Ötvös Tibor

Augusztusban jön a PC-s Castlevania: Lords of Shadow

A Konami tavaly augusztusban jelentette be, hogy a Castlevania: Lords of Shadow 2 PC-re is megjelenik.

A legtöbb rajongó kicsit csalódottan vette tudomásul, hogy az első rész valószínű kimarad az életéből, mivel az csak konzolokon látott napvilágot. Ám szerencsére a kiadó pár hónapja bejelentette, hogy a Castlevania: Lords of Shadow PC-re is megjelenik, még a második epizód előtt, így mindenki teljes képet kaphat a sztoriról.



A mai napon pedig megjelentek az első képek és infók a Castlevania: Lords of Shadow – Ultimate Edition címet kapott kiadásból. Az augusztusban bemutatkozó csomag kimondottan a számítógépes társadalom számára készül és teljesen új sztorivonalat, új fegyvereket és új Titánokat kapunk majd benne.

A Castlevania: Lords of Shadow 2 egyébként még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Józsibácsi #4
    Az egy dolog hogy meg kell szokni az egér mentes játékot... még bele is vágna a pc-s gamer...de a bughegyeket már még ezen felül már nem igazán lehet elviselni.. pl a control menú-be véglegesen beregaszt... esc (vagy bcksp) gombra nem kilép belőle hanem az egyik menüpontra ugrik és semmi sem történik...
  • Bendzs #3
    Gondoltam, mivel az Ultimate Edition-ök általában erről szoktak szólni, csak ez a cikkben kicsit bugyután lett megfogalmazva... :D
  • Seth #2
    Semmi új nem lesz benne, csak a konzolos verziókhoz dlc-ként kijött sztori darabok alapban benne lesznek
  • Bendzs #1
    "...a Castlevania: Lords of Shadow PC-re is megjelenik, még a második epizód előtt, így mindenki teljes képet kaphat a sztoriról."

    "Az augusztusban bemutatkozó csomag kimondottan a számítógépes társadalom számára készül és teljesen új sztorivonalat, új fegyvereket és új Titánokat kapunk majd benne."

    No comment...