És az a mondat, hogy "a játékra nem úgy kell gondolni, mint egy egyszemélyes élményre" valószínű azt jelenti, hogy kifejezetten multis alkotásnak szánják a programot.

A legtöbb rajongó szerint vagy egy letölthető, kisebb projekt lesz vagy pedig egy MMO. A helyzet azonban az, hogy a többség egyik verziónak sem örülne. Az E3-on nem lesz kint a Nosgoth, de még a nyár folyamán leleplezik a projektet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #10
    A Defiance az nem a teljes sztori lezárása. A Hylden kiszabadulása olyan szálakat indít el, amelyeken lehetne azért csűrni-csavarni a sztorit. 2005-ben már készült a folytatás, a Dark Chronic (vagy milyen címmel)csak befagyasztotta az EA Games. Most lett előszedve a dolog, hogy a Square Enix megvettte őket.
    A Raziel-vonalon is el lehetne indulni, pl: Azt a részt felölelni, amikor vámpírként újrateremtve háborúzott Kainért a Sarafanok ellen.
    Készíthetnének egy jó játékot, de inkább pénzt akarnak csinálni a franchise-ból, úgy látom. :(
  • Zero 7th #9
    Mondjuk Raziel és Kain sztorija elég rendesen le volt zárva, azt folytatni... hát...
  • Rotcsa #8
    valami ilyesmitől félek én is...:S
  • Fbn Lx #7
    biztosan generálnod kell egy vámpírt és mászkálhatsz a klasszikus gótikus mmo vámpírvilágban, ami tele van gagyi grindes küldetésekkel és valami szar darabos harcrendszer lesz
    de ez még a jobbik eset
    igazából a "teljesen más irány" nagyobb eséllyel azt jelenti, hogy abszolút más stílus, pl valami elbaszott multis stratégia, vagy ilyen "vegyél 50 gyémántot 10 dollárért" típusú szar böngészős szerepjtáék
  • Rotcsa #6
    Ezt a játékot a remekül megírt dramatúrgia, az izgalmas történetvezetés és a kaland miatt kedvelik a játékosok! Épp az a lényege, h belebújsz egy-egy szereplő bőrébe és magad is részese vagy a játék atmoszférájának!
    Nem értem, miért nem lehet folytatni a hagyományos játékmenetet?! Egy modernebb grafikai motorral világbajnok lehetne!
    Meg mi az, hogy multi??! Mit lehet a Legacy of Kain sorozatban multira vinni egyáltalán? Sajnos már elképzelni sem merem, mi lehet ebből....
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Én pont az 'oúnli multi' miatt kukázom a dolgot.
    Eszem ágában sem lesz megvenni.
  • Fbn Lx #4
    most komolyan, mért kell ezzel a gagyi multis szarsággal elbaszni minden normális sorozatot?
    a CnC miatt is dühös vagyok, aztán ez...
    egyáltalán ki akarja, hogy ez így legyen? mert aki játszani szeretne, az biztosan nem. akkor meg miért jó befektetés? kevesebbet kell vele foglalkozni, és szart könnyebb fejleszteni?
  • Rotcsa #3
    Nem értem ezt én sem! Kiadják az egészet egy nevesincs stúdiónak, hogy "nesztek, csináljatok valamit!"??!
    Évek óta új LOk-epizódot vár minden rajongó!
  • Evoluti0N #2
    A rajongók nyilván a korábbi játékokra hajazó stílust szeretnének, erre ők meg kiadnak egy multis játékot. Because fuck logic! Valaki magyarázza el, mert nem értem.
  • Rotcsa #1
    Na neeeeeeeee! Ezt nem hiszem el!
    Mi az, hogy nem a Bo. és a LOK. sorozatot folytatják?
    Nehogy már valami kiherélt szart csináljanak a "Nosgoth"-név alatt! Gyalázat!