Ötvös Tibor

Olcsóbb lesz a PS4, mint elődje volt?

Szerdán mutatkozik be a Sony következő generációs konzolja.

Ám ahogy az már lenni szokott, számos dolog - jelenleg csak pletyka-szinten - már napokkal a hivatalos leleplezés előtt napvilágot lát. Ma például a The Times hasábjain jelent meg egy hír, melyben belsős, a prezentációra készített dokumentumokra hivatkozva írják le, hogy a PlayStation 4 megjelenésekor 300 fontos (101500 ft) áron lesz elérhető.

Ez elég nagy meglepetés, hiszen a PS3 megjelenésekor 425 fontért (143780 ft) volt csak hazavihető. Mindenesetre a Sony nem reagált a hírre és nem is nagyon van rá szüksége, hiszen szerdán már mindenki a tényekről fog beszélni és ott vagy megerősítik vagy pedig megcáfolják az értesülést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #7
    Pontosabban 10%-al többért kell adnod NETTÓBAN (és még erre jön rá az ÁFA különbség ha van - márpedig van elég jelentős)
  • narumon #6
    Ez nem bizonyíték. Az hogy külföldön olcsóbbak a dolgok az nem a magyar kereskedő kapzsisága miatt van ám. Pont ezért írtam, hogy a "tudatlanok" ilyen egyszerűen látják a világot. Egyszer próbálj meg egy üzletet nyitni itt Magyarországon majd ugyanazt mondjuk szlovákiában vagy az osztrákoknál. És rájössz nagyon gyorsan, hogy itthon semmivel sem dolgozol nagyobb haszonkulccsal mint a másik két országban mégis legalább 10%-al többért kell adnod a terméket.
  • Gyuszopapa #5
    Magyarországon?Mindenki.
    Mi külföldről vásárolunk márkás gyerekruhákat olcsóbban minőségit mint ha itthon a kinaiaktól vennénk a szart.Ez nekem elég bizonyíték.
  • narumon #4
    Kiváncsi lennék melyik kereskedő dolgozik itthon pofátlanul magas haszonkulccsal mert ezt a poént mindig ellövitek tények és bármiféle adózási szabályok ismerete nélkül.
  • kjhun #3
    Hát akkor 150 ezer, ha nem 220 ezer Ft körül lesz, a kereskedők pofátlanul magas haszonkulcsa és az adó miatt.
  • Zero 7th #2
    Meg a 27% ÁFA.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Itthon: erre még a 20-25%-os haszonkulcs is rájön... :(