Ötvös Tibor

A Dead Space 3 lehet Isaac utolsó kalandja

Úgy tűnik, hogy a Dead Space 3 lesz Isaac Clarke utolsó kalandja.

Pénteken jelenik meg a Dead Space sorozat harmadik része, mely azonban eléggé megosztotta a kritikusokat. Sokan kifogásolták, hogy egy szimpla Lost Planet klónná vált és már nem emlékeztet az első rész borzongatós kalandjára. Mindenesetre a rajongók nagyon várják a programot, mely lehet, hogy a főhős, Isaac Clarke utolsó jelenése is lesz egyben.

"Ha spoilerekre pályáznak, azt nem fognak találni most" - árulta el John Calhoun, a játék producere. "Most nagyon koncentrálunk arra, hogy a Dead Space 3 a lehető legjobb élményt nyújtsa megjelenésekor. És bár rengeteg elmesélésre váró történet van a Dead Space univerzumban, arról nem nyilatkozhatok, hogy ez Isaac-kal vagy nélküle történik majd meg."

A Dead Space 3 8-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Brati #2
    Én is most nemsokára letesztelem, amúgy már meglenne, ha nem jött volna annyi minden össze mostanság, csak másra is kell a pénz. Majd Április környékén ott fog "díszelegni" a másik 2 mellett :) Nekem tetszett az első kettő, a másodiknál vártam, hogy legyen CO-OP, mire a 3. részt megveszem majd, kíváncsi leszek, hogy hányan fogják majd tolni online.
  • tomboy013 #1
    Hát én végigtoltam a játékot és szerintem baromi jó. Volt jó néhány jelent ahol azért beszartam, úgyhogy nem mondanám hogy nincs horror hangulata.

    SPOILER:
    Az meg hogy Lost Planet klón? Hát Chapter 7-nél vagy 8-nál zuhanunk a jeges bolygóra, addig pedig az űrbe nyomjuk. Jah és hogy Isaac nem lesz benne a köv részekben az pedig nem annak lesz köszönhető hogy lehet nem fog ütni a játék, hanem magának a játék végének.

    Én megveszem a játékot ezzel is támogatva a Visceral games-t, ugyanis mind 3 Dead Space remek játékok lettek, érdekes történettel és nagyon jó hangulattal. Szerintem toronymagasan a legjobb akció horror játékok.