Ötvös Tibor

Látványos lesz a Dying Light


Végre mozgásban is láthatjuk a Dead Island készítőinek új horrorját.

Pár hete mutatkozott be, igaz csak állóképeken a Techland legújabb alkotása, a Dying Light, mely a jövő év egyik leghangulatosabb horrorjának tűnik. A ma megjelent trailer pusztán CGI-elemeket tartalmaz, ám a hangulata így is zseniális és jól példázza azt, hogy mekkora harcok folynak majd a legapróbb, a túléléshez szükséges eszközökért.


A Warner Bros. logója alatt készülő Dying Light története szerint egy vírus szinte minden élőt zombivá változtatott és csak pár túlélő maradt életben. Ők pedig naponta kemény harcot vívnak a túlélésért a zombikkal és más emberekkel szemben is. A játék legnagyobb újítása a napszakok váltakozása lesz, mivel sötétben vagy éjszaka a zombik sokkal aktívabbak, így akkor érdemes lesz óvatosan mozogni.

Nappal pedig a többi "bandából" származó emberek keseríthetik meg az életünket. A Dying Light jövőre jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, X360-ra és Xbox One-ra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #1
    nagyon jó meg minden, de most komolyan.. Ez neked nagy újítás, hogy változnak a napszakok? 'Neadjisten éjszaka aktívabb zombik? ehh