Ötvös Tibor

Transistor: a Bastion alkotóinak új RPG-je

A Bastion egy elfogadható akció-RPG volt, melynek fejlesztője, a Supergiant a héten bemutatta újabb alkotását.

A srácok nem váltanak stílust, hiszen a Transistor is egy akció-RPG lesz, melyben azonban egy igazi sztár szerepét vehetjük át. Hősünk egy nagyon vonzó hölgyemény, aki talál egy titokzatos fegyvert, melyet felvéve jelentős átalakuláson megy át és persze azonnal felbukkannak különböző illetők, akik ezt el akarják venni tőle.


A játék egy futurisztikus világban játszódik és a készítők szerint a nagyon gyors akciójeleneteken lesz majd a hangsúly. Ez mondjuk a fenti videóban is látható, ahol a Transistor elejét tekinthetjük meg. A program csak 2014-ben lát napvilágot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #4
    nem mindegy milyen címkét aggatnak rá? attól még a játék ugyanaz. szóval ha a vásárlónak ez a játék kell akkor megveszi, függetlenül attól hogy minek hívják. Ha egy játékosnak RPG kell és tudja mi az az RPG akkor ránéz és rájön hogy neki nem ez kell, de ő nem elvesztett vásárló mert soha nem is ezt a játékot akarta. Amúgy irigylem a problémáidat
  • KopaszIsten #3
    Én nem vitatkozok senkivel, de ez tényleg nem az. Ez valami Arcade Hack & Slash, abból is kb. a 90es évek játékautomata színvonala feltupírozott grafikával.

    Komolyan nem értem hogy van bőr az arcán valakinek is ezt szerepjátéknak hívni?! Azt gondolja, hogy így jobban el lehet adni? Ha a leendő vásárló kicsit is utána néz egyből levágja, hogy nem az, és már "fordul is ki az ajtón"...
  • Ender Wiggin #2
    ha a fejlesztő azt mondja, hogy az, akkor azzal kár vitatkozni...
  • KopaszIsten #1
    Ez nem RPG!