Ötvös Tibor

Injustice: Gods Among Us - válassz új karaktereket!

Ed Boon, a NetherRealm Studios feje kikéri a rajongói véleményét.

Az Injustice: Gods Among Us szép siker és nem mellékesen egy remek verekedős játék, melyhez már érkeznek is DLC-ben a különböző extra karakterek. Eddig Batgirl és Lobo lett hivatalosan is bejelentve, ám Boon most lehetőséget adott a rajongóknak arra, hogy kiválasszák a következő karaktert - legalábbis elméletben.

A választék a következő: Kék Bogár (Dan Garret, akinek rendőr apját egy bűnöző lőtte le; nincsenek különleges képességei), Dr. Sors (Michael Sterlik, akinek családját egy uzsorás, testvéreit egy banda irtotta ki; képes uralni a sorsot), Power Girl (Superman unokahúga, szintén a Kripton bolygóról érkezett épp ezért ugyanazokkal az erőkkel bír), Red Hood (Jason Todd, a korábbi Robin megöli az igazi Red Hoodot és utána felveszi a maszkját), Static Shock (Virgil Hawkins, aki elektromágneses erőket birtokol), Mocsárlény (Alex Olsen tudós egy robbanás miatt válik félig növény félig emberi lénnyé; szuper-erővel bír és képes pótolni a tagjait), Zatanna (Zatanna Zatara egy valódi varázsló, aki illuzionistaként keresi kenyerét).

A szavazáson jelen pillanatban a Mocsárlény az első, ami nem csoda, hiszen a felsoroltak közül ő a legérdekesebb karakter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!