Ötvös Tibor

Fordítógép a Cyberpunk 2077-ben


Új ötlettel rukkoltak elő a Cyberpunk 2077 fejlesztői.

A CD Projekt RED ma egy igen érdekes ötletét osztotta meg a rajongóival a Cyberpunk 2077 kapcsán. A játékban felbukkanó NPC-k ugyanis a saját nyelvükön szólalnak majd meg és ahhoz, hogy ezeket megértsük, fel kell fejlesztenünk a testünkbe épített fordító-implantátumot.


"Az ötletünk szerint mindent az eredeti nyelven rögzítünk majd" - árulta el Sebastian Stepien. Ha például vannak mexikóiak a játékban, akkor a saját nyelvükön szólalnak meg. Minden szöveget mexikói színészek mondanak fel. A játékos pedig megpróbálhatja lefordítani a mondanivalójukat a beépített implantátumának segítségével, ám attól függ a fordítás minősége, hogy milyen szintre fejlesztettük már fel azt."

A Cyberpunk 2077 még nem rendelkezik megjelenési dátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Celeborn #3
    Ez tényleg jó ötlet. A megjelenési dátumról meg az villant be, hogy... 2077 :) Persze vicceltem. Remélem, hamar megjelenik és jó lesz. A cyberpunk téma király, és nincs is túl sok (jó) belőle.
  • ffxi #2
    Google fordító :P
  • Szefmester #1
    Érdekes ötlet, és nagyon hangulatossá teszi majd a játékot szerintem. Valahogy nem szerettem a Crysis 1.-ben azt hogy csak a legnehezebb fokozaton pofáztak az ellenfelek a saját nyelvükön...