Ötvös Tibor

Újabb szereplő az Injustice: Gods Among Us stábjában


Szinte már minden nap csatlakoznak újabb és újabb, eddig nem ismert karakterek a NetherRealm Studios verekedős játékának stábjához.

Ma Raven (vagy Rachael Roth) lépet be a küzdőtérre és egy látványos küzdelemben Macskanővel csapott rögtön össze. Raven egy átlagos nő, Arella és Trigon, az inter-dimenziós démon gyermeke. Egy alternatív univerzumban, Azarathban nőtt fel, ahol megtanulta kezelni démoni erőit. Szeretet volna csatlakozni az Igazság Ligájához, ám Zatanna tanácsára nem kapott lehetőséget, minek hatására megalapította a Titánok táborát és saját apja ellen kezdett harcolni.


Injustice: Gods Among Us - Raven by All-Games-Beta

A hősök helyreállították a rendet, Jokertől kezdve Solomon Grundyn át Lex Luthorig mindenkit elkaptak. Ám a rend fenntartása érdekében egy elit katonai csapat veszi át a hatalmat, mely nem mindenkinek tetszik. Főleg az, ahogy bánnak a foglyokkal. Így a szuperhősök csapata két részre szakad és megkezdődik a harc a saját igazukért. Az ellenállókhoz ráadásul csatlakoznak az időközben kiszabadított gonosztevők is.

Az Injustice: Gods Among Us április 19-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #3
    BANN plíz!
  • Szefmester #2
    Nézzük..
    Mozgások: Idegbeteg rángatózásnak ható, a folyamatosság és realitás érzetét teljesen sutba vágó valami..
    Kamera: Epilepsziás operatőr..
    Grafika: Nem rossz a kapkodó mozgások,és a rángatódzó kamera miatt nehéz élvezni
    Összességébe véve még letölteni sem érné meg szerintem... Ennél sokkal jobbat is ki lehet hozni a témából, persze nem a Netherrealmnek.
  • Jagdgeschwader #1
    Király, Raven az egyik kedvencem a DC univerzumból!