Ötvös Tibor

Júniusban jön a zombis State of Decay


Korábban már részletesen is bemutattuk az egykoron a World of WarCraft fejlesztésében is szerepet vállaló Jeff Strain új csapatának első munkáját.

A State of Decay egy nagyon hangulatos, nyitott világgal rendelkező zombis akciójáték lesz, melyben a stratégiai és menedzser elemek is fontos szerepet kapnak. Maga a program leginkább a Dead Rising sorozathoz hasonlít. Adott egy hatalmas, szabadon bejárható terület, benne rengeteg megmentésre váró NPC-vel és vezethető járművekkel.


Azonban figyelünk kell arra is, hogy mikor milyen épületeket építsünk és a korábban megmentett túlélőket a tudásuknak megfelelő részlegbe irányítsuk át (például a műszerészt a garázsba és ne az orvosi szobába). A State of Decay sajnos csak X360-on jelenik meg, ott is csak letölthető formában júniusban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hunwhite #2
    Aki játsza ezeket a trutyikat az elmondhatná egyszer, hogy mit élvez benne...szerintem ehhez nagyon beteg vagy tudatlan elme kell....
  • Bendzs #1
    Kedves Tibor!

    Jó lenne tájékozódni cikkírás előtt - már megint -, a játék PC-re is megjelenik.
    Sőt! Még PS3-as megjelenés is lehetséges, de mivel a Microsoft szponzorálja, az egyértelműen csúszni fog.

    Amúgy meg nem sok köze lesz a Dead Rising sorozathoz azon kívül, hogy ebben is vannak zombik és emberi NPC-k egyaránt, sokkal inkább hasonlít majd a DayZ-re.