Ötvös Tibor

Az első Tűzgyűrű képek

Napvilágot láttak az első képek a korábban bejelentett Tűzgyűrű című film játékváltozatából.

A Pacific Rimet a Yuke készíti, akik eddig a csupán konzolokon megjelent pankrátoros WWE és a UFC Undisputed sorozatokat tette le az asztalra. Ahogy azt már a bejelentéskor is sejteni lehetett, a Tűzgyűrű egy verekedős program lesz, melyben a hős robotok és a gonosz szörnyetegek csapnak össze.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A film júliusban kerül a mozikba és a játék is nagyjából azon időszakban lát majd napvilágot. A ma megjelent képek alapján egy letölthető programra tippelünk, mely remélhetőleg nem jut a nagyon gyatra Vasököl sorsára. A dátum mellett azt sem tudni, hogy milyen platformokon lesz majd elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #7
    Olvass, okulj.
  • Okisz #6
    Persze! 'Há onnan gyünnek majd a szörnyek kifelé! :]
  • proCsilla #5
    Tűzgyűrűnek nevezzük a Csendes-óceán partjain végigfutó széles, sávszerű földrajzi régiót, amely mentén különösen sok működő és szunnyadó vulkán helyezkedik el, és kiemelten sok, különböző fészekmélységű földrengés pattan ki.

    Ezt szokták Ring of fire-nek vagy Pacific rimnek nevezni...amit magyarul tűzgyűrűnek hívnak. Lehet ezért fordították így? o.O
  • JethroHUN #4
    A Pacific Rim-et hogy a jó büdös francba sikerült Tűzgyűrűre fordítani??? A filmnek is ez lesz a hivatalos neve... nevetséges. Valami nagyon azt súgja,h botrány rossz szinkronja lesz.
  • Ender Wiggin #3
    ezek szerint a film trailerét nem láttátok...
  • Rotcsa #2
    Azt néztem én is! :D
  • Broafka #1
    Gipsy Danger? :D