Ötvös Tibor

Rambo: The Video Game - akcióban a főhős

A Reef Entertainment egy új képet tett közzé a Rambo: The Video Gameről és pár infó is megjelent a programról.

A friss fotón maga a főhős látható, amint az első részben látott jelenetben készül lecsapni a járőrre. Igaz, a filmben nem ölte meg, de párat alaposan helyben hagyott. A kép mellett pár infó is megjelent a Rambo: The Video Game játékmódjairól és a játékmenetről.

Lesznek QTE jelenetek, melyek során a nem halálos támadásokat tudjuk majd kivitelezni. Ilyen lesz például a menekülés az őrsről, ahol ugye senki nem halt meg. Ugyanakkor a nagy rombolást, amit a városkában véghez vittünk szintén benne lesz. Ehhez kapjuk majd az M60-as karabélyt például.



Ugyanakkor a klasszikus jelenetsorok, melyben Rambo egy fixen álló fegyverrel szedi le a felé iramodó ellenfeleket is megjelenik. Az is kiderült, hogy a legtöbb pályán fix kameranézetet kapunk és így tudunk majd átosonni az adott szakaszokon és némely esetben visszaverni a hullámokban ránk törő gonosztevők támadásait.

Boss-harcokra is számíthatunk, hiszen az már biztos, hogy a Rambo III-ban látott helikopteres jelenetek illetve Tay főhadnagy robbantásos kivégzése. A Rambo: The Video Game még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!